Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Taka tam subkolekcja się uzbierała :)

post-81866-0-91257100-1576617229_thumb.jpgpost-81866-0-36399400-1576617286_thumb.jpg

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna kolekcja, gratuluję też doboru pasków, dobrze widzę, że mechnizmy w nich mają po 30 kamieni ?

Edytowane przez Topaz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta subkolekcja to nie jest popierdułka :) Gratuluję Krzysiek ciekawej czwórki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem pytać, ale szlif ładnie zdradza. Tylko ta różnorodność w ilości kamieni zastanawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topaz- dwa mają 30k, dwa 29k.

Remo- dzięki.

Chrapek- jak zwykle trafne spostrzeżenia :D

Janek- żadna różnorodność, były i takie i takie :D

A może ktoś coś jeszcze zauważył? :D

Beczka- dzięki i życzę udanych łowów ;)

Edytowane przez krislet74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cardinal i Exacta mają mniejsze koperty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daty, Panowie, są rosnąco

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam,

Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo kol. Odin, nagrodą jest uścisk dłoni ojca dyrektora :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem do końca czy to już subkolekcja, ale taka trójca mi się trafiła na przełomie roku  :D

Pierwszy był Poljot ubity na zatoce. Stan taki, że gdyby nie rysa na szkle, to do 1 komunii mógłbym iść na nowo :)

Potem dzięki uprzejmości kolegi Piotra z forum wzbogaciłem swoją kolekcję o kirowa. Piotrowi dziękuję raz jeszcze, bo zrobił więcej niż oczekiwałem, aby zegarek sprawował się bez zarzutu.

A na koniec skorzystałem z okazji i kupiłem Błoniaka w krabie na alledrogo, którego nie wiedzieć dlaczego udało mi się kupić za 150 zł. Może dlatego, że na aukcji prezentował się dużo gorzej  :D.

post-107719-0-71377600-1578758214_thumb.jpg

post-107719-0-46189400-1578758577_thumb.jpg

post-107719-0-18452900-1578758740_thumb.jpg

post-107719-0-31400000-1578758958_thumb.jpg

/iloveussrwatches/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem do końca czy to już subkolekcja, ale taka trójca mi się trafiła na przełomie roku  :D

Pierwszy był Poljot ubity na zatoce. Stan taki, że gdyby nie rysa na szkle, to do 1 komunii mógłbym iść na nowo :)

Potem dzięki uprzejmości kolegi Piotra z forum wzbogaciłem swoją kolekcję o kirowa. Piotrowi dziękuję raz jeszcze, bo zrobił więcej niż oczekiwałem, aby zegarek sprawował się bez zarzutu.

Piękne. Jeśli szukasz tylko chromowanych kopert krab - to wydaje mi się, że musiałbyś upolować jeszcze przynajmniej jednego Poljota (inny logotyp) by mieć komplet. Sama tarcza była w różnych kopertach, no cóż jeszcze 5 i będziesz w domu - 3x Poljoty, 3x Kirowskie, 1x Rodina i Błonie. :P

Link do mojej kolekcji: https://www.instagram.com/god.kirov/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne. Jeśli szukasz tylko chromowanych kopert krab - to wydaje mi się, że musiałbyś upolować jeszcze przynajmniej jednego Poljota (inny logotyp) by mieć komplet. Sama tarcza była w różnych kopertach, no cóż jeszcze 5 i będziesz w domu - 3x Poljoty, 3x Kirowskie, 1x Rodina i Błonie. :P

Powoli, powoli i dojdziemy i do tego. Nie od razu Rzym zbudowano :D. Oby tylko mój portfel to wytrzymał  :angry:.

/iloveussrwatches/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kraby cieszą. Kropka. Błonie cena "okazyjna", a ja Cię straszyłem, że będziesz musiał kilka stów szykować...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kraby cieszą. Kropka. Błonie cena "okazyjna", a ja Cię straszyłem, że będziesz musiał kilka stów szykować... :)

Cieszy też fakt, że stan wszystkich mechanizmów był taki, że wystartowały od razu po lekkim nakręceniu sprężyny i to że wszystkie są na dokładnym chodzie. Dawno tak nie trafiłem. A co do Błonia, to może nie wyglądał, jak kupiłem na tyle co zapłaciłem, ale po 2 godzinach pracy nad kosmetyką, wymianą wałka naciągu i założeniem sekundnika wygląda całkiem całkiem. Myślę nawet, ze zwiększyłem jego wartość  :) .

/iloveussrwatches/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa subkolekcja. Trzy "kieszonki" i ich paskowe odpowiedniki (albo na odwrót :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O,o jak by to nazwać? Podwojenie z potrojeniem??? :) Godny zbiorek, cieszy oko! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O,o jak by to nazwać? Podwojenie z potrojeniem??? :) Godny zbiorek, cieszy oko! :)

Dwojaka trojka  :D  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi