Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna oferta na massdrop Vicrtorinox Classic Officer w automacie za 129 dolarów a wersja na bransolecie 160. Dodatkowo szafir, mechanizm ETA 2824-2 25 , przeszklony dekiel, 38 godzinowa rezerwa chodu. 

https://www.massdrop.com/buy/victorinox-classic-officer-s-automatic-watch?utm_source=linkshare&referer=QYCDBW&rf

wq5ewR1STXEp1SUoEgCX_pcbanner.jpg?auto=f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś miał styczność z marką Stuhrling? Na massdropie ich zegarek Stuhrling Depthmaster 883, automaty, WR200. Cena 130 dolarów.

Werk o którym nie słyszałem i chciałbym się czegoś dowiedzieć - Claro-Semag CL-888

Warto?

m5U7Px9FSzCOk569VTuv_pcbanner.jpg?auto=f

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W CW pojawiły się w dobrych cenach dwa popularne i trudno dostępne modele Seiko: Flightmaster SNA411P1 i najładniejsza piątka SNKL23J1. Kto zainteresowany niech kupuje póki są dostępne.

SNA411P1-2.jpg?1477408534SNKL23-2.jpg?1485117189

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko 5 faktycznie wykupiony błyskawicznie. Ja tak czekam na Seiko SRPA25K1, ostatnio był za 110 funtów na CW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, na brytyjskim eglabalu wisi takie oto cudo:

https://www.eglobalcentraluk.com/tissot-chemin-des-tourelles-automatic-42mm-mens-watch-t099.407.22.037.00.html

210 funtów to +/- 1.000 pln, przy cenach w naszych sklepach na poziomie ok. 3.400

moze wersja kolorystyczna nie każdemu przypadnie do gustu, ale cenowe "wow" chyba oczywiste ....

Czy ktos zechciałby sie wypowiedzieć n/t tej oferty? czy to faktycznie jakis szał? ktos może ma taki zegarek?

Szukam czegos w prezencie mlodszemu bratu na urodziny i tak sie zastanawiam.

Edytowane przez GUAPO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś reflektuje to od dzisiaj na Massdrop wszystkie Glicyne Airman 42, 44 i 46 są za 550 USD. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam pytanie o Mass Drop.

Czy kupowaliście tam? Jakościowo zegarki będą takie same? Czy gwarancja w PL będzie działać, no i czy cło + VAT dopłacacie, czy czasami tego tam nie nalicza? Jak to jest?

Pozdrowienia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te zegarki nie różnią się niczym od reszty sprzedawanej gdzie indziej, ale z gwarancją jest różnie. Czytaj opis. Ja przyjmuję, że jej nie mam. Osobiście czekam teraz na Victorinoxa, który faktycznie żadnej gwarancji nie ma, ale cena była wyborna... To jest trzeci zakup. Poprzednie dwa, czyli zegarek i Zippo dla kumpla i nic nie doliczono, ale kupując tam nie powinieneś się raczej nastawiać an brak dopłat.

Edytowane przez Krygo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płaci się opłaty celne. Doliczasz około 25% do ceny końcowej. O gwarancji w Polsce możesz zapomnieć. Zegarek musi być kupiony z autoryzowanego sklepu z oficjalnej listy Glycine - na stronce Glycine wszystko jest opisane. Dostajesz międzynarodową gwarancję taką samą jak w autoryzowanych sklepach ale bez pieczęci sklepu tylko z nadrukiem Global Inc...coś tam :) Chyba, że coś się zmieniło to proszę o info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płaci się opłaty celne. Doliczasz około 25% do ceny końcowej. O gwarancji w Polsce możesz zapomnieć. Zegarek musi być kupiony z autoryzowanego sklepu z oficjalnej listy Glycine - na stronce Glycine wszystko jest opisane. Dostajesz międzynarodową gwarancję taką samą jak w autoryzowanych sklepach ale bez pieczęci sklepu tylko z nadrukiem Global Inc...coś tam :) Chyba, że coś się zmieniło to proszę o info

Jeżeli nie dają rachunku to gwarancją global można się podetrzeć niestety. Przynajmniej w serwisie w Holandii. Do karty gwarancyjnej glycine potrzebny jest rachunek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rachunek dają. Poza tym masz wgląd do poprzednich transakcji i wydrukować rachunek z każdego poprzedniego zakupu. Ale rachunek z MD i tak się na nic nie przyda. Tak samo jak każdy przedsiębiorca może wystawić rachunek. Tylko z oficjalnej sprzedaży albo po gwarancji. Ja wolę z nieoficjalnej połowę taniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Holandii bez problemów naprawiają Glycine z rachunkiem z MD. Karta gwarancyjna nie jest potrzebna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie niektóre zegarki są bardzo ciekawe. Dzis na MD jest Orient Moko II za 129 $. Brzmi nieźle, za tyle kupowałem swojego pierwszego ale bambino :-)

Tylko akurat ten "drop" chyba dotyczy tylko Kanady i USA :( Ale niektóre zegarki są ciekawe. Też na Jomashop widziałem całkiem niezłe promocje. 

Te zegarki nie różnią się niczym od reszty sprzedawanej gdzie indziej, ale z gwarancją jest różnie. Czytaj opis. Ja przyjmuję, że jej nie mam. Osobiście czekam teraz na Victorinoxa, który faktycznie żadnej gwarancji nie ma, ale cena była wyborna... To jest trzeci zakup. Poprzednie dwa, czyli zegarek i Zippo dla kumpla i nic nie doliczono, ale kupując tam nie powinieneś się raczej nastawiać an brak dopłat.

A na jakiego Victorinoxa czekasz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie przyszedł zegarek z Massdrop kilka dni temu. Vat płaciłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cornelius

Ja czekam na 2gi zegarek z MD. Przy pierwszym zero opłat. Chyba nie ma reguły, raczej kwestia szczęścia.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie przyszedł zegarek z Massdrop kilka dni temu. Vat płaciłem.

Dobra rada dla wszystkich kupujących w USA, nie wydawać całych oszczędności na kolejną zabawkę, ale zostawić sobie extra 25%, tak na wszelki wypadek. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

achunek dają. Poza tym masz wgląd do poprzednich transakcji i wydrukować rachunek z każdego poprzedniego zakupu. Ale rachunek z MD i tak się na nic nie przyda. Tak samo jak każdy przedsiębiorca może wystawić rachunek. Tylko z oficjalnej sprzedaży albo po gwarancji. Ja wolę z nieoficjalnej połowę taniej :)

W Holandii bez problemów naprawiają Glycine z rachunkiem z MD. Karta gwarancyjna nie jest potrzebna.

dzięki za info o rachunku

Edytowane przez denver47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za info o rachunku

Nie ma sprawy :) . Trzeba o tym wiedzieć kupując u nas zegarek zamówiony pierwotnie na MD, bo prawie nikt nie dołącza rachunku i tym samym gwarancji brak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma sprawy :) . Trzeba o tym wiedzieć kupując u nas zegarek zamówiony pierwotnie na MD, bo prawie nikt nie dołącza rachunku i tym samym gwarancji brak.

TO wiem, nie wiedziałem natomiast, że MD daje rachunek i że wystarczy tylko ten kwit bez karty gwarancyjnej aby serwis invicty w holandii naprawę ogarnął

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jomashop - Glycine Combat Classic za 375 USD. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jomashop - Glycine Combat Classic za 375 USD. 

W sumie to dobra cena, tylko ten open na samym środku mi na przykład przeszkadza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi