niuti 414 #376 Napisano 27 Grudnia 2019 Panowie,ma ktoś dwa pociągi z Was i obsługuje je z jednego pilota (powered up) ?Mam problem bo albo się nie łączy drugi pociąg albo jak sie połączy to działa z błędami - np. uruchamia sie od razu na 10 biegu albo nie da się zatrzymać Może ktoś miał podobny problem i poradził sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #377 Napisano 28 Grudnia 2019 Robi wrażenie - zdecydowanie większe niż realny pierwowzór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1448 #378 Napisano 28 Grudnia 2019 Panowie, chwalenie się tym, że potraficie w sieci znaleźć takie ciekawostki to żaden wyczyn. Tego jest dużo i każdy z nas mając dostęp do internetu, pewnie to potrafi. Spróbujcie złożyć coś samemu ! Albo z tych klocków, które macie gdzieś w domu albo z gotowego fabrycznego zestawu. Sporo z nich jest na tyle skomplikowanych, że trzeba kilku, kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu wieczorów żeby coś zbudować. Ale, nawet te najprostsze dają niesamowitą frajdę i są wspaniałą zabawą. Właśnie tym się pochwalcie, czymś swoim, a nie linkami do filmików na YouTube. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6709 #379 Napisano 30 Grudnia 2019 Wspólny zbiorek Star Wars Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #380 Napisano 5 Stycznia 2020 Dzisiaj sprawdziliśmy w terenie, niestety brakuje mu mocy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #381 Napisano 5 Stycznia 2020 zrób inne przełożenie. Będzie wolniejszy ale da radę.Panowie, chwalenie się tym, że potraficie w sieci znaleźć takie ciekawostki to żaden wyczyn. Tego jest dużo i każdy z nas mając dostęp do internetu, pewnie to potrafi. Spróbujcie złożyć coś samemu ! Albo z tych klocków, które macie gdzieś w domu albo z gotowego fabrycznego zestawu. Sporo z nich jest na tyle skomplikowanych, że trzeba kilku, kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu wieczorów żeby coś zbudować. Ale, nawet te najprostsze dają niesamowitą frajdę i są wspaniałą zabawą. Właśnie tym się pochwalcie, czymś swoim, a nie linkami do filmików na YouTube. Jakoś nie zauważyłem żebyś tu wkleił Eugeniuszu coś ze swojego pomysłu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #382 Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Panowie, chwalenie się tym, że potraficie w sieci znaleźć takie ciekawostki to żaden wyczyn. Tego jest dużo i każdy z nas mając dostęp do internetu, pewnie to potrafi. Spróbujcie złożyć coś samemu ! Albo z tych klocków, które macie gdzieś w domu albo z gotowego fabrycznego zestawu. Sporo z nich jest na tyle skomplikowanych, że trzeba kilku, kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu wieczorów żeby coś zbudować. Ale, nawet te najprostsze dają niesamowitą frajdę i są wspaniałą zabawą. Właśnie tym się pochwalcie, czymś swoim, a nie linkami do filmików na YouTube. Panie Prezesie, idąc tym tropem proponuję nie wklejać na forum żadnych zewnętrznych linków, przecież każdy z dostępem do internetu może sobie to znaleźć Edytowane 5 Stycznia 2020 przez john.doe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #383 Napisano 6 Stycznia 2020 Ja przez święta złożyłem w końcu bugatti w kolejce czeka 911 rsr i land rover Patrząc po cenach zestawów to 911gt3 już sobie nie kupię Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3883 #384 Napisano 6 Stycznia 2020 U mnie takie 3 zestawy złożone w święta. Niezbyt imponujące ale dla 4 latka to i tak zbyt trudne jeszcze do ułożenia samodzielnie. Dlatego tata musi pomóc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #385 Napisano 6 Stycznia 2020 Ten myśliwiec policyjny też mamy, lata nim Kai 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3883 #386 Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) W zestawie jest też spadochroniarz ale w trakcie zdjęcia był desant więc lądował poza kadrem Edytowane 6 Stycznia 2020 przez alleck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1718 #387 Napisano 6 Stycznia 2020 Koledzy ktoś kupował w tym sklepie???? https://www.al.to/p/409842-klocki-lego-lego-star-wars-sokol-millennium.html#Opinie 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LabuddaM 16 #388 Napisano 6 Stycznia 2020 Filia xkom. Sprawdzone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70soul 1253 #389 Napisano 7 Stycznia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #390 Napisano 14 Stycznia 2020 Odwiedziłem Lidl 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eugeniusz Szwed 1448 #391 Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Ten zestaw jest niedostępny u nas Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Eugeniusz Szwed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #392 Napisano 16 Stycznia 2020 Zamowilem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #393 Napisano 18 Stycznia 2020 Zamowilem Kuszą mnie tym na każdym kroku, super model. Gdyby nie to, że przestałem być fanboyem MU jeszcze za czasów Becksa, Yorka i Cole'a to bym kupił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12768 #394 Napisano 18 Stycznia 2020 Ale czad! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #395 Napisano 18 Stycznia 2020 Kuszą mnie tym na każdym kroku, super model. Gdyby nie to, że przestałem być fanboyem MU jeszcze za czasów Becksa, Yorka i Cole'a to bym kupił Mnie Man utd nie kręci ale stadion piłkarski sam w sobie jest super! Pamietam jak budowałem z klocków swoje konstrukcje z trybunami i kibicami wyposażonymi w szaliki i flagi wycięte z papieru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #396 Napisano 18 Stycznia 2020 Mnie Man utd nie kręci ale stadion piłkarski sam w sobie jest super! Pamietam jak budowałem z klocków swoje konstrukcje z trybunami i kibicami wyposażonymi w szaliki i flagi wycięte z papieru Super, ja na etapie takim, że chętnie bym kupił zestaw stranger things po obejrzeniu serialu. Lol 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #397 Napisano 18 Stycznia 2020 Ktoś kupował jakiś zestaw duży z Gwiezdnych wojen ? Sokoła millenium albo niszczyciela ? Chodzi za mną taki jakiś spory zestaw Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #398 Napisano 19 Stycznia 2020 Pytasz o gabaryty modeli 75192 /sokół/ i 75252 /niszczyciel/ ?? Ja miałem szczęscie widzieć je złozone w galeri handlowej w Watford w UK,w oficjalnym sklepie LegoI powiem tak..duże iNajwygodniej niszczyciel miałby sie na 6cio osobowym stole,A Sokół w jakiej wnęce w scianie o wymiarach 1,3m na 1,3m Miałem gdzieś zdjecie sokoła w porównaniu do osoby 1m65cm ale nie mogę znalezć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6315 #399 Napisano 19 Stycznia 2020 A oto dzisiejsza wariacja zainspirowana lokomotywą LNER Class A4 4468, znaną jako "Mallard" - najszybszym parowozem w historii. Jeszcze pewnie będą poprawki (reflektory, może da się coś zrobić z poprawą aerodynamiki), ale ogień w palenisku już się pali: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #400 Napisano 28 Stycznia 2020 Wygląda jak Lux Torpeda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach