kornel91 84806 #3501 Napisano 14 Marca 2021 Specjalnie dla Michała drugie pudełko. 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41805 #3502 Napisano 14 Marca 2021 Marcin, nie takie złe to pudło. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3503 Napisano 14 Marca 2021 (edytowane) Po latach zbieractwa, różnych prób z zegarkami małymi i dużymi, zostało to, co mieści się na jedym ręku, nie licząc pewnego vintage, który ciągle w naprawie. I wróciłem tam, skąd kiedyś zaczynałem, wychodząc z założenia, że less is more 😉 A przy okazji doszedłem po wielu latach do wniosku, że bransolety są w porządku 😁 Edytowane 14 Marca 2021 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość HaveFun #3504 Napisano 14 Marca 2021 @fidelio i nie ma żadnego g?😱 ja bym zostawił tylko bb36 i longinesa. Zestaw 2 zegarków na każdą okazję. Oby wróciło adhd i nowe recenzje które były dobrze napisane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3505 Napisano 14 Marca 2021 Nie, no kostki są, ale z mojej perspektywy to zegarki, które zakładam albo na rower, albo na noc 😉 Nie, no kostki są, ale z mojej perspektywy to zegarki, które zakładam albo na rower, albo na noc 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRobert 11834 #3506 Napisano 14 Marca 2021 Na dzień dzisiejszy u mnie tak to wygląda: 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25181 #3507 Napisano 14 Marca 2021 Po latach zbieractwa, różnych prób z zegarkami małymi i dużymi, zostało to, co mieści się na jedym ręku, nie licząc pewnego vintage, który ciągle w naprawie. I wróciłem tam, skąd kiedyś zaczynałem, wychodząc z założenia, że less is more A przy okazji doszedłem po wielu latach do wniosku, że bransolety są w porządku Muszę przyznać, że widać bardzo przemyślana, rozsądna i dojrzałą kolekcję. Brakuje mi odrobine drivera, Aquis pięknie uzupełniał tą rodzinkę. 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41805 #3508 Napisano 14 Marca 2021 Godzinę temu, fidelio napisał(-a): Po latach zbieractwa, różnych prób z zegarkami małymi i dużymi, zostało to, co mieści się na jedym ręku, nie licząc pewnego vintage, który ciągle w naprawie. I wróciłem tam, skąd kiedyś zaczynałem, wychodząc z założenia, że less is more 😉 A przy okazji doszedłem po wielu latach do wniosku, że bransolety są w porządku 😁 Duże zmiany. 👍 Kajdan był!/jest/będzie dobrym rozwiązaniem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3509 Napisano 14 Marca 2021 7 minut temu, Dorian06 napisał(-a): Duże zmiany. 👍 Kajdan był!/jest/będzie dobrym rozwiązaniem. Michał, zgoda. Chyba po prostu czasu potrzebowałem, żeby to zrozumieć 😉 36 minut temu, Teufel26 napisał(-a): Muszę przyznać, że widać bardzo przemyślana, rozsądna i dojrzałą kolekcję. Brakuje mi odrobine drivera, Aquis pięknie uzupełniał tą rodzinkę. Może, kiedyś, ale na razie nie 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackT 695 #3510 Napisano 16 Marca 2021 Trochę przez przypadek wpadł mi do pudła kolejny seiko Wystawiłem na olx bambino v4 szarego, dwa dni później nastąpiła wymiana na seiko5 sztuka za sztukę. Teraz mam coś a'la pilot, na żywo fajny Prawdopodobnie jeszcze wypadnie diver citizena, może zamiana na coś bardziej oficjalnego. Chyba, że wrócę do orient stara... Druga sprawa, nie mogę dobrać fajnego nowego paska do zeppelina, na fotce ze starym. Mam nowy czarny morellato, ale tak sobie. Chyba poszukam identycznego jak oryginał. 10 Pozdrawiam, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagol 93 #3511 Napisano 17 Marca 2021 Aktualny stan.Szczerze mówiac na chwilę obecną tak zostanie. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7715 #3512 Napisano 20 Marca 2021 W dniu 24.11.2020 o 13:18, machlo napisał(-a): Nieco pozmieniało się od ostatniego czasu. Apdejt 18 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinw7982 755 #3513 Napisano 20 Marca 2021 👏, piękna kolekcja. U-boot 1?🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43688 #3514 Napisano 20 Marca 2021 1 godzinę temu, machlo napisał(-a): Apdejt To pudełko zapełnione ,teraz nic tylko się delektować 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7715 #3515 Napisano 20 Marca 2021 26 minut temu, marcinw7982 napisał(-a): 👏, piękna kolekcja. U-boot 1?🤔 U50 Teraz, lysolek007 napisał(-a): To pudełko zapełnione ,teraz nic tylko się delektować Idzie kwiecień i premiery na watch&wonders, to za chwilę może będzie trzeba redukować, żeby zrobić miejsce. 😂 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43688 #3516 Napisano 20 Marca 2021 2 minuty temu, machlo napisał(-a): U50 Idzie kwiecień i premiery na watch&wonders, to za chwilę może będzie trzeba redukować, żeby zrobić miejsce. 😂 no tak zegarków ile by nie było to ciągle mało skąd ja to znam ... zaraza ale jaka przyjemna 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3772 #3517 Napisano 21 Marca 2021 Tak naprawdę w tym momencie robią mi za całą kolekcję 😉 reszta leży i się kurzy. Zastanawiam się tylko jeszcze nad zamówienie bransolety do Railmastera. 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3518 Napisano 21 Marca 2021 5 minut temu, wojtek91 napisał(-a): Tak naprawdę w tym momencie robią mi za całą kolekcję 😉 reszta leży i się kurzy. Zastanawiam się tylko jeszcze nad zamówienie bransolety do Railmastera. Super 🔥 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3772 #3519 Napisano 21 Marca 2021 9 minut temu, fidelio napisał(-a): Super 🔥 Dzięki! Tak jak Ty sam coraz bardziej myślę o mocnej redukcji 🤨 Dla porządku tutaj sekcja bardziej leżakująca. Omega i Tissot na Lemanii raczej nie do ruszenia. 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #3520 Napisano 21 Marca 2021 Moje nurki 😊 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 13443 #3521 Napisano 21 Marca 2021 15 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Moje nurki 😊 Kolorowo😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67535 #3522 Napisano 21 Marca 2021 Moja ulubiona trójka. Rolex - za uniwersalność i niezawodność, Reverso - za dizajn i jego historię, oraz Lange - tu słowa są zbyteczne I tak prawdę powiedziawszy, nic dodać - nic ująć, spełniona kolekcja. 19 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3523 Napisano 21 Marca 2021 2 minuty temu, mario1971 napisał(-a): Moja ulubiona trójka. Rolex - za uniwersalność i niezawodność, Reverso - za dizajn i jego historię, oraz Lange - tu słowa są zbyteczne No jest moc 👌👌👌 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinw7982 755 #3524 Napisano 21 Marca 2021 Lange bez komentarza , ale dlaczego nie Tank ? 🙃 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67535 #3525 Napisano 21 Marca 2021 32 minuty temu, marcinw7982 napisał(-a): Lange bez komentarza , ale dlaczego nie Tank ? 🙃 Miałem już oba na ręce. Reverso to zupełnie inny styl, który zupełnie zawrócił mi w głowie. Z Cartiera jedynie Tank Louis Cartier WGTA0011 mógłby coś wskórać, tylko to taki kieszonkowy krążownik przy dość sporych rozmiarów Reverso 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach