Gość Jash #8901 Napisano 8 Kwietnia 2020 @Keniutek - miałem EDP i pachnie okropnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #8902 Napisano 8 Kwietnia 2020 Powiem więcej Hertitage jest tak intensywny że myślę o kolejnej flaszcze edt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8903 Napisano 8 Kwietnia 2020 Versace Pour Homme, jak z parametrami u tego świeżaka, bo zdania bardzo podzielone.Swoją drogą czy znacie letnie/lekkie kompozycje o dobrych parametrach? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8904 Napisano 8 Kwietnia 2020 Issey PH Fraiche, Azzaro Chrome Aqua, Penhaligons Blasted Heat, Polo Ultra Blue (nie wiem jak aktualne wypusty), Dior Homme Sport i Eau Sauvage Cologne, Terre Eau tres Fraiche, Bottega Veneta Illusione, eau De aromes ale Pour Homme, z trochę wyższej półki cenowej Atelier Cologne Bergamot Soleil, Cedrat Enivrant, na ten moment tyle mi przychodzi do głowy z tego, co na mnie trzyma dłużej niż 3-4h I jeszcze Histoires De Parfum 1828, raczej taki całoroczny ale na polskie lato się sprawdza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6542 #8905 Napisano 8 Kwietnia 2020 Versace Pour Homme, jak z parametrami u tego świeżaka, bo zdania bardzo podzielone.Swoją drogą czy znacie letnie/lekkie kompozycje o dobrych parametrach?U mnie bardzo dobrze się trzyma i świetnie pachnie. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #8906 Napisano 8 Kwietnia 2020 U mnie bardzo dobrze się trzyma i świetnie pachnie.Aktualny wypust?A bardzo dobrze to ile wg Ciebie? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8907 Napisano 8 Kwietnia 2020 Zdecydowanie podbiję Eau Sauvage Cologne i dorzuciłbym Mefisto (Xerjoff) oraz Ganymede (Marc-Antoine Barrois), choć ten ostatni może być bardziej wiosenny. Ale to osobiste preferencje. Do tego Bvlgari Aqva Amara i świetny Dior Homme Cologne 2013, który też wcale taki najsłabszy nie jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6542 #8908 Napisano 8 Kwietnia 2020 Aktualny wypust?A bardzo dobrze to ile wg Ciebie?Kupiłem zeszłego lata.Dokładnie nie pamiętam, ale myślę, że spokojnie ok. 7 godzin. Po zakupie byłem nawet zadziwiony, że taki niepozorny świeżak jest tak długo wyczuwalny. 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Immuno 9 #8909 Napisano 8 Kwietnia 2020 Swoją drogą czy znacie letnie/lekkie kompozycje o dobrych parametrach?Amouage Beach Hut Man, ale musowo wypróbować, bo jest bardziej gorzko-zielony niż typowo letni. Jest drogi, ale przy tej mocy aplikacja to połowa normalnej.Dziś też ładnie się mnie trzymały Allure Edition Blanche - spokojnie dniówka w pracy. Pamiętam też starsze wersje Dior Homme Sport jako relatywnie trwałe (6h).Ludzie mówią też dobrze o Mancera Cedrat Boise ale ich nie mam. Podbiję swoje pytanie - jakie są opinie o Montblanc Explorer? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21025 #8910 Napisano 9 Kwietnia 2020 A do mnie przyszło to Słodko-korzenno- kadzidlane, chociaż te kadzidło jest podane delikatniej niż w Homme Absolute, gdzie pachnie jak w "kościole" I a propos letniaka Bardzo miłe zaskoczenie za małe pieniążki.Letnio- wakacyjnie, na początku nuty wodne, za chwilę cytrusy przechodzące w szybko przemijającą terpentynę , ale miłą dla nosa i znów powrót do cytrusów i chyba paczuli. I o dziwo dość długo utrzymujące się na skórze jak na letniaka bo ok.6 godzin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo2xx 33 #8911 Napisano 9 Kwietnia 2020 Issey PH Fraiche, Azzaro Chrome Aqua, Penhaligons Blasted Heat, Polo Ultra Blue (nie wiem jak aktualne wypusty), Dior Homme Sport i Eau Sauvage Cologne, Terre Eau tres Fraiche, Bottega Veneta Illusione, eau De aromes ale Pour Homme, z trochę wyższej półki cenowej Atelier Cologne Bergamot Soleil, Cedrat Enivrant, na ten moment tyle mi przychodzi do głowy z tego, co na mnie trzyma dłużej niż 3-4h I jeszcze Histoires De Parfum 1828, raczej taki całoroczny ale na polskie lato się sprawdza Gdzie w dobrej cenie można znaleźć ? :Terre Eau tres Fraiche 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #8912 Napisano 9 Kwietnia 2020 najtaniej z tego patrzyłem ostatnio to na izapachy.pl- 125ml za 196pln i 220pln na aleperfumeria ze smartem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8913 Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Zając dostarczył. Bułgarka z niedawnej dobrej oferty na zapas, Ideal Cologne w końcu skusił, bo ceny na Allegro nagle zaczęły głupieć, a Ideal EDT - żeby pójść za ciosem i zapoznać się z linią. Muszę przyznać, że biały zapachowo zupełnie mnie zaskoczył. Spodziewałem się cytrynkowego ulepka, a on jest dość wytrawny i zielony. Nawet przyjemne pachnidełko, choć parametry rzeczywiście raczej liche. EDT również pachnie inaczej niż się spodziewałem. Otwarcie lekko nieprzyjemne ale w miarę szybko się wygładza. Kiedyś chyba sprawdzałem próbkę EDP, bo pamiętam jakieś wiśnie, jednak momentalnie sklasyfikowałem je wtedy jako damskie. Teraz pewnie inaczej bym do tego podszedł, ale chyba i tak byłoby za słodko. Faza na ulepki na razie mi przeszła. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6542 #8914 Napisano 9 Kwietnia 2020 Czyli dobrze pamiętałem, że Guerlain L'Homme Ideal jest słaby. Sorry 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1898 #8915 Napisano 9 Kwietnia 2020 No zachwytów nie będzie. Przy globalnej aplikacji ten problem z paskudnym otwarciem o dziwo znika. Czasem pewnie użyję. Lub nie. Momentami klimatem przypomina mi nieco Valentino Uomo Intense, ale jest co najmniej kilka długości za nim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8916 Napisano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Czyli dobrze pamiętałem, że Guerlain L'Homme Ideal jest słaby. Sorry A ja mam i bardzo sobie chwale edt na jesienno zimowe pogody. Jak się skończy flakon 150ml to kupię następny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #8917 Napisano 10 Kwietnia 2020 Dzisiaj takie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #8918 Napisano 10 Kwietnia 2020 polecacie Chanel allure sport cologne? Szukam coś świeżego cytrusowego na teraz i lato. Kończy mi się Dior eau sauvage cologne i szukam czegoś podobnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25204 #8919 Napisano 10 Kwietnia 2020 polecacie Chanel allure sport cologne? Szukam coś świeżego cytrusowego na teraz i lato. Kończy mi się Dior eau sauvage cologne i szukam czegoś podobnego.W wersji EDT, to jeden z moich ulubionych letnich zapachów. 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #8920 Napisano 10 Kwietnia 2020 Nie było go w planie ale grzechem byłoby nie wziąć 50 ml za 40 zł Fajny i niedrogi zapach na chłodniejsze dni. Kojarzy mi się głównie kawą i tiramisu, które uwielbiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8240 #8921 Napisano 10 Kwietnia 2020 A gdzie go znalazłeś w takiej cenie? Ja go mam i bardzo lubię :-) 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 316 #8922 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Takie dwa dzisiaj przyszłyAdidas Czarny i Columbus ?Miałem oba - wtedy to były mega zapachy !!! W obecnych czasach Adidas mi średnio podchodzi - drażni mnie w nim jedna nuta.Ale w podobnym zapachu Nemo Cacharel je nie ma i flakon jest za***isty...Mam jeszcze jeden flakon.Widzę że allegro już pozostały tylko odlewki :-( Jeszcze niedawno był dostępny w normalnych cenach... Columbus teraz? Muszę sprawdzić w jakiejś perfumerii bo chodzi za mną ale obawiam się że to już nie będzie to... Zając dostarczył. Bułgarka z niedawnej dobrej oferty na zapas, Mam Aqua Marine i cenię ten zapach w upały. Chciałem Amarę sprawdzić ale muszę sobie najpier odlewkę kupić co by się nie rozczarować.W perfumeriach ich raczej już nie ma. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mnkn 226 #8923 Napisano 11 Kwietnia 2020 @lukebor, to akurat zakup od osoby prywatnej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzes_w-ch 2 #8924 Napisano 11 Kwietnia 2020 Ja właśnie kupiłem w ciemno bo zapach wycofany i zaraz zniknie z rynku. Kolejny trafiony blindbuy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #8925 Napisano 11 Kwietnia 2020 Gdzie kupowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach