Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wiem, że nie jesteś zbieraczem ale po tych wszystkich zachwytach Daytona poszła dalej?? Jaki powód czy tak jak napisałeś przejedzenie się zegarkami?? 

Przez dwa i pół roku pomidorowa wystarczy. ;)

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obstawiam stały budżet na zegarki i obowiązkowa rotacja. Aczkowiek Daytona myślałem że zostanie. Bo były peany. Ale faktycznie lepiej uwolnić 100k na nowości. Dobra tez reputacja w Kruku to i zawsze zapiszą. A koniec końców wychodzi flip ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dziwne przeświadczenie, że do Maria - bardziej pasuje nowsza referencja z ceramiką. 

Odnosiłem wrażenie, że pasowały też m.in niebieski DJ & Batman (które chyba lubił) / Daytona również była fajna, głównie z powodu dobrych proporcji względem tarczy. 

*W przypadku 1908 przeczuwałem, że nie zabawi długo (myślałem, że Kermit też już poleciał)

No ale, wiadomo - to Jego decyzję i czymś tam się kieruje w wyborach, mając przy tym bogate doświadczenie (ja tych zegarków nawet nie widziałem i nie mierzyłem)

*Suby chętnie bym porównał - żeby mieć jakiś pogląd (chociaż, jeśli stare - wyglądają na mniejsze? to już jest na + / z kolei - nowsze, mają chyba lepsze bransolety?)

Wszystko zależne jest od czasu, ostatecznie od Boga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na WUS pojawił się ciekawy wątek. Gość kupił 126600. Coś mu nie pasowało w cyklopie i wychodzi na to, że raczej fejk, choć sprawa jest rozwojowa.

Jeśli to się potwierdzi, to podróbki stoją już na takim poziomie, że w sumie strach kupować poza AD lub od kogoś, komu naprawdę się ufa.

https://www.watchuseek.com/threads/rolex-126600-cyclops-size.5645989/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_3252.thumb.jpeg.d62fda20dabb6d904866e4f7060fa010.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi