Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Nic dziwnego . Jak Miałem 5 miesięcy Suba no date ,to nikt przez ten czas nie zapytał Mnie się co mam na nadgarstku . Odkąd kupiłem  Kinga . zwraca uwagę nawet ludzi , którzy wogóle nie interesują się zegarkami . Sam jestem tym fenomenem zdziwiony  :) .

Pecunia non olet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ZlyNY

Coz  wydaje mi sie ze ile osob tyle opinii . A jesli chodzi o zegarki  to nawet wiecej opinii niz ludzi. ;)

Wydaje mi sie ze nasze opnie sa ksztaltowane   na bazie naszych prywatnych doswiadczen. Dla mnie np. firma omega jest synonimem bardzo kiepskiej jakosci mechanizmow wypelniajacych  bardzo ladne koperty. 

Tak sie zlozylo ze 15 lat temu kupilem omege seamaster 300m. . Nowa od AD. i niestety robila - 15 sek. na dobe. Pomimo kilkukrotnych wizyt w serwisie problem pozostal . A po kilku latach pekla sprezyna i rezerwa czasowa byla o polowe krotsza. Tak mnie to zniesmaczylo ze pozbylem sie rupiecia. Ale do dzis owazam ze byla to sliczna omega. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

Czyli jak, to Rolex nie jest najlepszy?!?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foto pasuje w 3 miejsca, ale tutaj będzie największy shitstorm więc wklejam, fajne makro wskazówek ;)

Nie znasz się, to jest na pewno jakieś zamierzone działanie - nie są tak idealne to się nie będą widocznie zużywać ;)

GS ma taką polerkę też od spodu wskazówek, ktoś to gdzieś przypadkowo odkrył na jakimś zdjęciu. 

Edytowane przez Bugs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie od dziś wiadomo, że Rolex nie ma podejścia do GS jeśli chodzi o koperty, indeksy czy wskazówki. Ja czekam tylko na jakiegoś divera od nich w sensownym rozmiarze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rolex to logo i nic więcej jubile jest marnej jakości to samo sub. Od lat jadą na logo i historii.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My tu gadu gadu, a przydałoby się wrzucić jakieś foto mojego suba na tę deszczową sobotę. 5e7c09d892dad49200f3e5e8fbfc1009.jpg1c070e5f1a4d2bb3ea8489ae17e7fc90.jpgba0a6f2cbaa33fdeb3bb7a7cf0fad4f9.jpg83b4a86561d28c4594272903575cffe3.jpgb508e819ffe78526947b2d7f7a626261.jpgc8e2761c4597d4247ec1a17e6998efa5.jpg3ed5ecb9d1a3dfbfeb72fc360b4a02e5.jpg185cda5022c4aed5641f26f3a69f9a7c.jpg03cfcd06e1f54a7753842bd8d840b9e2.jpg

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Koronkę mogłeś przekręcić :)

Fajne zdjęcia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filip, fajne zdjęcia.

Widzę, że Sub zawitał na dłużej - to dobrze :)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Został został, to mój najczęściej noszony zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Został został, to mój najczęściej noszony zegarek.

Najczęściej noszony i tak zupełnie bez rysek i w stanie lepszym niż niejedna pokazówka w Kruku?!?! Szacun:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie nie, nabawił się już sporo, ale zdjęcia robiłem jak był nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filip, byś się wstydził tak chować przed światem super fotki

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie z lepszymi umiejętnościami i aparatami np. Filip mogli by wrzucić zdjęcia makro wskazówek z Suba np. Albo innych i by się wyjaśniło czy tak naprawdę wyglądają! ;):D

Rolex to logo i nic więcej jubile jest marnej jakości to samo sub. Od lat jadą na logo i historii.

Dobre naprawdę się obśmiałem! :D

Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szwed wskazówki Rolka nie mają startu do GS.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wiem bo wiedziałem te w GS na zdjęciach ale te na tym zdjęciu co Nicon pokazał to troszkę lipa i nie wydaje mi się żeby aż tak wyglądały zaraz lupke na oko włożę i zerknę jak jest w subie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówki suba sa bardzo ładnie wykonane i mają świetny profil i polerke - po tym m.in mozna rozpoznać bardzo dobrego fejka od rolka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego sprzedają taką ilość szt. rocznie.

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. ale przecież dobrze wiemy tu wszyscy  ,że żadnego Rolexa nie miałeś więc skąd ten wniosek ?.Rozwiń swoją myśl skąd nabyłeś tą wiedzę ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Dlatego też stwierdziłeś że Daytona jest poza twoim budżetem i myślisz o zakupie Tudora......taaa....kilka osobowości czy foch bo jeż w kieszeni się buntuje?

Edytowane przez awi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z lupą spojrzałem i widać coś tam z boku wskazówek ale jako ten fanboy :D

Uważam, ze na Suba się patrzy bez lupy i nie jest to zegarek typu GSa tylko typowy toolwatch i wcale mi to nie przeszkadza bo normalnie tego nie widać! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego też stwierdziłeś że Daytona jest poza twoim budżetem i myślisz o zakupie Tudora......taaa :D

Jak tak czytam to forum to opamiętam bujmana z wątku o Tudorze , potem było poszukiwanie Omegi PO 8500 mimo ,że na chrono 24 pełno tego jest ( pewnie coś w miedzy czasie jeszcze też szukał ) było też coś o braku gotówki , teraz podejrzewam jest w punkcie z wątku Tudora ale ma zajebistą wiedzę że Rolex to jest samo logo i nic węcej..znafca. :D  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

03dafb2576e87ec5bc8b948eb6103165.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój, przecież to trollizm w najczystszej postaci - puścić bąka i patrzeć jak inni się miotają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi