Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

PROJEKT BUDŻETOWEGO ZEGARKA FORUMOWEGO CHRONO ZA 432 ZŁ

Czy podoba Ci się pomysł projekt taniego kwarca ?  

460 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Obrzydliwie, parszywie, plugawie... złote.

Fuuuuj, do dzisiaj mnie trzepie na samą myśl.  :wacko:

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam, paskudnie to wygląda takie miedziano-złote bleee :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są sampl? Foty foty proszę :)

też czekam na foty (z mozlwie jak najlepszym odzworowaniem koloru) bo na tych z 19.01 zielony trochę przygaszony się wydaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie są. Dopiero dziś wysłali paczkę. Może w Piątek albo Poniedziałek będą.

To będą całe zegarki (sample) czy tylko same tarcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyjechały sample. jutro cyknę zdjecia.

jutro od rana odświeżam tą stronę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście zdjęcia nie są w stanie oddać w 100% odcieni i tego jak tarcze zachowują się w świetle ale te nowe sample mają kolory perfekcyjne.

Zółta jest znacznie ciemniejsza niż pierwszy żółty sampel, indeksy nakładane dodały jej pazura, totalizatory są wklęsłe, tego na zdjęciach nie widać ale to nie jest płaskie :-) , nie jest to też takie schodkowe wklęśnięcie jak np. w tarczach nielimitek srebrnych. To jest takie delikatne obniżenie jak np. w omegach.

Zielona tarcza wyszła przepięknie, kolor jest mniej trawiasty, bardziej wytrawny, jednocześnie szlif jest delikatnie grubszy dzięki czemu fantastycznie reaguje na światło i tarcza mieni się od niemal czarnej do butelkowo-zielonej. Zdjęcia tego efektu nie oddadzą ale jestem naprawdę miło zaskoczony.

Oczywiście napis w kolorze czerwonym limited edition to pójście na łatwiznę dostawcy, przyłożył po prostu tampon ten sam co do żółtej tarczy. Ale w finalnej produkcji napis będzie albo pomarańczowy albo nie będzie go w ogóle.

Jeśli chodzi o kolorystykę obu tarcz absolutnie jest finalna.

W lutym niestety fabryki w Chinach mają przerwę z okazji Chińskiego Nowego Roku. Więc z masową produkcją ruszymy dopiero w Marcu :-( , ale myślę, że w połowie Marca zegarki powinny być gotowe do wysyłki.

Wpłaty zaliczek rozpoczniemy już na początku Lutego. Poinformuję o tym.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a indeksy na 3 i 9 odpadły w transporcie :) czy się nie zmieściły finalnie?

A tak poważnie żółta świetny ma kolor + czarne wskazówki powinno wyglądać świetne, tak się zastanawiam czy nie zmienić zamówienia :). Indeksy minutowe są z lumy, te drukowane?

Tonacja zielonego osobiście bardziej odpowiadała mi na poprzednie tarczy (cieplejsza) tylko była za jasna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wiadomość gdzieś wsiąkła (albo zapościłem w innym wątku :unsure: ).

Oba kolory wyszły super! Bardzo dobrze, że zapadła decyzja o zrobieniu nakładanych indeksów...

Nie mogę się doczekać zielonego! Mam tylko nadzieję, że wypełnienie bezela zagra z odcieniem tarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zielony wygląda super, żółty - bardzo smacznie, bez tych obwódek i z nakładanymi indeksami - o to chodziło! 
Trudno wybrać który ładniejszy!   :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jest świetnie! - wgłębienia subtarcz nawet trochę widać. Już go widzę na łapie, w wakacyjnym słońcu, na czarnym zulu z żółtymi akcentami (zacznę rozglądać się za stosownym - ostatnio wszystko, co się da, na nylonach noszę), niczym przedstawiciel Vespidae :P . Jest moc:

hornet.jpg

:P  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że tylko mi się podobają ?

Czekałem na te nowe tarcze. Mi też się podobają. Świetna robota. Dopiszę się na żółtego w stosownym wątku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółta jest śliczna! Faktycznie bez obwódek jest lepsza. A zielona...? z zielonego zrezygnowałem z powodu braku kasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam już nie wiem, która ładniejsza. Jednak chyba zostanę przy zamówionej żółtej, bo za chwilę się okaże, że zamiast jednego zamówię 2 zegarki i żona mnie zamorduje :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie wersje piękne. Mam niesamowity dylemat, bo kasę mam na jeden zegarek (muszę oszczędzać na VIS i formmeistera) ;p

Najbardziej byłbym zadowolony gdybym dostał drugą tarczę na wymianę, gdy mi się oryginalna znudzi ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W nowej zielonej słoneczko piękne i miliard razy lepsze w porównaniu do wczesniejszych sampli, ale kolor... zauważyłem to wczesniej i zgodzę się z john.doe że żywszy kolor z poprzednich wersji i wizualizacji bardziej do mnie przemiawiał (ale i tak jest pięknie :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.