piku 1934 #12026 Napisano 31 Października 2023 7 godzin temu, loco50 napisał(-a): Ja znam tylko w wersji dla kobiet . Moja mama bardzo je lubi, wiec kupowalem je jako prezent. Ale tegoroczny wypust... jest fatalny. Trwalosc i intensywnosc ponizej krytyki. Co oni z nimi zrobili. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21243 #12027 Napisano 31 Października 2023 51 minut temu, piku napisał(-a): Ja znam tylko w wersji dla kobiet . Moja mama bardzo je lubi, wiec kupowalem je jako prezent. Ale tegoroczny wypust... jest fatalny. Trwalosc i intensywnosc ponizej krytyki. Co oni z nimi zrobili. Ten męski Code nie należy do moich faworytów.Jako, że jest to suwenir od mojej ślubnej to darowanemu koniu😄 w zęby się nie zagląda.Generalnie zapach elegancki, gładki,nie nachalny,lekko pudrowy.Ja pudrów nie cierpię,ale tu jest to dosyć smacznie podane.Z braku laku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21243 #12028 Napisano 1 Listopada 2023 Ciekawy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #12029 Napisano 1 Listopada 2023 O! dzięki za wyczerpujące odpowiedzi. Byłem nawet w Missala i szukaliśmy starych pudełek w szafkach ale dostępne są tylko nowe typu książka. Tester stał nowy i projektował około 2h a potem cichutko dlatego pytałem też tutaj. Bloterek pachniał 1,5dnia czy to dobre wyniki czy słabe, nie wiem. Inne skóry Memo typu ruska, włoska, irish i jeszcze jakieś pachniały 5dni na papierze.W moim flakonie z 2023 po 2-3 tygodniach od rozpoczęcia flaszki parametry dużo sie poprawiły. Na początku było mocno średnio. Też sie bardzo obawiałem ze kupie i będzie lipa za niemała kasę.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 199 #12030 Napisano 2 Listopada 2023 (edytowane) Maboussin to bardzo ciekawe perfumy ale delikatne a to co w nich najlepsze nie trwa za długo. Biorąc pod uwagę cenę warto dopsikać. Diego04 w praktyce wyjdzie co i jak najwyżej będzie zwrot i dokupię sobie bengala z Vertusa do kolekcji bo też ma sporo skóry. Kiedyś czytałem na jakimś forum, że koleś odwracał flakon i celowo wpuszczał powietrze do środka, potem na 2 tygodnie w odstawkę by wg niego sok się przegryzł i miał się stać cud. Coś w tym musi być bo faktycznie im mniej soku we flakonie tym bardziej bogate i trwalsze wydają się już używane perfumy. Aktualnie mam takie D&G the one edp którym kompozycja zagęściła się i jest lepsza. Na nieszczelność flakonu tego zrzucić nie mogę. Po prostu wszystko dojrzewa w kontakcie z tlenem chociaż w powietrzu jest więcej azotu. Może memo też się przegryzie. Dorzucę jeszcze historię z Opium PH które kupiłem ze 2lata temu w Rossmanie którego trwałość oscylowała na poziomie 3h a po zużyciu ok 20ml z 50ml trzyma jakimś cudem 8h i to solidnie aż go w domu czuć wieczorem.Niby nic a jednak doszło do przeobrażenia haha. Zrobię to samo z Memo bo akurat św.Paczkomat wypluł. Edytowane 2 Listopada 2023 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21243 #12031 Napisano 3 Listopada 2023 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #12032 Napisano 3 Listopada 2023 Zapasy na zimę uzupełnione. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 199 #12033 Napisano 3 Listopada 2023 Zapowiada się dluga zimaaaa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8417 #12034 Napisano 3 Listopada 2023 Winter is coming...Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17102 #12035 Napisano 4 Listopada 2023 E tam, lalique sa całoroczne 😬 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 199 #12036 Napisano 4 Listopada 2023 U mnie lalique trzy lata leżą w głębi szafki... nieużywane nawet😭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21243 #12037 Napisano 4 Listopada 2023 32 minuty temu, polly napisał(-a): U mnie lalique trzy lata leżą w głębi szafki... nieużywane nawet😭 To gorzej niż zbrodnia,to błąd. Cytując mistrza dyplomacji😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 21243 #12038 Napisano 4 Listopada 2023 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 546 #12039 Napisano 4 Listopada 2023 18 godzin temu, tomek.wzr napisał(-a): Zapasy na zimę uzupełnione. Adidas to chociaż namiastka tego starego, który pamiętam sprzed 15 - 20 lat ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 199 #12040 Napisano 4 Listopada 2023 Dziś na słodko. Piękny, bogaty zapach tak przy okazji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #12041 Napisano 4 Listopada 2023 3 godziny temu, RoKoKo napisał(-a): Adidas to chociaż namiastka tego starego, który pamiętam sprzed 15 - 20 lat ? Pewnie jak wszystko inne przeszedł reformulacje, ale nie ma co narzekać na tle konkurencji w podobnej cenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annihilator 1131 #12042 Napisano 4 Listopada 2023 U mnie w październiku bieda. Skupilem sie na innych hobby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1904 #12043 Napisano 4 Listopada 2023 No słabizna..:D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 199 #12044 Napisano 5 Listopada 2023 Skromnie... a jednak na bogato. Na szczęście wszystko da się odrobić są przecież jeszcze Black friday, 6 i 24 grudnia a Sylwester też można podpiąć pod jedyną taką w roku okazję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5245 #12045 Napisano 5 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 17:43, tomek.wzr napisał(-a): Zapasy na zimę uzupełnione. Active Bodies to jest wypust a'la Rossmann? Tak ogólnie @channel to da się gdzieś kupić ten produkt pachnący bardziej jak 25 lat temu, niż to co właśnie można dostać w R?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #12046 Napisano 5 Listopada 2023 1 godzinę temu, Valygaar napisał(-a): Active Bodies to jest wypust a'la Rossmann? Tak ogólnie @channel to da się gdzieś kupić ten produkt pachnący bardziej jak 25 lat temu, niż to co właśnie można dostać w R?? Active Bodies kupuję w Amazonie lub Oficjalnym Sklepie Allegro. Zazwyczaj najlepsze ceny mają. Nie sądzę, żeby dało się znaleźć inny wypust niż ten z Rossmanna. Może na perfuforum jest coś na ten temat. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16350 #12047 Napisano 6 Listopada 2023 Fajne te araby i jeszcze jak w promocji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17102 #12048 Napisano 7 Listopada 2023 (edytowane) Klasyka zawsze warto miec. Do tego przyszła próbka Maison Martin under the stars ale jakos mnie nie przekonuje. Poczatkowo skora pieprz i oud a potem (i to szybko) sa liniowe i trochę męczące (troche jak oud touch) Edytowane 7 Listopada 2023 przez Jan 2 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 199 #12049 Napisano 7 Listopada 2023 Test rocznika 2022, póki co siedzi cicho ale dobrze go czuć po 4h. Po prostu jest taki gładki bez żadnych ostrości. Fajny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 321 #12050 Napisano 7 Listopada 2023 7 godzin temu, polly napisał(-a): Test rocznika 2022, póki co siedzi cicho ale dobrze go czuć po 4h. Po prostu jest taki gładki bez żadnych ostrości. Fajny Bardzo ładny zapach. Kojarzy mi się trochę z Jubilation XXV. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach