Lincoln Six Echo 74876 #2201 Napisano 23 Lipca 2014 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2202 Napisano 23 Lipca 2014 (edytowane) A ja w końcu trafiłem na Cartiera który mi się spodobał - Cartier Declaration.Bardzo elegancki a przy tym dość nowoczesny, pieprzowy zapach - najpierw nie zrobił na mnie wrażenia natomiast po chwili zapach się zmienia bardzo na plus. używam od dwóch tygodni i szczerze polecam Edytowane 23 Lipca 2014 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #2203 Napisano 23 Lipca 2014 A do mnie dzisiaj dotarł flakon spod znaku Gucci w wykonaniu Lorenzo Villoresi. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74876 #2204 Napisano 23 Lipca 2014 Miałem kilka zapachów Villoresiego i właściwie żaden mnie nie zawiódł. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #2205 Napisano 23 Lipca 2014 Powoli przymierzam się do Acqua di Colonia i Piper Nigrum. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74876 #2206 Napisano 23 Lipca 2014 Piper Nigrum akurat nie miałem, ale Acqua przednia. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotruś_pan 1 #2207 Napisano 24 Lipca 2014 Pytanie takie Panowie - ktoś już może przetestował, jakieś wrażenia, godne uwagi czy nie warto?Używam Code, ale tych jeszcze nie miałem okazji sprawdzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74876 #2208 Napisano 26 Lipca 2014 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #2209 Napisano 29 Lipca 2014 A ja mimo lata i że niby za ciężki - znów nabyłem czarnoatramentowego Lalusia i jestem zadowolony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3nity 5 #2210 Napisano 5 Sierpnia 2014 od wczoraj niesamowita projekcja i trwałość, 10h dla tego zapachu to żaden problem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #2211 Napisano 5 Sierpnia 2014 Jest to "przypadłość" wszystkich Amłaży 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3nity 5 #2212 Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Jest to "przypadłość" wszystkich Amłaży zastanawia mnie czy to nie fake, cena troche podejrzana http://www.iperfumy.pl/amouage/lyric-woda-perfumowana-dla-mczyzn/ Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez 3nity 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2213 Napisano 5 Sierpnia 2014 zastanawia mnie czy to nie fake, cena troche podejrzana http://www.iperfumy.pl/amouage/lyric-woda-perfumowana-dla-mczyzn/ Nie wszędzie Amouage muszą kosztować tyle, co w Q.Te są ok 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #2214 Napisano 5 Sierpnia 2014 Zgadza się, to oryginał. Jak poszukasz to od czasu do czasu można upolować Amouage w dobrej cenie. Właśnie na podlinkowanych Iperfumach, E-glamour lub Strawberry. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mecin 8 #2215 Napisano 5 Sierpnia 2014 Ostatnio zmieniłem D&G Light Blue na Calvin Klein Contradiction Men, spodobały mi się bardzo, być może dlatego że poprzednich używałem kilka lat. Ogólnie polecam . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maclaren 1 #2216 Napisano 6 Sierpnia 2014 Dziś na Truskawce jest Jubilation XXV za 427 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2217 Napisano 6 Sierpnia 2014 Dziś na Truskawce jest Jubilation XXV za 427 zł. Był 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3nity 5 #2218 Napisano 8 Sierpnia 2014 Zgadza się, to oryginał. Jak poszukasz to od czasu do czasu można upolować Amouage w dobrej cenie. Właśnie na podlinkowanych Iperfumach, E-glamour lub Strawberry. Lyric dojechał, wygląda i pachnie na oryginał dostałem próbkę eight&bob i już wiem, że to będzie mój następny zakup. są obłędne... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4642 #2219 Napisano 29 Sierpnia 2014 panowie- szukam 'czegoś" zbliżonego do zapachu skóry, zamszu- ale delikatnie bez "chmury"... coś na jesień , zimno- dla siebie.Wcześniej cały czas vetiveria, róża... teraz czas na zmiany.Tylko proszę bez wynalazków typu Ford, czy flakonik za 1 000000zł . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4014 #2220 Napisano 29 Sierpnia 2014 panowie- szukam 'czegoś" zbliżonego do zapachu skóry, zamszu- ale delikatnie bez "chmury"... coś na jesień , zimno- dla siebie.Wcześniej cały czas vetiveria, róża... teraz czas na zmiany.Tylko proszę bez wynalazków typu Ford, czy flakonik za 1 000000zł . Ja czekam aż pojawi się w perfumeriach ten: http://www.nezdeluxe.pl/2014/08/issey-miyake-nuit-dissey.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #2221 Napisano 30 Sierpnia 2014 panowie- szukam 'czegoś" zbliżonego do zapachu skóry, zamszu- ale delikatnie bez "chmury"... coś na jesień , zimno- dla siebie.Wcześniej cały czas vetiveria, róża... teraz czas na zmiany.Tylko proszę bez wynalazków typu Ford, czy flakonik za 1 000000zł . No właśnie Tom Ford Tuscan Leather. A na poważnie. Burberry London. Lalique Encre Noire. To drugie to wprawdzie vetivera ale jakoś inna i skórka z dymkiem fajnie wyczuwalna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4642 #2222 Napisano 2 Września 2014 wiedziałem że TF będzie....a co sądzicie o tych dwóch: sisley eau d'ikar i gucci pour homme II? który z nich "nie zginie" na jesień, zimę? obydwa są super i mam dylemat...może macie jeszcze inne pomysły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2223 Napisano 4 Września 2014 wiedziałem że TF będzie....a co sądzicie o tych dwóch: sisley eau d'ikar i gucci pour homme II? który z nich "nie zginie" na jesień, zimę? obydwa są super i mam dylemat...może macie jeszcze inne pomysłysisley eau d'ikar-raczej cieplejsze pory roku moim zdaniem, gucci pour homme II jest ok. ładny zapach.Polecę jeszcze Diora Homme, Amouage Jubilation for men - trochę kosztuje ale warto, lub mniejszą ilość.Na jesień można spróbować Givenchy Xeryus Rouge, YSL Opium pour homme, Loewe-Loewe 7 i ze słodkości Givenchy Pi i wiele wiele innych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4642 #2224 Napisano 4 Września 2014 dzięki za podpowiedzi;chcialbym jakąś "skórę", troszkę ciężki, ale nie przytlaczający- i najważniejsze nie " chmura" .bardzo mi odpowiadala wetweria guerlian-a... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #2225 Napisano 5 Września 2014 dzięki za podpowiedzi;chcialbym jakąś "skórę", troszkę ciężki, ale nie przytlaczający- i najważniejsze nie " chmura" .bardzo mi odpowiadala wetweria guerlian-a...iście skórzany to fehrenheit Diora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach