Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
StaryWilk

Zegarkowe okazje z różnych źródeł

Rekomendowane odpowiedzi

na tej stronie źle przelicza, ustaw sobie w euro  wtedy ta cena jest realna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie trzeba poczekać, raczej kasy wam nikt nie ukradnie.

A z drugiej strony nie rozumiem jak można myśleć, że ktoś (szczególnie komercja) odda coś za darmo ... Toż to ładowanie samego siebie w zamieszanie. Tym bardziej, że standardowo ten zegarek kosztuje czerokrotnie więcej, w innych kolorystykach tyle samo

A dlaczego nie spróbować wykorzystać błędu? na ich stronie? A nóż widelec się uda? Ja nie rozumiem Twojego zdziwienia. Trzeba korzystać z okazji. Nawet gdyby jakimś cudem wysłali po tej cenie w zł zamiast EUR, nie stracą a odbiją sobie na marży na innych zegarkach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego nie spróbować wykorzystać błędu? na ich stronie? A nóż widelec się uda? Ja nie rozumiem Twojego zdziwienia. Trzeba korzystać z okazji. Nawet gdyby jakimś cudem wysłali po tej cenie w zł zamiast EUR, nie stracą a odbiją sobie na marży na innych zegarkach :)

Chłopie, takie rzeczy tylko w Erze ;)

Oczywiście, jeśli dostaniesz ten zegarek w cenie dwustuparudziesięciu złotych z tego sklepu publicznie odwołam co napisałem :) Życzę powodzenia, jednak szczerze wątpię

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że szansa żadna. Nie twierdzę, że pójdą na rękę. Dziwię się tylko Twojemu zdziwieniu :) Zawsze trzeba próbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś się kontaktował ze sklepem Timebyme i mu odpowiedzieli??

Zaczynam się niepokoić, odpowiedzi brak, zamówienie ze statusem hold on, kasa zapłacona dwa dni temu.

Brak odpowiedzi, brak zwrotu kasy.

Wczoraj zwrócili mi kasę  (tylko mniej o 42 grosze), żadnego maila z wyjaśnieniem. Na moim  koncie nadal status "Hold On".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyszło nam Panowie. Bug strony i wsparcie paypala nie wystarczyło żeby Timebyme z bólem d*py i serca skierował strumień przecenionych poza granice rozsądku i zysku zegarków w kierunku na wschód. Niestety zamiast „Kali ukraść krowa - dobrze” zostaliśmy bez krowy, która chociaż nie była nasza ale i tak nam ją ukradli ;)

Edytowane przez sielwolf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zwrócili mi kasę  (tylko mniej o 42 grosze), żadnego maila z wyjaśnieniem. Na moim  koncie nadal status "Hold On".

Dodam od siebie, że pisałem do obsługi klienta i otrzymałem odpowiedź: "Unfortunately the bank did announced a high pourcentage of fraud on the transaction. The order has been cancelled and refunded "

Zwrotu jednak nadal nie otrzymałem, a zamówienie nadal ma status "on hold". Nie ma jednak co płakać, zwroty na pewno zostaną zrealizowane.

Nie zaśmiecajmy już tego wątku, bo nie dotyczy on tej jednej "promocji".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jak to jest na Ashford.com (UPS) i jomashop.com ( DHL)

100% szans na oVATowanie towaru?

Zawsze. Jak jest kurierem, to zawsze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kurier na  haliotworzy i zobaczy opis, że to GIFT lub cześci zamienne to i tak zarząda dowodu zakupu? Nic się nikomu nie udało wykombinować? ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym kupić takiego Hamiltona: https://www.jomashop.com/hamilton-khaki-field-watch-h69439931.html

Widzę, że tutaj byłby dostępny szybciej i niewiela drożej: https://www.christ.de/product/87473058/hamilton-herrenuhr-khaki-field-mechanical-h69429931/index.html?utm_source=criteo&utm_medium=remarketing&utm_campaign=datafeed_products&campaign=remarketing/criteo

Moje pytanie brzmi: czy ktoś kupował w tym niemieckim sklepie? Czy ewentualnie znajdę gdzieś interesujący mnie zegarek w niższej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi paczki otwierali tylko na wer poczty polskiej i mimo dokumentów prosili o dostarczenie dowodu zakupu

firmy kurierskie zawsze bazowały na wartości z dokumentów i oświadczenia jakie składałem co do zawartości paczki

moje doświadczenie jest takie, że większe szanse na większe opłaty są na poczcie niż w firmach kurierskich

na wer poczty obsługa celna 3-4 dni, i nikomu się nie spieszy.

w dhl express w 3city ta sama procedura jest robiona w 30 min i tego samego dnia mam paczkę w domu. nie mają czasu na otwieranie paczek. bazują na dokumentach.

jak sobie załatwisz mniejszą wartość w papierach przewozowych to masz szansę na mniejsze opłaty w firmach kurierskich

to są moje doświadczenia, co oczywiście nie musi i nie jest regułą

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym kupić takiego Hamiltona: https://www.jomashop.com/hamilton-khaki-field-watch-h69439931.html

Widzę, że tutaj byłby dostępny szybciej i niewiela drożej: https://www.christ.de/product/87473058/hamilton-herrenuhr-khaki-field-mechanical-h69429931/index.html?utm_source=criteo&utm_medium=remarketing&utm_campaign=datafeed_products&campaign=remarketing/criteo

Moje pytanie brzmi: czy ktoś kupował w tym niemieckim sklepie? Czy ewentualnie znajdę gdzieś interesujący mnie zegarek w niższej cenie?

Ten z GER wychodzi 300zł taniej. Z USA musisz doliczyć VAT 23% i wysyłke 30 usd.

Edytowane przez apodyktyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za informację. Zamówiłem z tego niemieckiego sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za informację. Zamówiłem z tego niemieckiego sklepu.

Napisz później jak przebiegł zakup i ile czasu czekałeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz później jak przebiegł zakup i ile czasu czekałeś :)

Zakup przebiegł bezproblemowo, dzisiaj DHL dostarczył zegarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre ceny na niektóre Spinnakery mają.

Że też musiałam trafić na ten post

Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi