tomaliusz 23200 #8251 Napisano 10 Listopada 2016 (edytowane) Albo jak Ty zostawiał latem na desce rozdzielczej w zamkniętym samochodzie:)W końcu doigrasz się A samochód był otwarty Edytowane 10 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8252 Napisano 10 Listopada 2016 A jaka krzywda ma się stać akumulatorowi? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #8253 Napisano 10 Listopada 2016 (edytowane) A jaka krzywda ma się stać akumulatorowi?Taki inteligentny człowiek a nie wie .... Edytowane 10 Listopada 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #8254 Napisano 11 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solomita 3 #8255 Napisano 11 Listopada 2016 Tak na szybko ale utrafione 1 Jakość słaba bo z telefonu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8256 Napisano 11 Listopada 2016 Bez synchro to trochę podejrzane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8257 Napisano 11 Listopada 2016 Hehe dokładnie, bo może wyszło dopiero za 6 razem 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #8258 Napisano 11 Listopada 2016 Bez synchro to trochę podejrzane Ja trafiłem z synchro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #8259 Napisano 11 Listopada 2016 Odnośnie ładowania to 1,5 roku temu napisałem takiego posta Tak znalazłem go już wcześniej ale w moim przypadku nie ma przegrzewania ani na słońcu ani pod lampką, nic na siłę po prostu byłem ciekawy ile czasu potrzeba na doładowanie , teraz wiem że poczekam aż będzie pogoda ( w instrukcji jest żeby jak to tylko możliwe eksponować go na światło / doładowywać ,a że rzadko go używam i leży w komodzie to po prostu chciałem właśnie to zrobić "domowo" ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8260 Napisano 13 Listopada 2016 Nie działa mi dobrze wysokościomierz, podrzucicie jakaś procedurę synchro? Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8261 Napisano 13 Listopada 2016 Altimetr nie ma możliwości synchronizacji. Ta funkcja służy bardziej do pomiaru zmiany wysokości, niż do bezpośredniego pomiaru wysokości npm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #8262 Napisano 13 Listopada 2016 Na dobra sprawe nalezaloby go kalibrowac przed kazdym uzyciem. Poniewaz roznica wysokosci obliczana jest na podstawie roznicy cisnienia. Tym sposobem nie ruszajac sie z miejsca nawet kilka razy dziennie mozna znalezc sie na roznej wysokosci w zaleznosci od pogody 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8263 Napisano 13 Listopada 2016 Hmmm jak nad morzem mi wywaliło -61m to zbagatelizowałem ale teraz jestem w górach i specjalnie wziąłem Romka Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8264 Napisano 13 Listopada 2016 No. Teraz przed podejściem na jakiś szczyt wpisz wysokość, z której ruszasz. W miarę, jak będziesz podchodził, będziesz wiedział, jaka wysokość pozostała Ci do pokonania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #8265 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Lub ustaw na zero Edytowane 13 Listopada 2016 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8266 Napisano 13 Listopada 2016 Ale jak? Jakieś wskazówki? Krok po kroku? Siedzę w schronisku i tak dumam przed jutrem... Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8267 Napisano 13 Listopada 2016 Wchodzisz we wskazanie altimetru. Następnie przyciskasz lewy górny i trzymasz do wejścia w tryb ustawień. Następnie prawym górnym i dolnym ustawiasz wysokość w punkcie startu. Zatwierdzasz lewym górnym. Jakie góry? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8268 Napisano 13 Listopada 2016 Na Babią górę jutro się pchamy. Dzisiaj przyjechaliśmy po zmroku i wejście do schroniska po ciemku Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8269 Napisano 13 Listopada 2016 Super! Udanej wyprawy życzę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8270 Napisano 13 Listopada 2016 Dzięki. Altimeter ustawiony. Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8271 Napisano 13 Listopada 2016 Do jutra może się zmienić ciśnienie atmosferyczne, więc miej na uwadze konieczność ewentualnej korekty przed wyjściem w góry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8272 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Babia jest z tego znana więc na pewno skorzystam z Twojej rady. Tapaltak Edytowane 13 Listopada 2016 przez pechagto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #8273 Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Uwielbiam góry zimą. Pozytywnie zazdroszczę. Gdyby Ci się chciało, to zawsze możesz wrzucić jakąś fotkę lub opowieść z wyprawy w naszym forumowym górskim wątku. <LINK> Edytowane 13 Listopada 2016 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #8274 Napisano 13 Listopada 2016 Zapodam, może i jakieś wspominki Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsunamisurfer 12 #8275 Napisano 14 Listopada 2016 Witam mam pytanie jak naladowac Ryśka przy takiej pogodzie bo miga mi low a ładowanie na oknie daje słabe rezultaty, może jakaś specjalna żarówka lub jakiś inny patent .... sam nie wiem proszę o odpowiedź, bo zastanawiam się już czy nie kupić na zimę innego ,G' z baterią. ...Chyba że jedynym sposobem jest czekać na lepszą aurę? ??? Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach