Bartosz 86 45 #101 Napisano 6 Października 2014 Dla mnie organizator powinien po prostu wypuścić SC na tor. Zbyt kiepskie warunki żeby flagi załatwiły sprawę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #102 Napisano 7 Października 2014 To był błąd, że tego nie zrobili. Dźwig na torze a ci puszczają kierowców jakby nigdy nic... Okey żółte flagi to niby ostrzeżenie, ale co z tego jak nadal kierowcy szaleli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4299 #103 Napisano 7 Października 2014 To był błąd, że tego nie zrobili. Dźwig na torze a ci puszczają kierowców jakby nigdy nic... Okey żółte flagi to niby ostrzeżenie, ale co z tego jak nadal kierowcy szaleli. Ty Kromeczka też lubisz poszaleć ? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #104 Napisano 8 Października 2014 Nie dość, że oglądam F1 i Moto GP od lat to jeszcze codziennie urządzam sobie Rajd Karkonosze Ponoć Bianchi oddycha już samodzielnie. uf uf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #105 Napisano 8 Października 2014 mimo jak najlepszych życzeń, to wciąż tylko "ponoć". 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebhucz 0 #106 Napisano 15 Marca 2015 No i sezon nowy się nam zaczął. Nie ma to jak pobudka o 5:45 w niedzielę Ale jak ktoś nie wstał, to niewiele stracił... nudno dość. McLaren w czarnej d***, za to Ferrari chyba zbudowało w końcu coś, co jeździ. Biedny Alonso... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #107 Napisano 15 Marca 2015 Pogrom był niezły , ale widać że stawka w środku chyba trochę się wyrównała ale poczekajmy na następny wyścig bo Australia jest specyficznaMyślałem że Wiliams będzie bliżej Merca a tu nie bardzo.Honda cudem dojechała a Renaulcik słabiutko oj chyba red bull się z nimi pożegnaMerce to faktycznie inna ligaSzkoda Kimiego ;( Pozdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 86961 #108 Napisano 15 Marca 2015 zmiany regulaminu z zeszłego roku zabiły F1, miało być taniej, a merc wydał 2 mld na budowę silnika. A dziś wystartowało do wyścigu najmniej zawodników w historii F1, co pokazuje bezsens tej reformy. Ogólnie wyścig nudny, najwięcej się działo na dalszych miejscach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #109 Napisano 2 Sierpnia 2017 Dzisiaj prawdopodobnie kluczowy dzień w kwestii powrotu do królowej sportów motorowych jednego z najwybitniejszych kierowców poprzedniej dekady. Testy na Hungaroring. Trzymajmy kciuki. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2978 #110 Napisano 2 Sierpnia 2017 z każdym okrążeniem coraz lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #111 Napisano 2 Sierpnia 2017 Robert to wyjątkowo utentowany profesjonalista. Jeśli fizycznie da radę to będzie znów w F1. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #112 Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) z każdym okrążeniem coraz lepiej Gdzie śledzisz? Zadasz linka? Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2978 #113 Napisano 2 Sierpnia 2017 Gdzie śledzisz? Zadasz linka? https://www.f1today.net/en/live/f1/229773/follow-live-the-second-day-of-the-test-in-hungary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #114 Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) 1:19,681 i czwarty póki co czas!Już wiadomo, że tegoroczny bolid, rzekomo dużo trudniejszy w prowadzeniu niż wolnossący z 2012 - Roberta Kubicy nie przerósł. Przejechał już 51 okrążeń. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #115 Napisano 2 Sierpnia 2017 Miło popatrzeć że po 6 latach RK znowu w formie 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4723 #116 Napisano 2 Sierpnia 2017 Gdzie śledzisz? Zadasz linka?tu jest fajna relacja: http://eurosport.onet.pl/formula-1/f1-robert-kubica-testuje-bolid-renault-relacja-na-zywo/vcgx1e 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1460 #117 Napisano 2 Sierpnia 2017 KUB teraz robi symulację wyścigu. Jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4723 #118 Napisano 2 Sierpnia 2017 Chyba muszę uderzyć się w piersi bo już spisałem go na straty jeśli chodzi o F1, bardzo miałem mu za złe ten bezsensowny wypadek i jestem przekonany że gdyby wtedy był rozsądniejszy to dzisiaj mógłby już - jak Rosberg - kończyć karierę z tytułem mistrza w kieszeni, i to może niejednym zamiast teraz ścigać się z gimnazjalistami. Ale że facet z niesprawną ręką, po 6 latach przerwy, w nie najlepszym w tym sezonie bolidzie będzie w stanie tak jeździć.....strach pomyśleć co może zrobić w normalnym sezonie, w topowym aucie.Szacun Robert, naprawdę, jesteś wielki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1460 #119 Napisano 2 Sierpnia 2017 Kubica właśnie zdaje ostatni egzamin przed powrotem. Ciekawe czy pozwolą mu symulację kółka kwalifikacyjnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcines 38 #120 Napisano 2 Sierpnia 2017 Zobaczcie na ostatnie wyniki, 12 ostatnich okrążeń pokonanych w tym samym rytmie, a odchylenia poniżej 1 sekundy. Ten koleś jest stworzony do F1 0 pozdrawiamMarcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #121 Napisano 2 Sierpnia 2017 No cóż. Ja wiedziałem, że tak będzie. Ja wiedziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4723 #122 Napisano 2 Sierpnia 2017 Jego prawa dłoń jest ciągle w znacznym stopniu niesprawna, podpisuje się lewą, mikrofon trzyma lewą, widać że nie jest w stanie wykonać nią żadnych precyzyjnych ani mocnych ruchów.Renault zaprojektowało dla niego specjalną kierownicą gdzie do zmiany biegów służy tylko jedna - lewa - manetka, a nie jak zwykle dwie. Ciekawe co z pozostałymi manipulatorami. Dobrze to widać na filmikach z tegorocznego festiwalu w Goodwood 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4869 #123 Napisano 2 Sierpnia 2017 On da radę jedną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4723 #124 Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) On da radę jedną.No to trochę jak dawniej kiedy kierowcy prowadzili praktycznie jedną ręką bo drugą zmieniali biegi a dźwignia była klasycznie - na dole w podłodze Nie mogłem się powstrzymać żeby nie wstawić - nieodżałowany Ayrton Senna podczas GP Monaco, i ten dźwięk wolnossącego V10 Hondy Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Bugs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 910 #125 Napisano 2 Sierpnia 2017 Przynajmniej będzie mógł parkować na niebieskich miejscach ♿ 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach