Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
TabaQ

Nasze nowe chińskie nabytki

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, krisu2 napisał:

A mógłbyś pokazać jak przy kopercie? Czy też ładnie się układa przy samej kopercie czy też jest sztywna?

O to chodzi?

20201117_193152.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Ewidentnie poprawili mankament który występował między innymi w Bagelsporcie. Tam bransoleta była sztywna przy kopercie przez co nienaturalnie powiększała l2l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tomaliusz napisał:

Dwa rolki dla mnie i Starking dla Szanownej :D 

Jak z lumą z tym z GMT? W moim "Batmanie" prawie żadna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luma dość słaba, co prawda po mocnym naświetleniu wygląda fajnie, odcień niebieskiego.

No ale szybko przygasa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bracie gratuluję 3 Rolków. Ostro idziesz. 

Pozostałych nowinek również gratuluję. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, tomaliusz napisał:

Luma dość słaba, co prawda po mocnym naświetleniu wygląda fajnie, odcień niebieskiego.

No ale szybko przygasa ;)

No to lepiej ode mnie trafiłeś albo mam gorszy wzrok ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki brachu.

7 minut temu, Paulus57 napisał:

No to lepiej ode mnie trafiłeś albo mam gorszy wzrok ;).

Umówmy się, do Seiko czy Lum-Teca nawet nie ma po co przykładać ale do Casio już można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, tomaliusz napisał:

Dwa rolki dla mnie i Starking dla Szanownej :D 

Fajne. W sumie ciężko by było się zdecydować który by miał zostać 

Pierwszy od lewej odpada za mały, drugi zielony ok ale na 3 miejscu, no gmt 2gi i chyba na pierwszym ten niebieski którego nie ma. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od miesiąca mam homara Suba 43mm od Pagani Design. Wcześniej z chińskich wynalazków z dwa lata miną jak kupiłem Parnisa Portugalczyka...i ten Pagani jest całkiem spoko jak na homara. Invicta Pro Diver jednak wydaje się trochę solidniejsza, przynajmniej jeżeli chodzi o bransoletę.

Pagani super wygląda jeżeli chodzi o specyfikację na papierze, ale po skracaniu bransolety czuć, że trochę po kosztach jest tam wszystko robione. Ale cena czyni cuda. Ja tam jestem zadowolony.

Wczoraj na FB, chyba na TikTalku jakiś gość się trochę zagalopował i pisał, że Submariner od Paganiego to poziom Christophera Warda xD

Aczkolwiek po tym Paganim, dzień singla zaowocował w nowe zamówienia. Cadisen "Balticus AP" i Pagani Design Cocktail. Cocktaila jak wypuszczą w końcu z NH35 zamiast chińskiego werku pewnie jeszcze raz bym kupił. ;P

e526ff16c25f6f007ab813d905f53cd8.jpg154ecb6693e716e77cd576295653d77b.jpg5337e9a1e578263eb2429caf27abf96f.jpg

Wysłane z mojego WP5 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Środkowy Pagani faktycznie bardzo ładny. Myślałem o nim nawet ale były inne priorytety póki co. Gratki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Admof napisał:

Pagani super wygląda jeżeli chodzi o specyfikację na papierze, ale po skracaniu bransolety czuć, że trochę po kosztach jest tam wszystko robione

A jak ma być robione? Przecież to zegarek za dwie stówki i to z kosztami przesyłki włącznie...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tego Suba 43mm. wcześniej i jednak te nowe 40-41 mm. są jakościowo lepsze a już jubilee to w ogóle.

Ten 43 mm. jest nieproporcjonalny do reszty, ma m.inn. za krótkie wskazówki a są te same co w mniejszej wersji.

Nie widziałem ich co prawda za dwie stówki jak Piotrek piszę ale rzeczywiście większe wyprzedaże na nie są.

Cena sztos! za sam szafir i ceramike

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, tomaliusz napisał:

Miałem tego Suba 43mm. wcześniej i jednak te nowe 40-41 mm. są jakościowo lepsze a już jubilee to w ogóle.

Ten 43 mm. jest nieproporcjonalny do reszty, ma m.inn. za krótkie wskazówki a są te same co w mniejszej wersji.

Nie widziałem ich co prawda za dwie stówki jak Piotrek piszę ale rzeczywiście większe wyprzedaże na nie są.

Cena sztos! za sam szafir i ceramike

Tylko szkoda, że są problemy i to bardzo duże z centrowaniem bezela i "backplayem". Gdyby nie te rzeczy to zostawiłbym sobie Paganiego GMT. Miałem we wrześniu tą wersję na bransolecie oyster i było fajnie właśnie oprócz tego. Jak bezel nie może centrować to odkrywam w sobie pokłady szewskiej pasji...

Edytowane przez Vonziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, siomon napisał:

Do mnie dzisiaj dotarła Daytona emoji3.pngemoji1787.pngemoji23.png

Mam ten zegarek - ma cholernie punktualny mechanizm, od zmiany czasu do zmiany czasu 3s na +

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie taki dotarł kilka dni temu. Całkiem całkiem, ale niestety bezel nie centruje się dobrze. Napisałem do Pagani i bez odzewu na razie.

1605641500106.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Chorwat napisał:

Do mnie taki dotarł kilka dni temu. Całkiem całkiem, ale niestety bezel nie centruje się dobrze. Napisałem do Pagani i bez odzewu na razie.

Może Cię to pocieszy, ale ja mam dwa ich produkty z podobnym problemem. Polecam patrzeć pod kątem albo się nie przejmować. Sprawdzone, działa ;). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maritimeeng

Wpadłem na chwilę do Was. Wypaliło mi oczy i spieprzam. Nie będę Wam srał do ogródka, bo to chamsko.

Pozdrawiam wszystkich ryżożerców ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Homar homara homerem pogania ale co kto lubi. Jednemu pasują sajgonki drugi woli bigos. Pozdro!

1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po co to się odzywać? Tak sobie, żeby popsuć atmosferę? "Nie będę wam srał, siknę sobie tylko, bo tu byłem i jeszcze może pierdnę."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość maritimeeng
22 minuty temu, Thomas666 napisał:

I po co to się odzywać? Tak sobie, żeby popsuć atmosferę? "Nie będę wam srał, siknę sobie tylko, bo tu byłem i jeszcze może pierdnę."

To wszystko przez alkohol ?

Wyraziłem swoje niezrozumienie dla tematu kopii 1:1 pod wpływem.

Już spadam i nie sikam ani nie puszczam bąków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż....dopadła Cię pomroczność jasna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z nas ma jakieś słabości. Niektórych dowartościowują chamskie uwagi... a później narzekają na samotność ;) . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Majfrendy mnie teraz zaimponowaly... 8 dni i Willard jest u mnie. Jak go wyciągnąć od żony. Mówi że na Mikołaja miał być... b887c73ef5aa9fc3e1a5aec054a15c4b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi