Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tommaso

Klub Miłośników Zegarków Tudor

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, rafalmosty napisał(-a):

Niezmiennie, najczęściej obecnie noszony u mnie zegar🤷🏻‍♂️

IMG_5552.jpeg

Trochę jestem zaskoczony obserwując Twoją kolekcję ale co tak bardzo Ci podeszło, że ostatnio najczęściej na nadgarstku?? 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Trochę jestem zaskoczony obserwując Twoją kolekcję ale co tak bardzo Ci podeszło, że ostatnio najczęściej na nadgarstku?? 

Marcin, to mega uniwersalny zegar. Aż tak uniwersalnych, nie mam za dużo w pudełku😉 jest bardzo tool. Nic się tu nie świeci, nic nie drażni, jest bardzo czytelny, a do tego wygodny. Cóż chcieć więcej🤷🏻‍♂️ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, rafalmosty napisał(-a):

Marcin, to mega uniwersalny zegar. Aż tak uniwersalnych, nie mam za dużo w pudełku😉 jest bardzo tool. Nic się tu nie świeci, nic nie drażni, jest bardzo czytelny, a do tego wygodny. Cóż chcieć więcej🤷🏻‍♂️ 

W sumie to może i dobrze. Ja ostatnio trochę straciłem chęci na zabawę z zegarkami i na nadgarstku albo jakieś casio albo Sinn Ezm3. Też bym nie pomyślał, że mogę nosić jeden zegarek. Też uważam, że jest bardzo uniwersalny chociaż nie tak jak Twój Tudor. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 10/14/2025 at 9:02 PM, kornel91 said:

Też bym nie pomyślał, że mogę nosić jeden zegarek.

Hehe... a myślałem, że jestem ewenementem tutaj I tylko mnie za mocno wszedł jeden sikor. 🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, tts napisał(-a):

Hehe... a myślałem, że jestem ewenementem tutaj I tylko mnie za mocno wszedł jeden sikor. 🤪

A Tobie co weszło no bo CW nosiłeś najczęściej?? 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 hours ago, kornel91 said:

A Tobie co weszło no bo CW nosiłeś najczęściej?? 

Tak, dokładnie weszło... i zastąpiło prawie wszystko. Nawet po ost. rozmowie z @RysiekOchodzki podszedłem jeszcze raz do BB58, ale.. chyba jeszcze muszę poczekać, aż zrobią Tudora dla mnie. Ideałem byłby "stary" Pelagos ale w rozmiarze nowego. ;) Takie to są problemy "pierwszego świata".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszulkę bym nosił....

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie znowu Ranger, po raz kolejny napiszę że w prostocie siła.ea72b99a8561c0179264a85079d0dca5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi