I_love_britney 2237 #43851 Posted November 21, 2021 48 minut temu, artme napisał(-a): Mnie dziwi zupelnie cos innego - po co nurkowi w glebinach AR a dlaczego zdecydowali, ze w samolocie GMT slonce nie przeszkodzi??? Paranoja 😂 Hehe, idąc dalej: Tak w zasadzie po co zegarek?pilot/diver/elegant/toolwatch? Mnie najbardziej rozbraja marketing polara - wskazówka gmt, żeby sprawdzić po paru dniach w jaskinii czy jest AM czy PM=) To jest HIT😂 Mi osobiście zegarek nie służy jako czasomierz, tylko jako biżuteria😎 Aspekty wizualne mają cholerne znaczenie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #43852 Posted November 21, 2021 2 minuty temu, I_love_britney napisał(-a): Hehe, idąc dalej: Tak w zasadzie po co zegarek?pilot/diver/elegant/toolwatch? Mnie najbardziej rozbraja marketing polara - wskazówka gmt, żeby sprawdzić po paru dniach w jaskinii czy jest AM czy PM=) To jest HIT😂 Mi osobiście zegarek nie służy jako czasomierz, tylko jako biżuteria😎 Aspekty wizualne mają cholerne znaczenie. No ale te historyjki są po to, żeby naszemu miłośnikowi biżuterii wydawało się że za np. 10 kE staje się kimś innym bez męczącej konieczności udowadniania, że jest pilotem, odkrywcą, żołnierzem, kosmonautą… 0 Share this post Link to post Share on other sites
I_love_britney 2237 #43853 Posted November 21, 2021 2 minuty temu, desmo napisał(-a): No ale te historyjki są po to, żeby naszemu miłośnikowi biżuterii wydawało się że za np. 10 kE staje się kimś innym bez męczącej konieczności udowadniania, że jest pilotem, odkrywcą, żołnierzem, kosmonautą… Nie do końca rozumiem, ale OK:) Znam kwestie i zasadność marketingu - tak to działa. Sprzedawanie rzeczy zupełnie niepotrzebnych za xx kEUR to sztuka i wymaga określonych narzędzi do tego. Napisałem co mnie rozbraja w samym marketingu😂 Przecież wiadomo, że z tuńczykiem nie zanurkujesz na 1000m🤣 0 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #43854 Posted November 21, 2021 2 minuty temu, I_love_britney napisał(-a): Nie do końca rozumiem, ale OK:) Znam kwestie i zasadność marketingu - tak to działa. Sprzedawanie rzeczy zupełnie niepotrzebnych za xx kEUR to sztuka i wymaga określonych narzędzi do tego. Napisałem co mnie rozbraja w samym marketingu😂 Przecież wiadomo, że z tuńczykiem nie zanurkujesz na 1000m🤣 Zmierzam do tego, że Rolex dobrze wie, że zegarek nie będzie użytkowany w jaskini a jedynie ma dawać właścicielowi poczucie, że mając go jest „ jaskiniowcem”. Natomiast GMT jako spójny koncept się broni bo jakoś musi do tej jaskini na drugi koniec świata się dostać, a sponsor wyprawy, rodzina zostają w „home time” 😉 Gorzej kiedy producent próbuje piec wiele pieczeni …np gdy tulłocze proponowane są na aligatorach żeby pasowały lepiej do garnituru. 0 Share this post Link to post Share on other sites
I_love_britney 2237 #43855 Posted November 21, 2021 No racja. Marketingiem Rolek stoi😀 0 Share this post Link to post Share on other sites
Tanatos70 420 #43856 Posted November 21, 2021 Ha, też mam 🙂 1 Share this post Link to post Share on other sites
memento mori 2999 #43857 Posted November 21, 2021 (edited) Godzinę temu, I_love_britney napisał(-a): Hehe, idąc dalej: Tak w zasadzie po co zegarek?pilot/diver/elegant/toolwatch? Mnie najbardziej rozbraja marketing polara - wskazówka gmt, żeby sprawdzić po paru dniach w jaskinii czy jest AM czy PM=) To jest HIT😂 Mi osobiście zegarek nie służy jako czasomierz, tylko jako biżuteria😎 Aspekty wizualne mają cholerne znaczenie. Za słabo i za krótko melanżujesz. Czasami po dwóch-trzech dnia jak się budzisz w nie swoim domu i w nie swoim łóżku bez telefonu to samo "ósma" niewiele Ci mówi co do pory dnia 🙂 I po to jest właśnie współcześnie GMT 😄 Edited November 21, 2021 by memento mori 1 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #43858 Posted November 21, 2021 10 minut temu, memento mori napisał(-a): Za słabo i za krótko melanżujesz. Czasami po dwóch-trzech dnia jak się budzisz w nie swoim domu i w nie swoim łóżku bez telefonu to samo "ósma" niewiele Ci mówi co do pory dnia 🙂 I po to jest właśnie spółcześnie GMT 😄 Mm, słyszałem co innego o koledze 😉 1 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10843 #43859 Posted November 21, 2021 Pepsi teraz, to w kasynach u bogaczy pokazuja czy dzien czy noc, zeby wiedzieli w tym amoku wywalania kasy w bloto 😎 0 Share this post Link to post Share on other sites
nomysz4 517 #43860 Posted November 21, 2021 Mój pierwszy 5 digit 18 Share this post Link to post Share on other sites
mario1971 73771 #43861 Posted November 21, 2021 30 minut temu, memento mori napisał(-a): Za słabo i za krótko melanżujesz. Czasami po dwóch-trzech dnia jak się budzisz w nie swoim domu i w nie swoim łóżku bez telefonu to samo "ósma" niewiele Ci mówi co do pory dnia 🙂 I po to jest właśnie współcześnie GMT 😄 Robert, za słabo go znasz. Tomek jest dobry w te klocki, nawet bardzo. 1 minutę temu, nomysz4 napisał(-a): Mój pierwszy 5 digit Szymon, i tu pogratuluję! 👍 Cały czas jeden krok przez mną... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Share this post Link to post Share on other sites
I_love_britney 2237 #43862 Posted November 21, 2021 Oooo lol Panowie=) Może dlatego podswiadomie Polara kupiłem🤩 2 Share this post Link to post Share on other sites
Just1MoreWatch 2674 #43863 Posted November 21, 2021 Wasze odbiory napawają mnie nadzieją, że i do mnie jeszcze w tym roku zadzwonią z AD. Gratuluję nowych nabytków! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 44353 #43864 Posted November 21, 2021 Szymon gratuluję. Dobrze wygląda. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
nomysz4 517 #43865 Posted November 21, 2021 Dzięki Panowie, szczerze mówiąc nie umiem na zdjęciu uchwycić tego uroku:( będę próbował 0 Share this post Link to post Share on other sites
I_love_britney 2237 #43866 Posted November 21, 2021 5 godzin temu, nomysz4 napisał(-a): Mój pierwszy 5 digit Masz świetny gust zegarkowy, kojarzę wcześniej wrzucałeś 911 też sztos👌 Niech się nosi❤️💙 1 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10843 #43867 Posted November 21, 2021 Bylo wiele juz takich pokazywanych, ale za kazdym razem mnie to rozwala jak latwo teraz mozna sie naciąć i jak daleko zaszla produkcja podrobek... 😕 0 Share this post Link to post Share on other sites
zielony.m 2131 #43868 Posted November 21, 2021 Ha, też mam A ja nie mam wcale korony...chyba fejk Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka 2 Share this post Link to post Share on other sites
Boogie 277 #43869 Posted November 21, 2021 8 godzin temu, I_love_britney napisał(-a): Mnie najbardziej rozbraja marketing polara - wskazówka gmt, żeby sprawdzić po paru dniach w jaskinii czy jest AM czy PM=) To jest HIT😂 Ja tu widzę autochtonow Islandii, Grenlandii, Kamczatki, którzy po kilku miesiącach życia w polarnej nocy, czy w polarnym dniu, patrzą na wskazówkę GMT i już wiedzą - wstawać do roboty, czy włączyć Teleekspres 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tanatos70 420 #43870 Posted November 21, 2021 Godzinę temu, zielony.m napisał(-a): A ja nie mam wcale korony...chyba fejk Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka Podobno korona ukazuje się dopiero, gdy się między wami chemia odpowiednia pojawi. Widocznie u Ciebie to jeszcze nie ten etap. Ja dzisiaj dopiero zauważyłem. Po powiększeniu tej fotki. Widać uczucie zostało odwzajemnione 😊 3 Share this post Link to post Share on other sites
Krakus1 1693 #43871 Posted November 22, 2021 (edited) chyba jednak jestem miłośnikiem zegarków , bo nie spodziewałem tego że przygotowując się do podpisania umowy na nowe auto w tym tygodniu , zadałem jednak pytanie : a może jeszcze pojeżdżę moim z rok czy półtora i kupię w tym czasie mój wymarzony zegarek , czyli : SD tt z czarną tarczą lub DJ 41 tt Wimbledon lub Sub tt z niebieską tarczą ? 😍 miłego tygodnia Panowie ! Edited November 22, 2021 by Krakus1 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marcin91 #43872 Posted November 22, 2021 @Michal93 Michał gratuluje i zazdroszczę 👌niech się nosi👑 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 44353 #43873 Posted November 22, 2021 16 minut temu, Krakus1 napisał(-a): ... czyli : SD tt z czarną tarczą lub DD 41 tt Wimbledon lub sub tt z niebieską tarczą ? 😍 miłego tygodnia Panowie ! I który będzie ❓ A może wszystkie ❓🤔 Również wszystkim Wam miłego. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
pan-tik-tak 587 #43874 Posted November 22, 2021 (edited) 4 godziny temu, Krakus1 napisał(-a): ... może jeszcze pojeżdżę moim z rok czy półtora i kupię w tym czasie mój wymarzony zegarek ... Dobry trop. Zegarka nie trzeba tankować, z reguły lepiej utrzymuje wartość i cieszyć się nim można częściej Edited November 22, 2021 by pan-tik-tak 0 Share this post Link to post Share on other sites
adalbertvs 24 #43875 Posted November 22, 2021 Dzien dobry, Pare tygodni temu opisywalem tutaj co uslyszalem u AD w Londynie. Po wizycie wahalem sie miedzy Subem a Seadwellerem. Wczoraj bylem na kolejnej przymiarce, wybralem SD (43mm lepiej lezal, bardzo podoba mi sie czerwony akcent i fajnie tez miec cos mniej powszechnego😉) i okazalo sie ze akurat jeden jest dostepny. W ten oto sposob wstapilem do klubu milosnikow Roleksa! Pewnie zaraz ktos napisze ze SD z lupka to skandal, ale mi zegarek sie bardzo podoba, a to chyba o to chodzi😉. Dzieki wszystkim za pomoc! Pzdr. 21 Share this post Link to post Share on other sites