Diego04 318 #5576 Napisano 7 Czerwca 2018 Na lato się nada ?Nie znam zapachuMoim zdaniem sie nadaje, ale nie jest to typowy świeżak. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20430 #5577 Napisano 7 Czerwca 2018 Equus jest ok.Słodki,ale nie dusi.Taka wariacja na temat Hommage albo odwrotnie.Mam oba i oba mi się podobają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #5578 Napisano 7 Czerwca 2018 (edytowane) A jakieś opinie na temat L'Insoumis? Bo też się zastanawiam nad jakąś próbką. Edytowane 7 Czerwca 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #5579 Napisano 7 Czerwca 2018 Po lekkim przejrzeniu tego co wrzuciłeś kupiłem w ciemno Lalique Encre Noire, dzisiaj przyszły: IMG_20180606_123225.jpg Z oczywistych względów nie mam pojęcia jak z trwałością, ale pachną super Bardzo lubię ten zapach. Lalique, a w szczególności Encre Noire, spokojnie może konkurować z kilkukrotnie droższymi perfumami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #5580 Napisano 8 Czerwca 2018 Panowie nadal nie mogę zdecydować co na lato Doradźcie plis Mam issey ,aqua di Gio , d&g light Blue.....Z góry dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5581 Napisano 8 Czerwca 2018 Bvlgari Aqua Pour Homme. IMO bardzo interesujący świeżak :-) Ma całkiem spoko parametry użytkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #5582 Napisano 8 Czerwca 2018 Za swojej strony mogę polecić wariację na temat tego, co podpowiada fidelio, czyli Bvlgari Aqva Amara. Z tych, w które ostatnio zaopatrzyłem się pod kątem lata jako jedyny naprawdę daje radę w upały. Na początku mocno gorzkie pomarańcze, więc nie jest typowym cytrusowym świeżakiem. Później – przynajmniej w moim przypadku – upodabnia się do starszego brata, ale trzyma się duuuuuuużo dłużej. U mnie 12 godzin+, więc bije na głowę konkurentów z szafki bo reszta wytrzymuje z reguły 4 godziny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5583 Napisano 8 Czerwca 2018 rasasi jest bardzo polecany tylko chyba ciężko kupić 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #5584 Napisano 8 Czerwca 2018 NIe jest go ciężko kupić, tylko po tym jak kolega Jeremy zaczął go polecać to był chwilowy brak. Teraz już idzie go znaleźć, ale przez wspomnianego Jeremiego cena skoczyła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #5585 Napisano 8 Czerwca 2018 Wracając na moment do antyperspirantów. Pocenie się jest naturalnym sposobem m.in. na pozbywanie się toksyn z organizmu oraz regulację temperatury. Długotrwałe używanie antyperspirantów upośledza działanie organizmu, lepiej zacząć szukać przyczyny tego stanu rzeczy a nie bez opamiętania dzień w dzień katować organizm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4532 #5586 Napisano 8 Czerwca 2018 Ja dla siebie dzisiaj taki zakup a dla żonki shiseido zen- jej ulubione 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5587 Napisano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Ja ostatnio zakupilem Dylan blueNiestety czuje że trzeba będzie zbierać na Blue The chanel Edytowane 8 Czerwca 2018 przez CIESLUT 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #5588 Napisano 8 Czerwca 2018 Ja na początek to kupiłem sporo dekanatów żeby mieć więcej do wyboru. Dzięki temu już powoli robi się lista tego co będę chciał mieć w flakonach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6342 #5589 Napisano 9 Czerwca 2018 Ja ostatnio zakupilem Dylan blueNiestety czuje że trzeba będzie zbierać na Blue The chanel Bleu De Chanel nabyłem parę lat temu - polecam, bo to świetny zapach z klasą. Niestety cena jest idiotycznie wysoka. Co do Versace - bardzo się zawiodłem na Dylan Blue, bo miałem nadzieję na fajny, "charakterny" zapach, a wyszła jakaś mamałyga dla chłopaczków w rurkach... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5590 Napisano 9 Czerwca 2018 IMO jak Versace, to tylko Dreamer ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6342 #5591 Napisano 9 Czerwca 2018 O tak, tak! Uwielbiam!L'Homme na chłodniejsze pory roku też jest w porządku. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 303 #5592 Napisano 9 Czerwca 2018 Bleu De Chanel po reformulacjach już nie jest tak dobry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1897 #5593 Napisano 9 Czerwca 2018 Sam nie testowałem, ale też czytałem że jakość Bleu to ostatnio jakaś kpina. Mam wrażenie, że większość zapachów Versace, z którymi się zetknąłem, pachnie niemal tak samo. Testowałem jakieś próbki w ciemno i bez pudła trafiłem Versace. Chyba tylko Black Jeans wypadł inaczej – jakoś tak bardziej szorstko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5594 Napisano 9 Czerwca 2018 Bleu De Chanel po reformulacjach już nie jest tak dobry.On nigdy nie był dobry. Pisze o edp.Przeciętniak, o słabej jakości, nawet bardzo, i cenie z kosmosu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 295 #5595 Napisano 9 Czerwca 2018 On nigdy nie był dobry. Pisze o edp.Przeciętniak, o słabej jakości, nawet bardzo, i cenie z kosmosu.Amen.A z Versace to The Dreamer. Albo się uwielbia albo nienawidzi. Pośredniej opcji nie ma . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5596 Napisano 10 Czerwca 2018 Zestaw na dziś ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20430 #5597 Napisano 10 Czerwca 2018 U mnie dziś Lalique Equus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5598 Napisano 10 Czerwca 2018 A u mnie, Unum - Lavs. IMO jeden z najlepszych zapachów "kościelnych", w ogóle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5599 Napisano 10 Czerwca 2018 U mnie dziś Lalique EquusDo mnie też. W piątek konik dotarł 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5600 Napisano 10 Czerwca 2018 Jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach