brz 1898 #7076 Napisano 2 Kwietnia 2019 Przyjechali. Zobaczymy, co zostanie na półce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21019 #7077 Napisano 2 Kwietnia 2019 Za grosze z przeceny z Lidla Na początku dość słodko, potem skóra. Na lato może być ale chyba na wieczór. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #7078 Napisano 2 Kwietnia 2019 Takie rzeczy w Lidlu ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21019 #7079 Napisano 2 Kwietnia 2019 A jak . 60 pln po przecenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #7080 Napisano 2 Kwietnia 2019 Człowiek musi być czujny 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21019 #7081 Napisano 3 Kwietnia 2019 Zawsze trzeba być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #7082 Napisano 3 Kwietnia 2019 Chodzi mi po głowie nowy zakup, coś w miarę świeżego ale niebanalnego, nie typowy świeżak.Aktualnie najczęściej używam Lalique Equus i Tiffi T4.Może coś doradzicie żeby jeszcze było w dobrej cenie. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krazy777 4 #7083 Napisano 3 Kwietnia 2019 Mercedes Benz Select, Lanvin Homme Sport Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2169 #7084 Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja wracam do Bvlgari Aqua. Miałem już 2 razy i chętnie do niego wrócę. Korci mnie do pary wziąć jeszcze Bvlgari Aqua Marine. Muszę to gdzieś poniuchac. Ciekawy jestem tez parametrów, bo zwykła Aqua na mnie trzymała długo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21019 #7085 Napisano 3 Kwietnia 2019 Al Haramain Detour Noir- słodsza wariacja na temat EquusaRasasi True Nature , jak na Rasasi dość łagodny,nieco oldskulowyJohn Varvatos Dark Rebel -osłodzona skóraAl Haramain L'Aventure -Creed Aventus za 1/10 ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #7086 Napisano 8 Kwietnia 2019 Może ktoś polecić coś podobnego do:https://www.fragrantica.pl/perfumy/Montblanc/Starwalker-4023.html?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21019 #7087 Napisano 10 Kwietnia 2019 Będąc przelotem w Olsztynie wlazłem do galerii- spuściłem babę ze smyczy i powiedziałem bierz! Poszła w sklepy jak zła . A ja z nudów po wypiciu stu kaw i przeczytaniu wszystkich książek w empiku zaszedłem do jakiejś perfumerii, nie pamiętam czy to był D czy S.Nieważne. Poniuchałem cztery zapachy:1.Dior Eau Sauvage2.Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir3.Tom Ford Oud Wood4.Tom Ford Ombre LeatherSpostrzeżenia;Ad.1. Jakaś porażka, bardzo króciutki. No i jakiś taki nijaki.Wielkie rozczarowanie, zważywszy na zachwyty kolegówAd.2. Ciekawy zapach, zwłaszcza w porównaniu z szarym For Him, którego mam, a którego nie trawię.Ciekawie ewoluuje. Dość trwały.Ad.3. .Wielka klasa.Ad.4. :) :).Cud ,miód i orzeszki. Ta skóra- super. Chyba najlepszy skórzany jaki kiedykolwiek wąchałem, ale co ja tam wąchałem Moja Pani jak wróciła z łowów, obwąchała moje zaperfumione kończyny górne i orzekła, że najlepszy to ten rodrigo czy jakiś tam tores . Ja jej na to, że się guzik zna.TFOL jest numero uno. A ona, że taki sobie bo ta skóra. Baby są jednak jakieś inne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6542 #7088 Napisano 10 Kwietnia 2019 (...)Spostrzeżenia;Ad.1. Jakaś porażka, bardzo króciutki. No i jakiś taki nijaki.Wielkie rozczarowanie, zważywszy na zachwyty kolegów(...)Jak zestawiłeś go z takimi mocarzami to nie ma co się dziwić, że wypadł słabo. To elegancki zapach z klasą, a nie killer. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21019 #7089 Napisano 10 Kwietnia 2019 Walter_87, ale zacząłem od niego. I od razu mnie nie przekonał.Tamte dusiciele to były potem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3855 #7090 Napisano 10 Kwietnia 2019 Chodzi mi po głowie nowy zakup, coś w miarę świeżego ale niebanalnego, nie typowy świeżak.Aktualnie najczęściej używam Lalique Equus i Tiffi T4.Może coś doradzicie żeby jeszcze było w dobrej cenie.Ja equusa uzupelniam aqua di gio absolu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68360 #7091 Napisano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Ostatnie nabytki. Ten z lewej strony jest niezły Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez mario1971 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #7092 Napisano 10 Kwietnia 2019 Ja wracam do Bvlgari Aqua. Miałem już 2 razy i chętnie do niego wrócę. Korci mnie do pary wziąć jeszcze Bvlgari Aqua Marine. Muszę to gdzieś poniuchac. Ciekawy jestem tez parametrów, bo zwykła Aqua na mnie trzymała długo Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkBvlgari Aqua jest boskie. Z mojej kobiecej perspektywy:) dokupuję swojemu mężczyźnie co jakiś czas flakonik, bo ubóstwiam ten zapach na nim.I muszę w końcu gdzieś powąchać Tom Ford Ombre Leather, bo skórzane zapachy też uwielbiam. Sama na sobie Jakbyście chcieli swoim paniom coś skórzanego podarować, to polecę Bottega Veneta Eau de Pafrum. Choć w sumie wiosna to nie najlepszy czas na ten zapach... Wysłane z mojego Galaxy A8 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #7093 Napisano 10 Kwietnia 2019 TF Ombre Leather jest niestety u mnie bardzo nie trwały w porównaniu z np TF Oud Wood który też trwałością wcale nie zachwyca.Trwałość porównuję z na przykład Kourosem YSL albo Gentelmenem G, starymi kozakami. Teraz się powtórzę, czy ktoś z Państwa pamięta Bally Masculin i może jeszcze ma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2169 #7094 Napisano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Bvlgari Aqua jest boskie. Z mojej kobiecej perspektywy:) dokupuję swojemu mężczyźnie co jakiś czas flakonik, bo ubóstwiam ten zapach na nim.I muszę w końcu gdzieś powąchać Tom Ford Ombre Leather, bo skórzane zapachy też uwielbiam. Sama na sobie Jakbyście chcieli swoim paniom coś skórzanego podarować, to polecę Bottega Veneta Eau de Pafrum. Choć w sumie wiosna to nie najlepszy czas na ten zapach... Wysłane z mojego Galaxy A8 przy użyciu TapatalkaBvlgari Aqua to pewniak na teraz. Pierwszy raz dostałem ten zapach jak miałem parenascie lat Do kompletu na wiosnę/lato dokupię pewnie Montale Vetiver des Sables. Jeszcze myśle nad Biehl Parfumkunstwerke eo02 lub gs02 Niby Montale Honey Aoud to tez zapach na jesień/zimę ale lubię czasami w cieplejszy czas zarzucić go na szyję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Jebudu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmt 0 #7095 Napisano 11 Kwietnia 2019 Może ktoś używał zapachu Calvin Klein Obsession Night? Ostatnio przeczytałem na stronie perfumerii, że producent reklamuje, ze jest to pierwszy zapach Calvina Kleina, który ma w sobie feromony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #7096 Napisano 11 Kwietnia 2019 Bvlgari Aqua jest boskie. Z mojej kobiecej perspektywy:)A próbowałaś Amarę ? IMO jeszcze ciekawszy zapach, o parametrach nie wspomnę.Klasyczna Aqua jest niezmiernie słabowita. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #7097 Napisano 11 Kwietnia 2019 A próbowałaś Amarę ? IMO jeszcze ciekawszy zapach, o parametrach nie wspomnę.Klasyczna Aqua jest niezmiernie słabowita.Nie, zupełnie nie znam tego zapachu, ale w takim razie gdzieś popróbuję. Gdzie są dostępne? Co do Aqua, wyczuwam je długo i dość intensywnie, i niezmiennie mi się podobają już od wielu lat Wysłane z mojego Galaxy A8 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #7098 Napisano 11 Kwietnia 2019 Może ktoś używał zapachu Calvin Klein Obsession Night? Ostatnio przeczytałem na stronie perfumerii, że producent reklamuje, ze jest to pierwszy zapach Calvina Kleina, który ma w sobie feromony. Kolego. Daj sobie sposób z naganianiem, linkowaniem itp. na tym forum. OK? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #7099 Napisano 11 Kwietnia 2019 Kolega już nie napisze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 68360 #7100 Napisano 11 Kwietnia 2019 Kolego. Daj sobie sposób z naganianiem, linkowaniem itp. na tym forum. OK?Nie nadążam. Jakaś nowoczesna reklama? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach