marwol 178 #6101 Napisano 25 Września 2018 W Douglasie piwinno byc promocja na Issey niebieskie po 69zl. Tych co wymieniles to nie znam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6102 Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Issey kojarzy mi się ze świeżymi zapachami. Ten niebieski będzie dobry na jesień? Edytowane 25 Września 2018 przez herbee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #6103 Napisano 25 Września 2018 W Hebe jest, nie w Douglasie. L'eau Bleue Issey Miyake Pour Homme 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6104 Napisano 25 Września 2018 (edytowane) A gdzie tego Armafa można kupić w rozsądnej cenie? Bo przez parametry kolejnego Ale Haramaina pewnie nie kupię, a zapach mi się podoba. Edytowane 25 Września 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #6105 Napisano 25 Września 2018 Armaf do kupienia w iperfumy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6106 Napisano 25 Września 2018 To wiem, ale pytam o dobrą cenę, a nicon mówi coś o trzecim świecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #6107 Napisano 25 Września 2018 To wiem, ale pytam o dobrą cenę, a nicon mówi coś o trzecim świecie. 3minuty w google i to znalazłem armaf.in 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #6108 Napisano 25 Września 2018 Issey kojarzy mi się ze świeżymi zapachami. Ten niebieski będzie dobry na jesień?To z natury zapach świeży, ale mnie kojarzy się bardziej z wiosną i... jesienią własnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2449 #6109 Napisano 25 Września 2018 Ja mam gdzies flakon CK contradiction, zapach swiezy, cytrusowy ale i korzenny za razem. Tyle, ze na mojej skorze utrzymuje sie bardzo krotko. 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6753 #6110 Napisano 25 Września 2018 Niebieski Isseiy to bardzo porządny zapach. Co do Collistara to muszę powiedzieć, że się zawiodłem - na początku jest nie źle, ale po pewnym czasie robi się nieprzyjemnie (testowałem dwa: w przezroczystym i brązowawym flakonie). 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6111 Napisano 25 Września 2018 Właśnie o tego brązowego pytałem, a więc odpuszczam go. Postaram się sprawdzić jutro tego Issey'a, trochę mnie zaciekawiliście, a znam tylko zwykłego 'lodiseja'. Całkiem sporo propozycji i mam nad czym się zastanawiać. Dzięki za sugestie, dam znać co wybrałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1952 #6112 Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Ja kupowałem w takeit2day, szło jakoś 14-20 dni: https://www.takeit2day.com/armaf-club-de-nuit-intense-perfume-for-men-100-ml-edt.html cena około 26 USD. Zapach bardzo fajny, przede wszystkim mega trwały i duża projekcja.Dzięki! Chodziło mi własnie o jakieś bardziej sprawdzone źródło, a niekoniecznie o pouczenie na temat niezmierzonych możliwości, jakie daje mi Google. Ale za tamto też dziękuję bo kolega poświęcił swój czas. Edytowane 26 Września 2018 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwol 178 #6113 Napisano 26 Września 2018 Takeir2day chyba tez z Indii. Sa w necie opinie, raczej ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21798 #6114 Napisano 26 Września 2018 Może wiecie coś o Collistar Acqua Wood? Jeszcze te są w dobrej cenie w promo w R.: Cerruti Bella Note i CK Contradiction. W budżecie mieści się jeszcze D&G Intenso, CK Obsession Night, Cerruti Black i Davidoff Adventure. Żadnego z wymienionych nie znam, testerów brak.Collistar nie jest zły.Na początku w ogóle ciekawy, potem robi się neutralny.Moim zdaniem wtopy nie będzie.D&G Intenso mocny, jak sama nazwa wskazuje intensywny, dość ciężki słodko-korzenny zapach.Mam go, na początku mnie zauroczył, teraz chyba trochę mniej, ale nie pokłóciliśmy się .No i ma fajne pudełko. CK Obsession Night nic szczególnego, kolejny,jeden z wielu mainstreamowych zapachów. O ile klasyczny brązowy to mój niezmiennie od ok.25 lat No 1, to ten night ( a w zasadzie nic ) można sobie darować. Cerutti nie powala na kolana ale i nie odrzuca.Spokojny, klasyczny męski zapach. Myślę, że można komuś dać. A dziś w próbce przyszły Stronger with You EA, eleganckie, chociaż nie moja parafia, bo słodkie.Mogą się podobać, ale nie wiem ile złotych polskich. A ta próbka przyszła z tym.Jeden z ostatnich 4 obiektów pożądania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6115 Napisano 26 Września 2018 Ach, Versace ON, też go pożądam od pewnego czasu, i wiem, że już niedługo zagości i u mnie .Czekam na promo w R. na Obsession, ponoć ma być w przyszłym tygodniu, i pewnikiem to będzie mój wybór na prezent. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6753 #6116 Napisano 26 Września 2018 Dobrze wiedzieć - szykuję się na niego od dwóch lat... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepco 1 #6117 Napisano 26 Września 2018 Z doświadczenia wszystkie zapachy Versace ( damskie i męskie) są mało trwałe, jest to półka średnio niższa. Np. zapachy YSL są o ok. 100 zł droższe ale o niebo trwalsze. Polecam Invictus od Paco Rabane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21798 #6118 Napisano 26 Września 2018 No akurat ten Versace jest trwały.Przynajmniej na mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6753 #6119 Napisano 26 Września 2018 Również potwierdza trwałość Versace - mam L'Homme i The Dreamer i pachną cały dzień. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21798 #6120 Napisano 26 Września 2018 Nawet ch....y Dylan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6753 #6121 Napisano 26 Września 2018 oj tak, ch....y 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21798 #6122 Napisano 26 Września 2018 Mam i ubolewam .Kupiłem w ciemno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herbee 178 #6123 Napisano 26 Września 2018 Miałem próbkę V. ON i co do trwałości też nie mam zastrzeżeń, spokojnie leży na mnie cały dzień, więc nie będzie to zakup w ciemno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1396 #6124 Napisano 26 Września 2018 A o takim perfumie tu było? Jovoy Psychedelique .Jako że ciekawy jestem świata byłem ostatnio w perfumerii i zapytałem o Toma Forda.A pani powiedziała mi że pokaże mi coś lepszego. No i powiem że zapach mnie zaskoczył na plus. Nie wiem czy lepszy czy gorszy ale bardzo ciekawy.Oczywiście więcej ich tam powąchałem.I wszystkie na plus. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6753 #6125 Napisano 26 Września 2018 O perfumie? Hmmm, jak o perfumie to nie 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach