Sign in to follow this
Followers
0
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By MichalWPR
Sprzedam pochodzący z mojej kolekcji zegarek Casio DBF-50W. Zegarek w stanie zbliżonym do nowego - na żywo wygląda na nieużywany. Jedyne ślady pochodzą z wieloletniego przechowywania (rysy na deklu, to, co wygląda na rysę na obudowie na zdjęciu, na żywo jest prawie niewidocznym cienkim wybłyszczeniem).
Przycisk nawigacyjny w stanie idealnym (nie był malowany), niewybłyszcony - powierzchnia ma oryginalną strukturę.
Szkiełko idealne. Podświetlenie działa. Dźwiek (alarm) głośny. Pamięć działa.
Pasek nowy, Casio ale dobrany od innego modelu (przycięty przy mocowaniu do 15mm, bo tyle zegarek ma między uszami), gdyż nie udało mi się znaleźć oryginalnego, dedykowanego do tego modelu. Dokładam oryginalny, który że starości zaczał się już delaminować (ostatnie zdjęcia).
Nowa bateria
STAN 9/10
CENA 379PLN z wliczoną przesyłką InPost Paczkomaty. Lub odbiór osobisty w Pruszkowie pod Warszawą. Można negocjować. Rozważę wymianę np. na jakiegoś G-Shocka.
#casiovintage #databank #nos #casio #zegarek #lcd
-
By Kordal
Cześć, kilka lat temu dostałem taki o to zegarek. Dopiero teraz jednak zainteresowałem się noszeniem zegarka i odpakowałem dawny podarunek. Niestety ciężko mi znaleźć konkretne informacje na jego temat. Na pasku napisane POLJOT a w internecie Sturmanskie Gagarin. Wiem, że jest związany z pierwszym kosmonautą na orbicie oraz, że ma numer seryjny 356/999. Może ktoś będzie wiedział coś więcej na temat tego zegarka. Jestem bardzo ciekawy jaka historia się za nim kryje. Z góry dziękuję za pomoc.
-
By Novikus257
Witam wszystkich i każdego z osobna.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ znalazłem je dość niedawno, a wydaje mi się bardzo ciekawe.
Sam posiadam niewiele zegarków, ale noszę jakiś zawsze, niemal nieprzerwanie od 16 roku życia. Mówią, że to jedyna biżuteria odpowiednia dla mężczyzny.
Posiadam w swojej mikro "kolekcji":
Casio F-91W
Lorus RT365EX9
Festina 16234/6
Seiko SUR375P1
A aktualnie wszystkie poszły nieco w odstawkę, bo dwa tygodnie temu nabyłem za śmieszne pieniądze wręcz, nowiutkiego Garmin Epix pro gen 2 47mm.
Pozdrawiam!
-
By koorchuck
Sprzedam rzadką wersję Pro Treka PRW S-3100 z szafirowym szkiełkiem, solarem, radio controlled i innymi bajerami znanymi z Multiband 6. Był dostępny dość krótko w sprzedaży i z tego, co widzę, to teraz można go znaleźć tylko na eBay.
Kupiony 2, może 3 lata temu, nowy kosztował 1300 zł. Noszony przez jakiś czas na co dzień, w góry, na rower itp. Nie był tyrany przy żadnych ciężkich robotach.
Stan zachowawcze 7, ale na 8 pewnie by się też mógł załapać. Szkło oczywiście czyste, dekiel i koperta też, jedynie pasek wyślizgany i trochę porysowany.
Cena - 650 zł z dostawą paczkomatem.
-
By christ0ff
Ball Engineer III Marvelight Chronometer 40 mm czerwony + dodatki
Ref. NM9026C-S6CJ-RD.
Zakupiony u Dolińskiego w listopadzie 2023r.
Zegarek na gwarancji do listopada 2028 r. (zakup jest zarejestrowany na stronie BALL’a).
Full set.
Stan: forumowe 8,5-9,0/10
Koperta, szkło i bransoleta w idealnym stanie. Delikatne ryski na spodniej części uszu od zmiany pasków (delikatne, nie kolą w oczy).
Posiada wszystkie dokumenty (dowód zakupu, karta producenta, certyfikat chronometru), dodatkowe ogniwa bransolety.
Mechanicznie w pełni sprawny. Na poprawnym chodzie. Nigdy nie był otwierany.
Do zegarka dodaję:
- rotomat Beco Technic Fancy Brick (całkowicie sprawny, raz użyty),
- skórzany pasek Hirsch w kolorze bordowym (idealnie komponuje się z kolorem tarczy).
Zegarek jest „jednym z”, więc nie jest zmęczony życiem. Prezentowany na nadgarstku o obwodzie 16,5 cm.
CENA: 6500 PLN.
Odbiór osobisty na Śląsku lub wysyłka (kurierem lub paczkomatem) w cenie.
-