Diego04 318 #9876 Napisano 13 Marca 2021 Nie do końca w ciemno. Miałem możliwość przetestowania dzięki uprzejmości kolegi z naszego forum.Dziś zacząłem testy globalne. Raczej nie było zaskoczenia, potwierdzaja sie opinie w sieci, choć sadziłem ze bedzie bardziej wytrawnie i podobnie do wersji edt, a jednak bliżej mu do Dior Homme Cologne 2013. Wetyweria ledwo wyczuwalna, zatem porównania do Hermesa nietrafione.Będę testował w najblizszych dniach. Na chwilę obecną jest dobrze, zapach się podoba.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9877 Napisano 13 Marca 2021 Ciekawe. Jak dla mnie DESC i DHC łączą jedynie biały flakon, „Dior” na metce i fakt, że oba to zapachy cytrusowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
van gunt 580 #9878 Napisano 13 Marca 2021 3 godziny temu, Diego04 napisał(-a): Nowe nabytki. Testuję. Kenzo to mój pierwszy mój "poważny" zapach który kupiłem sobie ponad 20 lat temu, jeszcze w butelce starego wzoru. Mam do niego ogromny sentyment. A Dior to prawdziwa klasyka. Szukając dla siebie podobnego zapachu zdecydowałem się jednak na Monsieur de Givenchy, acz trzeba przyznać, że oba to klasyka przez duże K. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21943 #9879 Napisano 15 Marca 2021 Dziś tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #9880 Napisano 15 Marca 2021 Może ktoś wie, Bentley For Man Absolute miał kiedyś złotą górę butelki, znalazłem dostępną całą czarną, to jest ten sam zapach ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8315 #9881 Napisano 15 Marca 2021 Może ktoś wie, Bentley For Man Absolute miał kiedyś złotą górę butelki, znalazłem dostępną całą czarną, to jest ten sam zapach ? Kiedyś czytałem na perfumowym forum, że wersje ze złotym korkiem były robione na bliski wschód i dla Harrodsa. Zapach ten sam. Ile w tym prawdy - nie wiem. Za to dzisiaj zakupiłem właśnie tego Bentleya i uważam że w tym budżecie to bardzo fajny zapach. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9882 Napisano 15 Marca 2021 (edytowane) Taka jest narracja. W polszy złotych akcentów nie uświadczy, ale zapach jest ten sam. U mnie historia z Absolute była taka, że na początku z nich drwiłem, później kupiłem flakon, a skończyłem na jego sprzedaży i stojącej na półce odlewce, która zbiera kurz. Doceniłem kompozycję, jednak jakoś nie potrafię znaleźć okazji do noszenia tych perfum. Edytowane 15 Marca 2021 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8315 #9883 Napisano 15 Marca 2021 Łukaszu, sam się jeszcze zastanawiam, czy u mnie zostanie na dłużej, biorąc pod uwagę inne zapachy, które poznałem i noszę (nawet jeśli to dekanty) Ale generalnie to naprawdę fajna kompozycja. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #9884 Napisano 18 Marca 2021 (edytowane) Takie wjechały. Czarny mi bardziej podchodzi ale raczej krócej będzie wyczuwalny niż intense. Jeszcze mam w planie MB legend sprawdzić. Edytowane 18 Marca 2021 przez marrko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #9885 Napisano 18 Marca 2021 Sorry za jeden post pod drugim. Przypomniał mi się zapach, złożony z dwóch butelek płaskich, łączonych na magnesie. Mogły to być 30 do 50 ml. Kolor jeśli dobrze pamiętam coś z brązu. Kojarzycie? Jakiś Gucio? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9886 Napisano 18 Marca 2021 Łukaszu, no fajna. Tylko właśnie... Co z tego? @marrko, potestuj dobrze te Benki, możesz się zaskoczyć. O dziwo ja po pewnym czasie stwierdziłem, że to jednak Absolute ma większą trwałość. Przynajmniej na mojej skórze. A co do manetycznych flaszek, chodzi Ci o GAULTIER²? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marrko 21 #9887 Napisano 18 Marca 2021 Sprawdzę na pewno, start mają dość różne jednak po czasie mocno zbliżone do siebie- wg mnie. Trwałość- może rzeczywiście nie będzie tak źle z czarnym, po prostu na początku mnij intensyny Jeśli tylko ten miał takie magnetyczne to może być to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21943 #9888 Napisano 20 Marca 2021 Dziś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofiks_th 14199 #9889 Napisano 21 Marca 2021 Dziś taki dostałem, ciekawy zapach😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9890 Napisano 21 Marca 2021 Będzie dobry na nadchodzące ciepłe dni. O ile lubi się Terre d'Hermes. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22114 #9891 Napisano 21 Marca 2021 (edytowane) 21 godzin temu, loco50 napisał(-a): Hugo Boss rządzi🥰 Edytowane 21 Marca 2021 przez KRISTOF_KON 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #9892 Napisano 21 Marca 2021 Dzień dobry, Co Państwo sądzicie o testerach z 4beauty sklep, natrafiłem przypadkiem na OLX. Warto zaryzykować czy może już przetestowane i omijać? Ja dziś wykańczam z żalem Nie bardzo wiem co to jest, ale pachnie dla mnie świetnie. Szybki zakup w sieciówce w Omanie i nie pamiętam a na flakonie brak informacji. Może ktoś coś wie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1953 #9893 Napisano 22 Marca 2021 Jak to na flakonie brak informacji? Napisów jak na mało którym. 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba83 284 #9894 Napisano 22 Marca 2021 Dzisiaj tak: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21943 #9895 Napisano 22 Marca 2021 Dziś. Bardzo lubię wypusty JV. Oprócz Oud. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #9896 Napisano 22 Marca 2021 10 godzin temu, alleck napisał(-a): https://simpalboutique.com/products/oud-wood-eau-de-parfum-80ml Dziękuję. 3 godziny temu, brz napisał(-a): Jak to na flakonie brak informacji? Napisów jak na mało którym. 😁 Ale, że Mohammad Mahabub Perfumes L.L.C to nie ma!😀 Chyba nie ma!🥵 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3929 #9897 Napisano 22 Marca 2021 (edytowane) 39 minut temu, blut napisał(-a): Dziękuję. Ale, że Mohammad Mahabub Perfumes L.L.C to nie ma!😀 Chyba nie ma!🥵 No jak nie ma ? Przecież wyraźnie napisali: عطور محمد مهاب ش.ذ Edytowane 22 Marca 2021 przez alleck 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #9898 Napisano 22 Marca 2021 24 minuty temu, alleck napisał(-a): No jak nie ma ? Przecież wyraźnie napisali: عطور محمد مهاب ش.ذ A!! Bo to może trzeba czytać od prawej do lewej!!! To ja nie wiedziałem!!! W każdym bądź razie mi się podoba i będę kombinował żeby kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21943 #9899 Napisano 23 Marca 2021 Po islamsku😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21943 #9900 Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Dzisiejsza dostawa z eg Edytowane 24 Marca 2021 przez loco50 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach