mnkn 226 #5376 Napisano 28 Kwietnia 2018 @RemyIdąc tym tokiem myślenia to samo można by napisać o zegarkach tylko dlatego że mają podobny wygląd, tak jak perfumy mające jakiś wspólny składnik... @loco50Jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili tym wytknięciem mi błędu w pisowni Dziękuję, ale nie martw się o moją znajomość ortografii. Ta jest na wysokim poziomie a błędy z pośpiechu zdarzają się każdemu. Żeby nie było...dziś skończyłem flakon Acqua Di Gio i chyba trzeba pomyśleć o następnym. Od zeszłego roku się za nim stęskniłem a na lato bardzo mi pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #5377 Napisano 28 Kwietnia 2018 Naprawde potraficie miec wiecej jak dwa - trzy flakony? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5378 Napisano 28 Kwietnia 2018 Naprawde potraficie miec wiecej jak dwa - trzy flakony?Si ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5379 Napisano 28 Kwietnia 2018 Naprawde potraficie miec wiecej jak dwa - trzy flakony?Podobnie jak z zegarkami 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #5380 Napisano 28 Kwietnia 2018 Jasny gwint. Mi sie podoba to, że masz jeden zapach, swoj. Z jednym sie kojarzysz. Ja sporo przerobilem i dopiero Drakkar Noir mnie chyba usadzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5381 Napisano 28 Kwietnia 2018 Tutaj trochę łatwiej , bo mimo wszystko jest taniej . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5382 Napisano 28 Kwietnia 2018 Ja taki jeden, który wybieram w 90 % przypadków też mam. A te 10 % zostawiam sobie na 30 innych flakonów ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5383 Napisano 28 Kwietnia 2018 W niszy znajdziesz zapachy które utrzymują się długo.Mam Amuage XXV i on długo trzyma.A są jeszcze lepsze.Amouage jest bardzo dobra marka. Tyle, ze jakość z mocą i projekcja nie zawsze idzie w parze.Jakość składników to to, co czujemy, a parametry to coś innego. To tak jak z winami. Dla mnie wino za 1000 euro smakowało jak kwaśniak za 20 zeta.Nie czuję blusa w tej dziedzinie, ale też nie próbuje dyskutować o walorach wspomnianego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20430 #5384 Napisano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Podobnie jak z zegarkami I karabinami i pistoletami mnkn bardzo Cię przepraszam Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez loco50 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5385 Napisano 28 Kwietnia 2018 I karabinami i pistoletami I wieloma innymi rzeczami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #5386 Napisano 28 Kwietnia 2018 I wieloma innymi rzeczami Mam nadzieję, że nie kobietami? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2443 #5387 Napisano 28 Kwietnia 2018 sky is the limit No i stan konta. Fakt jest taki ze z perfumami jest latwiej, ale i tak mam mniej flakonow niz zegarkow 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5388 Napisano 28 Kwietnia 2018 U mnie flakonów zdecydowanie więcej :-) Flakony były pierwsze ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5389 Napisano 28 Kwietnia 2018 Mam nadzieję, że nie kobietami? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaAbsolutnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5390 Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Naprawde potraficie miec wiecej jak dwa - trzy flakony?Dziwnie brzmi to pytanie na takim forum, jak to.Ja mam około 90, licząc same flakony i pewnie tyle samo, albo więcej odlewek oraz próbek, ale np. na perfuforum i nie tylko są osoby, które mają dużo więcej. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez koorchuck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #5391 Napisano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) @loco50 nie gniewam się, pozdrawiam. U mnie stale jest ok 5 flakonów, więcej mi nie potrzeba. Wiem już co mi się podoba najbardziej i raczej będę kupował kolejne po wyczerpaniu któregoś z obecnych. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez mnkn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pair_a_dice 5 #5392 Napisano 29 Kwietnia 2018 @TigerBear Są już gdzieś w Polsce dostępne zapachy S.S.S.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5393 Napisano 29 Kwietnia 2018 @TigerBear Są już gdzieś w Polsce dostępne zapachy S.S.S.?Niestety, nie Kiedyś słyszałem, że Msb przymierzał się do tej marki, ale jak widać nic z tego nie wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5394 Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) Ostatnio interesują mnie zapachy ktore nie zupełnie mi się podobają, powiedziałbym ze są intrygująco irytujące. Dawno temu moja mama używała Angel T.Muglera. W ubiegłym tygodniu poczułem ten zapach na koleżnce z pracy i pomimo że nie jest łatwy w odbiorze to zwraca uwagę i siedzi mi w głowie. Dziś wachałem męski odpowiednik czyli A*Men. Muszę go przemyśleć. Ma coś w sobie. Edytowane 2 Maja 2018 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5395 Napisano 2 Maja 2018 Ano ma. Dlatego trzymam go w swojej "stajni". Razem z flankerem Pure Malt. IMO klasyczny jednak lepszy. Sam A*Men to taki "hate it or love it". Na pewno nie da się obok niego przejść obojętnie, a do tego, przynajmniej na mnie, rewelacyjne parametry użytkowe :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #5396 Napisano 2 Maja 2018 A*men i Angel są jak czarny garnitur.Nie powinny być noszone w dzień, aby nie molestować otoczenia.Wydane mi się też że takie słodziaki nie są tak dobrze odbierane jak kiedyś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5397 Napisano 2 Maja 2018 Pełna zgoda! Wieczór bądź te zimniejsze pory roku, bo inaczej ...zabić nimi można ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #5398 Napisano 2 Maja 2018 Panowie mam pytanko jak widzę większość z was i ja tez lubię perfumy Mam pare faworytów ale jeden z nich już mi się kończy i już go nie produkują niestety jest to Gucci Pour Home ICzy możecie coś polecić co pachnie podobnie lub tak samo?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej78 14 #5399 Napisano 2 Maja 2018 (edytowane) https://perfumowyblog.com/2015/10/16/bentley-for-men-absolute/Mam i polecam/ Edytowane 2 Maja 2018 przez Andrzej78 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #5400 Napisano 2 Maja 2018 https://perfumowyblog.com/2015/10/16/bentley-for-men-absolute/Mam i polecam/Super! Dzięki za podpowiedź napewno nabędę w ciemno! Bo to naprawdę jeden z moich faworytów zresztą jak Tom Ford vanilla tobacco! Dwa podstawowe zapachy I fajnie było przeczytać trochę o nim. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach