Solve 211 #2276 Napisano 2 Listopada 2014 YSL La Nuite De L'Homme... bardzo mi się ten zapach podoba Używam go od lat i nie wiem na co zmienić - zapach piękny, jak dla mnie uniwersalny a chyba czas na zmianę - coś podobnego a zarazem coś innego bym teraz ponosił. Doradzicie coś? W Słupsku mam zarówno Douglasa jak i Sephore. Czekam na Wasze propozycje. 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #2277 Napisano 2 Listopada 2014 Ja po różnych testach i kombinacjach ostatecznie upodobałem sobie perfumy marki Creed. Obecnie przy wyborze zapachu ograniczam się tylko do ich oferty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #2278 Napisano 2 Listopada 2014 Jakie konkretnie? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #2279 Napisano 3 Listopada 2014 Jakie konkretnie? Najczęściej Aventus - to dla mnie pierwszy wybór. Sporadycznie używam Himalaya, GIT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #2280 Napisano 3 Listopada 2014 Powiem tak - drogo ale chyba zamówię próbkę bo ciekawość mnie zeżre 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #2281 Napisano 3 Listopada 2014 Ostatnio odkryłem zapach w klimacie oldschool który lubię, Guerlain Heritage. Też uważam, że to świetne perfumy. Ale oldschool to nie koniecznie. Tak dużo wszystkiego tam jest, ale o dziwo dobrze to pachnie. Na pewno nie oldschoolowo. Ale muszę przyznać, że zapach wybitnie do pracy, spotkania itd. Na co dzień może przytłoczyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #2282 Napisano 3 Listopada 2014 Teraz czekam na mroźne dni i lecę nabyć hipnose lancom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #2283 Napisano 3 Listopada 2014 Używam go od lat i nie wiem na co zmienić - zapach piękny, jak dla mnie uniwersalny a chyba czas na zmianę - coś podobnego a zarazem coś innego bym teraz ponosił. Doradzicie coś? W Słupsku mam zarówno Douglasa jak i Sephore. Czekam na Wasze propozycje. A próbowałeś euforię ck lub givenchy czerwone nie pamiętam jak się nazywa zapach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #2284 Napisano 3 Listopada 2014 Nie nie próbowałem - robię listę zapachów do powąchania - dopisuję Ck i Givenchy - razem to już 5 zapachów 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 50 #2285 Napisano 3 Listopada 2014 Dopisz sobie Dolce & Gabbana 'The One' - naprawdę warte uwagi perfumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #2286 Napisano 3 Listopada 2014 A próbowałeś euforię ck lub givenchy czerwone nie pamiętam jak się nazywa zapach... Xeryus Rouge? 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2287 Napisano 4 Listopada 2014 Zastanawiam się nad kupnem Versace Eros - ktoś miał okazję testować produkt? Jak oceniacie zapach i trwałość? 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2288 Napisano 4 Listopada 2014 Zastanawiam się nad kupnem Versace Eros - ktoś miał okazję testować produkt? Jak oceniacie zapach i trwałość? Banalny przyjemniak obliczony na podobanie się jak najwieszej liczbie ludzi. Mocno syntetyczny, o niezłych parametrach użytkowych.Jak ktoś lubi takie klimaty...Bardzo przecietny reprezentant współczesnego mainstreamu 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2289 Napisano 4 Listopada 2014 To już coś, dzięki Artur 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #2290 Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Xeryus Rouge?Nie, z tego co sprawdziłem na szybko w sieci to są Pour Homme takie jak na zdjęciu jest to już mój drugi flakon tych perfum i naprawdę je lubię Edytowane 4 Listopada 2014 przez Zolw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 211 #2291 Napisano 4 Listopada 2014 Dopisane do listy! Nie wiem kiedy ja to wszystko obwącham 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1269 #2292 Napisano 4 Listopada 2014 Sprawdź sobie jeszcze Hugo Boss Baldessarini Ambre swojego czasu moje ulubione i w podobnym klimacie do tych o których pisałem powyżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4306 #2293 Napisano 4 Listopada 2014 A ja chyba sobie zakupię Guerlain L'homme IdéalBardzo mi przypasował. Słodki, elegancki zapach z nutą amaretto. Idealny na Jesień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7636 #2294 Napisano 5 Listopada 2014 Nie, z tego co sprawdziłem na szybko w sieci to są Pour Homme takie jak na zdjęciu jest to już mój drugi flakon tych perfum i naprawdę je lubię Bardzo przyjemny zapach raczej na cieplejsze pory roku. Mam go od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć, że jest naprawdę dobry.Wczoraj dotarł do mnie Davidoff Zino... Jednym słowem cudo! Chodził za mną od 2004 roku, ale nie pamiętałem co to było 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 260 #2295 Napisano 5 Listopada 2014 Wczoraj dotarł do mnie Davidoff Zino... Jednym słowem cudo! Chodził za mną od 2004 roku, ale nie pamiętałem co to było Bardzo dobry zapach, klasyk, a możesz zdradzić jaką wersję-rocznik kupiłeś ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7636 #2296 Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Na razie nową, ale noszę się z zamiarem nabycia również i tej sprzed reformulacji. O ile takowa będzie gdzieś dostępna...Muszę przyznać, że nowa nie jest zła - dla porównania kupiłem wcześniej próbkę starej wersji. Nie wyczuwam różnicy (na razie). Edytowane 5 Listopada 2014 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #2297 Napisano 8 Listopada 2014 Panowie, możecie zaproponować coś podobnego do Gucci Pour Homme? Taki ciężki, zimowy zapach. Dwójka z tej serii niestety odpada. Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26687 #2298 Napisano 8 Listopada 2014 Ciężki temat, gph to klasa. Jak oldschool to może Givenchy gentleman, anateus Chanel, guerlain heritage. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelee 10 #2299 Napisano 8 Listopada 2014 Dzięki eye_lip, sprawdzę przy najbliższej okazji. A może ktoś ma namiary na miejsce, gdzie można jeszcze kupić Gucci Pour Homme, ale tak by nie było to 50 flakoników po 2 ml (sic!)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #2300 Napisano 8 Listopada 2014 Panowie, możecie zaproponować coś podobnego do Gucci Pour Homme? Taki ciężki, zimowy zapach. Dwójka z tej serii niestety odpada. Dzięki! Montale Greyland - podobny klimat, zapach - powiedzmy - zblizony, bardzo dobre parametry.GPHI kupisz tylko na aukcjach. Niestety - coraz drożej i można podróbę złapac 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach