Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Olsen napisał(-a):

jak z długością paska ?? tego się boje bo mam 19cm i może być ciasno , u Ciebie jaki nadgarstek ? 

Nie martw się, wystarczy. U mnie nadgarstek 17,5-18 cm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się ten nowy Vis. Ciekawa koncepcja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, fairfax napisał(-a):

Rewelacja! Trzy generacje na jednej fotce😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również i moja sztuka już do mnie dotarła, wrażenia po pierwszej godzinie na nadgarstku:

- układa się nieźle na nadgarstku i nie czuć faktycznej wysokości zegarka. Info na stronie, że optycznie będzie bardziej wyglądać na 10mm jest wg mnie trafione

- szkoda że koperta nie ma jednak tych 38 / 39mm, ale jak wspomniałem powyżej, mimo to układa się b dobrze. 

- data dla mnie na duży plus. Idealnie ustawiona na 4:00, dla mnie ta komplikacja w zegarku EDC to mus (przynajmniej do jakiegoś czasu ;) )

- pasek rzeczywiście bardzo długi, a czy będzie wygodny to jeszcze wyjdzie w praniu

- pierwszy raz mam do czynienia z automatem Miyoty, no głośny skubaniec jest (rotor)

Wizualnie to naprawdę ładny zegarek. W tych pieniądzach naprawdę nie można było oczekiwać nic więcej. Świetny zegarek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Edge_88 napisał(-a):

Również i moja sztuka już do mnie dotarła, wrażenia po pierwszej godzinie na nadgarstku:

- układa się nieźle na nadgarstku i nie czuć faktycznej wysokości zegarka. Info na stronie, że optycznie będzie bardziej wyglądać na 10mm jest wg mnie trafione

- szkoda że koperta nie ma jednak tych 38 / 39mm, ale jak wspomniałem powyżej, mimo to układa się b dobrze. 

- data dla mnie na duży plus. Idealnie ustawiona na 4:00, dla mnie ta komplikacja w zegarku EDC to mus (przynajmniej do jakiegoś czasu ;) )

- pasek rzeczywiście bardzo długi, a czy będzie wygodny to jeszcze wyjdzie w praniu

- pierwszy raz mam do czynienia z automatem Miyoty, no głośny skubaniec jest (rotor)

Wizualnie to naprawdę ładny zegarek. W tych pieniądzach naprawdę nie można było oczekiwać nic więcej. Świetny zegarek. 

wersja 38mm bedzie ale w stali i z inna tarcza i raczej kwarc

Edytowane przez QuadrifoglioVerde

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

942D2393-37BF-476D-A994-508CBCBE6B97.thumb.jpeg.e9ef6113d07456d55a8bcaed551b6c75.jpeg

EC8C35ED-156B-4E28-AB6C-AEA46BABC0EB.jpeg

659880BD-D899-4D8A-838A-9B0D597194A3.jpeg

Do mnie też dotarł dziś. Pierwsze wrażenia pozytywne. Dobrze, że tarcza nie jest większa. 
Całkiem wygodny przez te kilka godzin na nadgarstku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie bomba! 20250607_181126.jpg

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje Panowie. Trójeczka wygląda świetnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi