Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, KrysH napisał(-a):

To było bardzo udane i owocne spotkanie. W końcu się doczekałem 🏁

Ale doczekałeś się spotkania czy zegarka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@KrysH Zanim pokażesz, to złożę od razu gratulacje na forum, prywatnie już widziałem i jest to najlepszy zegarek na forum, kolekcja zdecydowanie też numer jeden. Chapeau bas! 🖤

instagram.com/crownandlume 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, a_team napisał(-a):

Nooo, ja kawy i czekoladki jeszcze nigdy nie dostałem. Też chciałbym się doczekać emoji16.png

W dresie do Rolexa idź. Kolega @KrysH tak się podobno cały czas ubiera. Więc pewnie w sklepie uznali że tak nonszalancko ubrany gość na pewno jest już poza wszelkimi obowiązującymi normami i schematami i można mu Rolexa sprzedać. Może nawet z diamentami kupił 😜?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, KrysH napisał(-a):

🏁

Racing? czyli Daytona ? czy po prostu oznaczenie mety czekania? 😜 ależ suspens robicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dresie do Rolexa idź. Kolega [mention=115303]KrysH[/mention] tak się podobno cały czas ubiera. Więc pewnie w sklepie uznali że tak nonszalancko ubrany gość na pewno jest już poza wszelkimi obowiązującymi normami i schematami i można mu Rolexa sprzedać. Może nawet z diamentami kupił ?
Potwierdzam, też byłem w dresie i takimi czekoladkami mnie uraczyli podkreślam że nic nie odbierałem i nic nie kupowałem
23353344b1a8f326fbf5349c92588b78.jpg

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dresie do Rolexa idź. Kolega [mention=115303]KrysH[/mention] tak się podobno cały czas ubiera. Więc pewnie w sklepie uznali że tak nonszalancko ubrany gość na pewno jest już poza wszelkimi obowiązującymi normami i schematami i można mu Rolexa sprzedać. Może nawet z diamentami kupił ?

W podartych butach pójdę, będzie new modern design

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, a_team napisał(-a):

W podartych butach pójdę, będzie new modern design emoji1787.png

Zamiast próbować wygrać cały mecz, skup się na zdobyciu punktu. Wtedy zaczniesz dostrzegać postępy. 😉

Jesteś niczym ośmiornica, która próbuje złapać w jednej chwili osiem małż, a każda z nich ucieka w inną stronę.🤣

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zamiast próbować wygrać cały mecz, skup się na zdobyciu punktu. Wtedy zaczniesz dostrzegać postępy. 

Jesteś niczym ośmiornica, która próbuje złapać w jednej chwili osiem małż, a każda z nich ucieka w inną stronę.

Już nie próbuję, czekam sobie cierpliwie Pogodziłem się z losem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratulacje, cieszę się ze zgadłem bo najwyraźniej tylko na takie wygrane mogę liczyć w rolexowej loterii 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysztof, tu także pogratuluję! A u mnie dzisiaj tak.

a670319c21505ffd3bd3c9bed807cf68.jpg

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie huczne zapowiedzi, że spodziewałem się czegoś takiego pokroju...
Gaytona in the flesh | Replica Watch Info

Edytowane przez machlo

FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, mario1971 said:

Krzysztof, tu także pogratuluję! A u mnie dzisiaj tak.

a670319c21505ffd3bd3c9bed807cf68.jpg

Dzięki Mariusz. 

Pepsi to „przystojniak”! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje. Po pierwszych fotach ref 12 w necie na zdjęciach bardziej mi się właśnie podobała nowa czarna od nowej białej, ze względu na to, że fajnie współgra nowa

metalowa obwódka na bezelu z czarnym tłem i nowymi cieńszymi "ringami" od chrono. W każdym razie smaczny kąsek :)

Edytowane przez uhck997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minutes ago, uhck997 said:

Gratulacje. Po pierwszych fotach ref 12 w necie na zdjęciach bardziej mi się właśnie podobała nowa czarna od nowej białej, ze względu na to, że fajnie współgra nowa

metalowa obwódka na bezelu z czarnym tłem i nowymi cieńszymi "ringami" od chrono. W każdym razie smaczny kąsek :)

Dokładnie tak samo miałem. Do tego doszła możliwość ponoszenia przez trzy dni czarnej 116500 kolegi @mylof i wtedy się przekonałem że czarna jest dla mnie. Na szczęście udało mi się przepisać (oryginalnie byłem zapisany na białą) i jakoś się udało. 

Edytowane przez KrysH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, KrysH napisał(-a):

Dokładnie tak samo miałem. Do tego doszła możliwość ponoszenia przez trzy dni czarnej 116500 kolegi @mylof i wtedy się przekonałem że czarna jest dla mnie. Na szczęście udało mi się przepisać (oryginalnie byłem zapisany na białą) i jakoś się udało. 

Tym bardziej się cieszę, że mogłem Ci udostępnić na kilka dni moją 116500. Pamiętam ten dzień kiedy zadzwoniłeś do swojego AD i zamieniłeś zapis z białej na czarną. To był dobry ruch. 

Moja Daytona pozdrawia Twoją !

kanc dayt.JPG

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minutes ago, mylof said:

Tym bardziej się cieszę, że mogłem Ci udostępnić na kilka dni moją 116500. Pamiętam ten dzień kiedy zadzwoniłeś do swojego AD i zamieniłeś zapis z białej na czarną. To był dobry ruch. 

Moja Daytona pozdrawia Twoją !

kanc dayt.JPG

Królowa !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, KrysH napisał(-a):

Bardzo dziękuję Mateusz! Napewno najlepszy zegarek to nie jest i kolekcji nr jeden też nie mam (ale dziękuję za komplement) z reszta to nie jest wyścig pomimo że daytona to wyścigowy zegarek haha! Napewno będę dzielił się z Wami moimi spostrzeżeniami odnośnie nowej referencji i na start powiem że bezel i koperta (uszy, uszy i jeszcze raz uszy!) to prawdziwy Rolexowy geniusz! 

IMG_7473.jpeg

Piękny 😍 choć trochę mu brakuje złota jak dla mnie 😅 czy to jest najnowszy model ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi