ralfee 300 #5351 Posted April 15, 2018 Świetna 312 , u mnie dziś pierwsze wspólne zdjęcie Muzzy piękna parka gratuluje, btw jaki masz rozmiar nadgarstka ? myśle o 47mm ale, do tej pory nawiekszy Pam jakiego miałem miał 45, niby niewielka różnica, ale ... 0 Share this post Link to post Share on other sites
ASTRAL 5256 #5352 Posted April 15, 2018 (edited) Świetna 312 , u mnie dziś pierwsze wspólne zdjęcie Gratulacje nowego nabytku!Widzę, że wciągają Cię coraz bardziej Pamy Teraz chyba kolej na jakiegoś Radiomira. Edited April 15, 2018 by ASTRAL 0 Share this post Link to post Share on other sites
Muzzy 4020 #5353 Posted April 16, 2018 Dzięki! Nadgarstek mam ok. 19-19,5cm ,długo odrzucałem ten model bo początkowo przerażał mnie ten rozmiar. Podczas przymiarki u Jansenowej nie przypadł mi do gustu, ale jak już ponosiłem na spokojnie model kolegi Desmo to wiedziałem że prędzej czy póżniej wyląduje u mnie Radomiry mi się wizualnie nie podobają przez te specyficzne uszy i jeżeli miałbym jeszcze coś dokupić to Suba. 0 Share this post Link to post Share on other sites
GREGG 31 #5354 Posted April 16, 2018 Ja po przymiarkach we środę już wiem na 100%, że kupię 1312. Zamówiłbym już teraz, ale niestety/stety wyszedłem od pani Anny z Zenithem i będę musiał chwilę odczekać z nowym zakupem:) Napisz proszę, ile 1312 teraz kosztuje? (cennikowo / realnie) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Jędrula.wawa 1327 #5355 Posted April 16, 2018 Ja po przymiarkach we środę już wiem na 100%, że kupię 1312. Zamówiłbym już teraz, ale niestety/stety wyszedłem od pani Anny z Zenithem i będę musiał chwilę odczekać z nowym zakupem:)Chwaliłeś się tym Zenithem ? Jak nie, to możesz pokazać, jakaś fotka 0 "Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3941 #5356 Posted April 16, 2018 Dzięki! Nadgarstek mam ok. 19-19,5cm ,długo odrzucałem ... Radomiry mi się wizualnie nie podobają przez te specyficzne uszy i jeżeli miałbym jeszcze coś dokupić to Suba. Przy Twoim nadgarstku i sylwetce oraz ...stadium choroby ;-) ten kawał zegara był tylko kwestią czasu. Wygląda bardzo na miejscu. Ale faktycznie nie jest to zegarek dla wszystkich - mówię tu zarówno o warunkach fizycznych jak i barierze psychologicznej. Koperta luminor 44 mm jest bardziej demokratyczna.A Submersible to przy Twojej kolekcji naturalny kierunek. 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10814 #5357 Posted April 16, 2018 ...mechanizm jest ładniej zdobiony,... A czy to nie ten sam mechanizm? Co jest inaczej/lepiej zdobione w 673 wzgledem 372? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Passero #5358 Posted April 16, 2018 Tutaj widać roznice 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #5359 Posted April 16, 2018 Polerowane koperty pamów wyglądają spektakularnie. Szkoda, że mój taki nie jest 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10814 #5360 Posted April 16, 2018 Tutaj widać roznice Ok - dzieki - no cos sie tam rozni 0 Share this post Link to post Share on other sites
pgajlewicz 827 #5361 Posted April 16, 2018 Chwaliłeś się tym Zenithem ? Jak nie, to możesz pokazać, jakaś fotka Chwaliłem się w wątku El Primero club...tu się boję, że mnie skrzyczą, że to królestwo Panerai:) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Passero #5362 Posted April 16, 2018 Ok - dzieki - no cos sie tam rozni Tak jak pisałem wcześniej, różnice są detaliczne... choć ortodoksi uważają, że to dwa kompletnie różne zegarki 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #5363 Posted April 16, 2018 Trochę spamu Takie zakupy kolorowe ostatnio zrobiłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
ralfee 300 #5364 Posted April 16, 2018 (edited) Dzięki! Nadgarstek mam ok. 19-19,5cm ,długo odrzucałem ten model bo początkowo przerażał mnie ten rozmiar. Podczas przymiarki u Jansenowej nie przypadł mi do gustu, ale jak już ponosiłem na spokojnie model kolegi Desmo to wiedziałem że prędzej czy póżniej wyląduje u mnie Radomiry mi się wizualnie nie podobają przez te specyficzne uszy i jeżeli miałbym jeszcze coś dokupić to Suba. dzięki za info, mam podobne dylematy )) i podobny nadgartek juz sie obawiam jak sie skończy , na Twoim nadgarstku zegarek wyglada ok Edited April 16, 2018 by DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Muzzy 4020 #5365 Posted April 16, 2018 na żywo jest jeszcze lepiej, na zdjeciach wychodzi na większy wizualnie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
sanik 83451 #5366 Posted April 16, 2018 Trochę spamu Takie zakupy kolorowe ostatnio zrobiłemTaki skórzany mistrz na szmatkach będzie zero nosił? 0 Share this post Link to post Share on other sites
igory76 42 #5367 Posted April 16, 2018 Lato idzie gorąco strasznie ma być Czasem skore trzeba zdjąć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Share this post Link to post Share on other sites
vvv 2451 #5368 Posted April 16, 2018 Ehhh w przypadku PAM cudnie miec duzy nadgarstek, 47mm nawet nie mierzyłem. Mam pytanie kupil ktos z Was zapiecie motylkowe PAMa? Wlasnie przegladalem stronę i zauważyłem że mają takie w ofercie. Mnie osobiście strasznie irytują zwykłe zapięcia i często nie chodzę w zegarkach z takim zapięciem. Z drugiej strony ta klamerka to klasyk, ale przy moim małym nadgarstku jest co przeciskać przez szlufki i paski szybko się niszczą. 0 Pozdrawiam,Janek Share this post Link to post Share on other sites
artme 10814 #5369 Posted April 16, 2018 Nawet nie pytaj - profanacja 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #5370 Posted April 16, 2018 Oj tam, oj tam. Jam mam motyla. Jest praktyczny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
radekvintage 341 #5371 Posted April 16, 2018 Jak PAM to tylko z klamrami forumowymi. 0 Share this post Link to post Share on other sites
karol1302 187 #5372 Posted April 17, 2018 Nawet nie pytaj - profanacja bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie do paska gumowego 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Share this post Link to post Share on other sites
szuwi 6605 #5373 Posted April 17, 2018 Tez jestem zwolennikiem motylka. Mam jednego i chcialem kupic drugiego. Motylka uzywam tez przy Zenith'cie, Nomosie i Omedze. Ceny motylkow na stronie OP onieśmielają, wiec szukalem na Bazarku - niestety bezskutecznie. Nikt nie chcial sprzedac. W necie jakos boje sie kupowac, bo sporo podrobek (100-150Pln) w takiej jakosci, ze nie odroznie od ori. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest hubex #5374 Posted April 17, 2018 (edited) Tutaj można kupić zapięcia motylkowe w zestawie z paskiem. Cena nie jest niska, ale wciąż konkurencyjna w stosunku do oferty z OP. Na zdjęciach wygląda jak oryginalne, ale czy to oryginał, nie wiem http://www.swisswatchbands.com/Jak PAM to tylko z klamrami forumowymi. Drugi rząd od dołu, druga od prawej - bardzo fajna klamra. Sam bym taką chciał. Gratuluję kolekcji. Edited April 17, 2018 by hubex Nie cytujemy zdjęć. 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 10814 #5375 Posted April 17, 2018 (edited) bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie do paska gumowego Ja nie powiedzialem, ze to zle rozwiazanie, tylko w tym wypadku dla mnie (i nie tylko ) motylek i Pam sie gryza Edited April 17, 2018 by artme 0 Share this post Link to post Share on other sites