Gość TigerBear #4901 Napisano 1 Marca 2018 Spróbowałem. Nie smakuje tak jak pachnie To prawda A tak poważnie, to bardzo dobry zapach. Przypomina mi Tea for Two od Lartisana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4902 Napisano 1 Marca 2018 Panowie, ja się mało znam na perfumach, wiele się mogę od Was jeszcze nauczyć ale...Perfum się chyba nie pije Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1101 #4903 Napisano 1 Marca 2018 Perfum się chyba nie pije jak to nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4904 Napisano 1 Marca 2018 Haha. Dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4905 Napisano 1 Marca 2018 Panowie, ja się mało znam na perfumach, wiele się mogę od Was jeszcze nauczyć ale...Perfum się chyba nie pije Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaA woda brzozowa? Nawet w jednym bardzo znanym polskim filmie jest scena poświęcona tej sprawie ;-)Sorki Vandit, nie zauważyłem Twojego postu :-) Mea culpa, byłeś pierwszy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23420 #4906 Napisano 2 Marca 2018 Takie "cóś" wczoraj przyszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #4907 Napisano 2 Marca 2018 Takie "cóś" wczoraj przyszło gratuluję. Zwłaszcza Bentleya 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #4908 Napisano 2 Marca 2018 Kiedyś porównywałem LEN z Bentleyem Absolute pod kątem trwałości i o dziwo u mnie trwalsze okazało się LEN... RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4909 Napisano 2 Marca 2018 Takie "cóś" wczoraj przyszło Ten Bentley to naprawdę konkretny zapach zwłaszcza w relacji do ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23420 #4910 Napisano 2 Marca 2018 Benek jest ciut nie moja bajka,słodki, ale bardzo elegancki.Pewnie się przekonam- dziś go mam.A Baldessarini bardziej klasycznie,po europejsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #4911 Napisano 3 Marca 2018 Panowie jakieś opinie na clinique happy albo issey nuit ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4912 Napisano 3 Marca 2018 Clinique Happy piękny, swieży, cytrusowy, lubi obfitą aplikację, ale zwiewny, krotko sie utrzymuje. Niemniej w mojej szafce pozycja obowiązkowa od 14 lat. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4913 Napisano 3 Marca 2018 Panowie jakieś opinie na clinique happy albo issey nuit ?Bardzo świeży. Uwielbiam w lecie. U mnie utrzymuje się zapach bardzo długo... Zdecydowanie polecam. Nie tylko zapachy tej marki, bo kosmetyki mają też świetne. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23420 #4914 Napisano 3 Marca 2018 Versace Pour Homme Oud Noir.Ciekawy, słodki,ciężki,orientalny,Może się podobać.Chyba zamówię.Guerlaine Vetiver.Dziwny.Skrzyżowanie ogórków kiszonych i pasty do podłogi( młodzież tego nie zna ). Na początku okropny.Po pewnym czasie coś w nim jest intrygującego.Ale chyba nie moja bajka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #4915 Napisano 3 Marca 2018 (edytowane) Mamy już zapach ogórków małosolnych - Dior Fahrenheit, teraz mamy kiszonych - Guerlaine Vetiver, jak ktoś mi poda zapach ogórków konserwowych, to zrobię sobie w domu istny zapachowy warzywniak Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 500 #4916 Napisano 3 Marca 2018 Clinique jestem wierny od wielu lat, cytrusowy, młodzieżowy, tylko na lato. Edit: co za zbieżność opinii ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #4917 Napisano 4 Marca 2018 A jakieś opinie issey nuit astral ?Dzięki za opinie o clinique 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4918 Napisano 4 Marca 2018 Dziś, po 5 dniach z Grey Flannel oddaje je teściowi. Odnoszę wrażenie że te perfumy pachną kwiatami z cmentarza. Obrzydły mi już. Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4919 Napisano 4 Marca 2018 Dziś, po 5 dniach z Grey Flannel oddaje je teściowi. Odnoszę wrażenie że te perfumy pachną kwiatami z cmentarza. Obrzydły mi już.Google Pixel 2 | Tapatalk ProZaintrygował mnie Twój opis :-) Chyba kiedyś wypróbuję ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #4920 Napisano 4 Marca 2018 Koledzy skąd lepiej ?E-glamour,el-Nino czy iperfuny ?Jeśli zły dział to przepraszam Dziękuje i pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15590 #4921 Napisano 4 Marca 2018 Dziś, po 5 dniach z Grey Flannel oddaje je teściowi. Odnoszę wrażenie że te perfumy pachną kwiatami z cmentarza. Obrzydły mi już. Google Pixel 2 | Tapatalk ProJest w Twoim zachowaniu coś freudowskiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4922 Napisano 4 Marca 2018 E tam teść po prostu psiknie się wszystkim co mu w ręce wpadnie Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23420 #4923 Napisano 4 Marca 2018 Dziś, po 5 dniach z Grey Flannel oddaje je teściowi. Odnoszę wrażenie że te perfumy pachną kwiatami z cmentarza. Obrzydły mi już. Google Pixel 2 | Tapatalk ProZastanawiałem się Jash kiedy go wyp.... .Jest straszny,oj sorki,trudny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #4924 Napisano 6 Marca 2018 Czy ktoś z Was miał styczność z czymś takim jak Maboussin Homme?Pytanie dwa,co sądzicie o perfumach z Dubaju?Szukam czegoś "lekkiego"... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23420 #4925 Napisano 6 Marca 2018 Nie ma lekkich z Dubaju.Większość zabija .Może tylko Al Hamarain L'Aventure.Cytrusy,letnie, nie duszą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach