Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, a_team napisał(-a):

Pokazywać mi tu sikory na łapie, co taka cisza ? 😁

Ja dzisiaj z czarnym DJ 😛

A ja dzis z białasem 😊

B4A914ED-DE8D-41C0-AC79-8A5639EB8C1A.jpeg

Edytowane przez artme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze czytając Wasze wpisy o tym jak tłumy przychodzą się zapisać zastanawiałem się jak to wygląda. Dzisiaj widziałem pasjonatów ;) przeglądających katalog jak by go widzieli po raz pierwszy, dywagujących nad strategia zapisu w towarzystwie znajomego który ewidentnie był zabrany w roli słupa bo absolutnie nie kumał co się dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, a_team napisał(-a):

Dobrze, że przypominasz. Trzeba przy okazji po katalog podjechać emoji2956.png

nie ma nowego jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy kto bierze katalog jest skreślany z automatu. Miłośnik zna referencje nowości na pamięć godzinę po premierze. 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Każdy kto bierze katalog jest skreślany z automatu. Miłośnik zna referencje nowości na pamięć godzinę po premierze. 

Oczywiście, ja dla wnuków zbieram na przyszłość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, memento mori napisał(-a):

Każdy kto bierze katalog jest skreślany z automatu. Miłośnik zna referencje nowości na pamięć godzinę po premierze. 😜

A na W&W Rolex był jedyną firmą która rozdawała katalogi każdemu: przy wejściu hostessy wręczały katalog na 2023 + Rolex Magazine. Więc generalnie wszyscy brali. Inne marki praktycznie nic nie dawały, więc ludzika chodzili z tymi torbami Rolexa po całej hali🤣.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bronzo

Te katalogi to chodliwy towar na grupie na fb. Schodzą jak ciepłe bułeczki na licytacji 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerwę merytoryczne wpisy na temat kolejki, możliwość odbioru itp niemerytoryczną :D fotą.

20230405-101932.jpg 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Bronzo napisał(-a):

Te katalogi to chodliwy towar na grupie na fb. Schodzą jak ciepłe bułeczki na licytacji 😂

Nie żartujesz? Ludzie katalogami handlują?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, beniowski napisał(-a):

Nie bądź taki zdziwiony. Pudełkami od zegarków, zawieszkami, a nawet plastikowymi czapeczkami ochronnymi handlują. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Nie bądź taki zdziwiony. Pudełkami od zegarków, zawieszkami, a nawet plastikowymi czapeczkami ochronnymi handlują. 

Słyszałem kiedyś że kobiety handlują pudełkami znanych marek, ale nie mogłem dojść do tego na co komu pudełko Luisa Vuittona czy Prady, bo przecież chyba tego się nie kolekcjonuje. Potem mi znajoma wyjaśniła, że takie pudełka się układa w garderobie żeby ludzie widzieli jakie rzeczy znanych marek właścicielka ma😂.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uuu a ja właśnie przy przeprowadzce wyrzuciłem z premedytacją pudła Chanel i Dior😆

Żarty żartami ale ja np czasami kupuje pudełka np Hermesa jakieś z ciekawymi grafikami limitowane albo zwykłe edycje jako tło do zdjęć. 

Edytowane przez eye_lip

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, eye_lip napisał(-a):

Uuu a ja właśnie przy przeprowadzce wyrzuciłem z premedytacją pudła Chanel i Dior 😆

W d….. się poprzewracało. Za dobrze ci😂. Trzeba było na OLXaxh czy innych Allegrach handlować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, beniowski napisał(-a):

W d….. się poprzewracało. Za dobrze ci😂. Trzeba było na OLXaxh czy innych Allegrach handlować.

Ludzie to mają pieniądze. Ostatnio widziałem ogłoszenie, że ktoś sobie robi "Wesele" w teatrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, eye_lip napisał(-a):

Uuu a ja właśnie przy przeprowadzce wyrzuciłem z premedytacją pudła Chanel i Dior😆

Żarty żartami ale ja np czasami kupuje pudełka np Hermesa jakieś z ciekawymi grafikami limitowane albo zwykłe edycje jako tło do zdjęć. 

Ja kiedyś chciałem kupić pudełko do mojego Patka Ellipse (nie mam), ale jak zobaczyłem ceny, to sobie odpuściłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, memento mori napisał(-a):

Ludzie to mają pieniądze. Ostatnio widziałem ogłoszenie, że ktoś sobie robi "Wesele" w teatrze.

Też o tym czytałem. Ten Wyspiański to musi mieć kasy jak lodu. Ciekaw jestem jaki zegarek ma dziś na ręce. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bronzo
1 godzinę temu, beniowski napisał(-a):

Nie to nie żart. Na Łowcach Zegarków często widziałem aukcje co te katalogi po 100 kilka zł były licytowane :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Jan napisał(-a):

zawsze czytając Wasze wpisy o tym jak tłumy przychodzą się zapisać zastanawiałem się jak to wygląda. Dzisiaj widziałem pasjonatów ;) przeglądających katalog jak by go widzieli po raz pierwszy, dywagujących nad strategia zapisu w towarzystwie znajomego który ewidentnie był zabrany w roli słupa bo absolutnie nie kumał co się dzieje.

Dzisiaj jeszcze zapisywali czy owi osobnicy nie zapisywali się na nowości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się czy w bluesy też zmienili odcień tarczy i bezela?

"Stare" zdjęcie to co prawda jeszcze poprzedni model zanim go odebrałem, nie wiem jak wyglądał w wersji 41mm po premierze.

Screenshot_20230405-234748_Gallery.jpg

Screenshot_20230405_234817.jpg

Edytowane przez Just1MoreWatch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Mihhau napisał(-a):

Dzisiaj jeszcze zapisywali czy owi osobnicy nie zapisywali się na nowości?

ostatni dzień zapisów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, a_team napisał(-a):

Świecimy sobie w nocy 😛

No Seiko to nie jest 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wydaje mi się czy w bluesy też zmienili odcień tarczy i bezela?
"Stare" zdjęcie to co prawda jeszcze poprzedni model zanim go odebrałem, nie wiem jak wyglądał w wersji 41mm po premierze.
Screenshot_20230405-234748_Gallery.thumb.jpg.8f80a5de6dc38551b270c252263e0eb6.jpg
Screenshot_20230405_234817.thumb.jpg.534873961689f2659046cd2883ac89a1.jpg

Ja bym się nie sugerował za bardzo tym co Rolex pokazuje na stronie bo to są rendery a nie rzeczywiste zdjęcia.
Tak np wygląda Explorer II wg strony Rolexa w porównaniu z rzeczywistością:

dc6d72443f3637050ab4a5ce907b6832.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi