Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi Mariuszu, wydawać by się mogło, że jesteś spostrzegawczym człowiekiem. Mamy połączone profile na pewnej platformie, więc co za problem zerknąć?
Nie wydaje mi się, aby publiczny temat był najwłaściwszym miejscem do tego typu dyskusji. Po pierwsze, zwyczajnie go zaśmiecamy, a po drugie - kogo to właściwie interesuje?
Możesz śmiało skorzystać z innej drogi komunikacji, np. PW, a ja z chęcią udzielę Ci rzeczowej odpowiedzi.
Kto wie, może z tej wiedzy skorzystasz w przyszłości  
Dla zachowania konwencji wątku..

20260604_135152.thumb.jpg.26732c387988cbd3173bc98feb7242c9.jpg

Sam wspomniałeś tajemniczo o egzaminie a później się dziwisz, że ludzie z ciekawości czy sympatii dopytują o jaki egzamin chodzi Następnym razem wrzuć tylko zdjęcie zegarka i nie będzie pytań

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Sam wspomniałeś tajemniczo o egzaminie a później się dziwisz, że ludzie z ciekawości czy sympatii dopytują o jaki egzamin chodzi emoji6.png Następnym razem wrzuć tylko zdjęcie zegarka i nie będzie pytań emoji16.png

Piotrze, jak napiszesz, że właśnie wychodzisz lub jesteś przed wyjściem* (ewentualnie wstawisz zdjęcie z plaży), to spowiadasz się całemu światu z tego, gdzie idziesz lub gdzie jesteś? Ja tutaj spotykałem się z wieloma zdjęciami opatrzonymi tytułem "W drodze po..." (tajemnicze zdjęcia z równie tajemniczym opisem). Autorem takich fotografii był również Mariusz. Później okazywało się, że było to: "W drodze po kolejny zegarek". Ponadto Mariusz nie zadał mi pytania odnośnie do rodzaju czy typu egzaminu. Interesowało go jedynie to, kto zadaje pytania i ocenia. Później ciągnął temat dalej, choć wystarczyło wysłać PW.

*) Do pracy - spodziewasz się serii pytań, jaka to praca?

Edytowane przez Autor1984

"Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Piotrze, jak napiszesz, że właśnie wychodzisz lub jesteś przed wyjściem* (ewentualnie wstawisz zdjęcie z plaży), to spowiadasz się całemu światu z tego, gdzie idziesz lub gdzie jesteś? Ja tutaj spotykałem się z wieloma zdjęciami opatrzonymi tytułem "W drodze po..." (tajemnicze zdjęcia z równie tajemniczym opisem). Autorem takich fotografii był również Mariusz. Później okazywało się, że było to: "W drodze po kolejny zegarek". Ponadto Mariusz nie zadał mi pytania odnośnie do rodzaju czy typu egzaminu. Interesowało go jedynie to, kto zadaje pytania i ocenia. Później ciągnął temat dalej, choć wystarczyło wysłać PW.

*) Do pracy - spodziewasz się serii pytań, jaka to praca?

Skoro piszę, że jestem na urlopie, to spodziewam się pytań gdzie jestem ? Nie mam z tym problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niee, to żadna nowość, jest już u mnie od dłuższego czasu. Tyle że nieczęsto go noszę, bo mi się nie chce ustawiać daty i drugiej strefy czasowej. Ale zabieram go zawsze jak gdzieś wyjeżdżam i wiem że będę go nosił kilka dni pod rząd, tak jak teraz. Więc jakieś kolejne foty wrzucę jeszcze niebawem ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś się orientuje, czy w Warszawie (w którymkolwiek salonie) uda mi się - bez historii w tym salonie - zapisać na 36mm OP w kolorze srebrnym i jak wygląda obecnie czas oczekiwania?

Jeśli ktoś z forumowiczów posiada i mu się kurzy, to również chętnie o tym porozmawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto ogląda tego flipera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kto ogląda tego flipera?

Oni tam na jednej ulicy handlują. Oglądałem parę razy Mosesa na YT (https://mosesnyc.com/). Wychodzi z kamerą, idzie do jednego kupuję Rolka i w 10 minut sprzedaje u jnnego z zyskiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.06.2026 o 12:39, dsz napisał(-a):

kto ogląda tego flipera?

Nie wiem kogo takie bzdury miałyby interesować.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mylof napisał(-a):

Nie wiem kogo takie bzdury miałyby interesować.

Yep.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, mario1971 napisał(-a):

Yep.

A ja lubię pooglądać takie bajki na dobranoc, przynajmniej tam są Rolki :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Rohi napisał(-a):

👋🏻

pierwszy R w kolekcji 😇

Brawo ! Bardzo fajny wybór. To 36mm ?

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, mylof napisał(-a):

Brawo ! Bardzo fajny wybór. To 36mm ?

Tak, to 36 mm.

Marzyłem o nim od lat, chciałem kupić od AD i w końcu się udało. Do tego wypadło w czasie istotnych zmian zawodowych u mnie, więc złożyło się idealnie :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi