Jebudu 2154 #4126 Napisano 2 Listopada 2017 6 strzałów? Chcesz ludzi pozabijać?Ja max 2,A takich killerów jak Amuage to 0,5 się staram. Nigdy tyle nie psikam, ale chciałem sprawdzić o co kaman z tą trwałością. Następnym razem spróbuję 3 Nie wyobrażam sobie strzelić 6x Montale Honey Aoud, musiałbym chyba w bunkrze później siedzieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek d'Braun 3 #4127 Napisano 2 Listopada 2017 doradźcie coś. podobne do D&G the one for men ale trwalsze, coś jak Bentley for men ale bez rumu... w cenie do 300 zł za 75-100ml? ktoś coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #4128 Napisano 3 Listopada 2017 Dwa pytania za 100 punktów. Znalazl ktoś coś podobnego do Kenzo Pour Homme? Co polecacie z wyraźną bermagotką? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalkahttps://www.google.pl/search?client=ms-android-samsung&biw=360&bih=265&tbm=isch&sa=1&ei=QMv7Wc6PKcXxaOjypeAH&sjs=3&q=christopher+columbus+eau+de+toilette&oq=christopher+columbus+eau+de+toilet&gs_l=mobile-gws-img.1.0.30i10k1.14823.36232.0.39096.17.16.1.0.0.0.269.2537.0j12j3.15.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-img..1.5.1032...0j0i30k1j0i19k1.517.psmVIOTGCIw 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4129 Napisano 3 Listopada 2017 Nigdy tyle nie psikam, ale chciałem sprawdzić o co kaman z tą trwałością. Następnym razem spróbuję 3 Nie wyobrażam sobie strzelić 6x Montale Honey Aoud, musiałbym chyba w bunkrze później siedzieć Ja sobie żadnego Montale nie wyobrażam strzelić tyle razy, no chyba że wypada jakaś robota na biegunie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4130 Napisano 3 Listopada 2017 doradźcie coś. podobne do D&G the one for men ale trwalsze, coś jak Bentley for men ale bez rumu... w cenie do 300 zł za 75-100ml? ktoś coś? Creed TabaromeCarolina Herrera for men (1991) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71455 #4131 Napisano 4 Listopada 2017 6 strzałów? Chcesz ludzi pozabijać?Ja max 2,A takich killerów jak Amuage to 0,5 się staram.Wiele zależy chyba od PH. U niektórych osób nawet 20 strzałów Grey Flannel niewiele by dało. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4132 Napisano 5 Listopada 2017 Parę strzałów jakiegokolwiek MONTALE daje radę bez względu na PH ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4133 Napisano 5 Listopada 2017 Dajcie mi osobę a znajdę kilera, który nawet u tych z "ulotną skórą" będzie długo działał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4134 Napisano 5 Listopada 2017 Z mainstreamu to zazwyczaj Joop Homme i Thierry Mugler A*Men i jest pozamiatane ;-) do tego dorzuciłbym jeszcze 1 Million od Paco ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71455 #4135 Napisano 5 Listopada 2017 Parę strzałów jakiegokolwiek MONTALE daje radę bez względu na PH ;-)U mnie różnie bywa. Miałem MONTALE w postaci próbek tylko - i było ok z trwałością - ale miałem normalne edycje niektórych tzw. killerów i bywało czasem różnie... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravensheart 3 #4136 Napisano 5 Listopada 2017 Prawda stara jak świat.Szczególnie dla naszego nosa. Czasem mniej znaczy więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4137 Napisano 6 Listopada 2017 Z mainstreamu to zazwyczaj Joop Homme i Thierry Mugler A*Men i jest pozamiatane ;-) do tego dorzuciłbym jeszcze 1 Million od Paco ;-) Mój Lalique EN a'extreme też po dóch dawkach wyczuwalny przez cały dzień bez problemu, ale pamiętam, że kiedyś miałem Versace Blue Jeans... bardzo tani zapach a trwałość miał zabójczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 295 #4138 Napisano 6 Listopada 2017 Duża różnica między wersją extreme a zwykłym EN? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4139 Napisano 6 Listopada 2017 Duża różnica między wersją extreme a zwykłym EN?Zwykła znana mi z próbek i na takim porównaniu uważam, że różnica w trwałości i projekcji jest spora - a'extr to naprawdę wydajna woda perfumowana, zwykły EN to woda toaletowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4140 Napisano 6 Listopada 2017 Po kilku dniach testów stwierdzam, że perfumy lane od Ambry nie są może jakoś bardzo trwałe, ale za te pieniądze to nadal świetna opcja.Potwierdzam - dzis przyszly Tom Ford Oud Wood oraz Terre i jestem wiecej niz zaskoczony, bo na poczatku wydawaly sie duszace (takie jak babcine ) jednak 3 godzina testowania i zapachy "kraza wokol" mnie caly czas Szkoda tylko, ze nie ma opisow na buteleczkach, tylko numery, bo to troche slabe jak mialoby sie miec 3-4 takie same 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #4141 Napisano 6 Listopada 2017 Artme - zgadzam się x2 w 100% . TF od Ambry mocno duszący na starcie, ale mega trwały. Szkoda,że tylko numery na flaszkach. Opium też mega mocny i trwały. Hubo Boss bardziej łagodny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #4142 Napisano 8 Listopada 2017 Testowaliscie juz nowy Anthracite noir Toma Forda? Jak dla mnie jest extra, i przede wszystkim trwały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71455 #4143 Napisano 8 Listopada 2017 Potwierdzam - dzis przyszly Tom Ford Oud Wood oraz Terre i jestem wiecej niz zaskoczony, bo na poczatku wydawaly sie duszace (takie jak babcine ) jednak 3 godzina testowania i zapachy "kraza wokol" mnie caly czas Szkoda tylko, ze nie ma opisow na buteleczkach, tylko numery, bo to troche slabe jak mialoby sie miec 3-4 takie same Ale jeżeli nie zamawiasz 30 jednorazowo, to sprawdzenie z własnym zamówieniem i opisanie sobie tego flamastrem/pisakiem, nie zajmuje aż tak wiele czasu. A same zapachy? Jeżeli ktoś w miarę często/regularnie używał poważnych niszowców, będzie odczuwać "lekki dyskomfort" - jednak jest do przyjęcia w cenie... 14 złotych. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #4144 Napisano 9 Listopada 2017 https://www.google.pl/search?client=ms-android-samsung&biw=360&bih=265&tbm=isch&sa=1&ei=QMv7Wc6PKcXxaOjypeAH&sjs=3&q=christopher+columbus+eau+de+toilette&oq=christopher+columbus+eau+de+toilet&gs_l=mobile-gws-img.1.0.30i10k1.14823.36232.0.39096.17.16.1.0.0.0.269.2537.0j12j3.15.0....0...1.1j4.64.mobile-gws-img..1.5.1032...0j0i30k1j0i19k1.517.psmVIOTGCIwTen zapach jest identyczny Ciężko go rozpatrywać w kontekście podróbki, bo niby jest historia związana z premierą zapachu, ale ja nie czuję różnic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4145 Napisano 9 Listopada 2017 Ten zapach jest identyczny Ciężko go rozpatrywać w kontekście podróbki, bo niby jest historia związana z premierą zapachu, ale ja nie czuję różnic. Ten zapach w tamtych czasach robił różnicę- cena + ciekawy motyw.Teraz to ciężko czymkolwiek zaskoczyć. 2 tygodnie temu w Zarze spotkałem zapach który pachniał podobnie ale nie mogłem znaleźć który.Ktoś się wypsikał wyszedł a zapach trwał i był pdobny do Cristophera Columbusa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #4146 Napisano 9 Listopada 2017 Ktoś się wypsikał wyszedł a zapach trwał i był pdobny do Cristophera Columbusa...Tylko co było pierwsze jajko czy kura? To był podobny do Columbusa czy raczej do Kenzo Pour Homme? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #4147 Napisano 9 Listopada 2017 Tylko co było pierwsze jajko czy kura? To był podobny do Columbusa czy raczej do Kenzo Pour Homme? Mi się podobają nuty Columbusa i w części jest podobny do Kenzo.W tej wodzie Zary znajdzuję raczej zioła z Columbusa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #4148 Napisano 9 Listopada 2017 (edytowane) A same zapachy? Jeżeli ktoś w miarę często/regularnie używał poważnych niszowców, będzie odczuwać "lekki dyskomfort" - jednak jest do przyjęcia w cenie... 14 złotych. Dla mnie to nie jest zastepstwo Nawet jesli sa identyczne (jak w przypadku Toma Forda) to po jakims czasie nuta zaczyna troszke inaczej sie zachowywac, choc TM jest niesamowicie podobny aby nie uzyc slowa taki sam. Jednak na spacery do parku, wypad na rower czy silownie tego typu zamienniki sa super Edytowane 9 Listopada 2017 przez artme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #4149 Napisano 9 Listopada 2017 Dla mnie to nie jest zastepstwo Nawet jesli sa identyczne (jak w przypadku Toma Forda) to po jakims czasie nuta zaczyna troszke inaczej sie zachowywac, choc TM jest niesamowicie podobny aby nie uzyc slowa taki sam. Jednak na spacery do parku, wypad na rower czy silownie tego typu zamienniki sa super Czy z tych zamienników jest dostępny tobacco oud i neroli portofino? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 295 #4150 Napisano 10 Listopada 2017 Naklejki z Ambry do przeżycia ale atomizery to "waliły" jak z butelki z płynem do mycia okien. Może teraz jest inaczej (ja zamawiłem 2-3 lata temu) ale pamiętam, że psikały "od serca" :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach