Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda tylko że nie ma wysyłki do Polski.

Edytowane przez BodzioBB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popytaj sprzedawce, moze sie zgodzi, lub najpierw kup i potem pytaj o przesylke ..oczywiscie pod warunkiem ze jestes zainteresowany kupnem..

W kazdym razie wysylka czarnego chrono do Szwecji wyniosla mnie 10€.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jomashop to sprawdzony sprzedawca ? Znalazłem to czego szukam. Piszą na stronie że kupon na wysyłanie free a nie mogę nigdzie wpisać kuponu ?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Czy jomashop to sprawdzony sprzedawca ? Znalazłem to czego szukam. Piszą na stronie że kupon na wysyłanie free a nie mogę nigdzie wpisać kuponu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jomashop to sprawdzony sprzedawca ?

Ja kupowałem z wysyłką do UK i nie było żadnego problemu, czas dostawy DHelem około 2 tyg. Nie wiem czy wiesz ale do ceny musisz doliczyć cło i VAT w sumie z tego co wyczytałem na forum w Polsce będzie to około + 23% do ceny. Edytowane przez Yaro0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem z wysyłką do UK i nie było żadnego problemu, czas dostawy DHelem około 2 tyg. Nie wiem czy wiesz ale do ceny musisz doliczyć cło i VAT w sumie z tego co wyczytałem na forum w Polsce będzie to około + 23% do ceny.

No a vat i cło jest pewny ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z joma raczej tak bo paczkę deklarują na pełną kwotę za którą kupujesz poczytaj ten wątek było w nim na ten temat. A ten kupon obowiązuje tylko na wysyłkę w USA i wpisujesz go w polu "Promo Codes" .

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, z usa jest pewny podatek. dodatkowo jomashop i inne tamtejsze sklepy nie wiedzą co to jest oszukiwanie na podatkach i nie zaniżają ceny w papierach celnych (jak sajgonki). zapłacisz cło i vat jak mówi ustawa. trzeba przeliczyć czy się opłaca. ja tam kupowałem zegary które są dostępne tylko na tamtejszym rynku - bo nie ma wyjścia.

cała reszta dostępna na eu lub dalekim wschodzie wychodziła mnie taniej niż tam z opłatami 

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie interesuje citizen BN 0085 i na eBay jest dość drogi. Tam jest za 175 $

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na niemieckim i brytyjskim Amazon można kupić kwarce Roamera za 1/4-1/3 ceny sklepowej w PL. Damskie, męskie, do wyboru do koloru. Np. seria classic - https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00MEBQJR6/, vanguard - https://www.amazon.de/gp/aw/d/B072SDM3B3/ czy ceraline - https://www.amazon.de/dp/B0768PG9K8/

Szlag by Cię... tego ceraline nie można było nie zamówić. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie interesuje citizen BN 0085 i na eBay jest dość drogi. Tam jest za 175 $

No to wyjdzie ciebie około 220-225 $ plus jeszcze przesyłka. Nie pamiętam ile oni biorą. Min 20$ bo wysyłają kurierem. Razem masz około 240$. Jeśli ten zegarek jest dostępny tylko tam to nie masz wyjścia. Ale jak jest dostępny w Europie na ebay czy Amazon lekko droższy to bierz tu. Jednak dopłacić parę zł a masz pełną gwarancję.

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to wyjdzie ciebie około 220-225 $ plus jeszcze przesyłka. Nie pamiętam ile oni biorą. Min 20$ bo wysyłają kurierem. Razem masz około 240$. Jeśli ten zegarek jest dostępny tylko tam to nie masz wyjścia. Ale jak jest dostępny w Europie na ebay czy Amazon lekko droższy to bierz tu. Jednak dopłacić parę zł a masz pełną gwarancję.

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Ok dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, z usa jest pewny podatek. dodatkowo jomashop i inne tamtejsze sklepy nie wiedzą co to jest oszukiwanie na podatkach i nie zaniżają ceny w papierach celnych (jak sajgonki). zapłacisz cło i vat jak mówi ustawa. trzeba przeliczyć czy się opłaca. ja tam kupowałem zegary które są dostępne tylko na tamtejszym rynku - bo nie ma wyjścia.

cała reszta dostępna na eu lub dalekim wschodzie wychodziła mnie taniej niż tam z opłatami 

Mój pierwszy zakup z Joma przeszedł bez Vat. Było to pierwsze zamówienie tak na próbę, żeby sprawdzić jak to wszystko wygląda w praktyce. Powyżej $40 naliczają już opłaty a w moim przypadku było około $100 i niczego nie naliczyli. Później każda kolejna przesyłka już z opłatami:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie temat pewnie mało oryginalny, ale niejako na czasie ...

Czy ktoś może zna jakies sprawdzone źródło na zakup Alpinista najlepiej z UK lub dostawa tax free do UK?

p.s.

pozwalam sobie zapytać w dziale "okazje", poniewaz po oświadczeniu o zakończeniu produkcji teraz kazdy dostepny alpinista to "okazja"  /nomen omen mam nadzieję i wrażenie , że za jakis czas sytuacja sie unormuje - jakos nie zauważyłem, zeby ceny sarba065 cocktail time'a poszybowały strasznie w górę i z alpinistem po pierwszym nasyceniu pewnie bedzie tak samo/

Edytowane przez GUAPO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Ci się szczególnie podoba, to cena jest niezła. Nie chciało mi się sprawdzać, ile wysyłka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Terrascopy u Ashfordów

post-77981-0-20423900-1520080281_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi