Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Malizia bardzo fajna, ale raczej na wiosnę-lato. Dobry i tani zapach.

Kojarzy mi się z moim dziadkiem, który używał jej (wraz z dezodorantem) w latach 90.

Teraz ja czasem się psiknę ;)

Edytowane przez Walter_87

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, przodek. ;) Encre Noire też w ciemno nie polecam. :D Ogólnie perfumy kupuję tylko po dogłębnych testach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do testów zamówiłem 4 próbki Montale  B) Gorzej jak wszystkie mi się spodobają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Co jakiś czas zadaję sobie Montale Black Aoud i choć to zapach raczej mało wyrafinowany, to jednak o ogromnej mocy ;-) Polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam na Black Aoud, Honey Aoud, Crystal Aoud i Aoud Night.

Chcę na własnej skórze poczuć tę legendarną moc i trwałość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jest jedno i drugie! Te zapachy to ciężki kaliber ;-) niech Kolega podzieli się swoimi spostrzeżeniami o Honey Aoud, bo jestem nim mocno zainteresowany!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zaintrygowała recenzja tego miodu na blogu a zwłaszcza to zdanie " Można by rzec, że wręcz niedźwiedź, obładowany drewnianymi beczkami z miodem"  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę coś kupić sobie bo się zapasy kończą co polecacie w stylu EN od Lalique

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za Wasza rada przeszedlem sie do Zary i kupielm jedne.

Powiem tak - slodkie jak cholera :D  choc przy testowaniu byly bardziej korzenne/przydymione. Trwalosc...? Ok - jak za 70 dych daja rade i to bardzo :P

A przy okazji - wachalem tez kilka innych zapachow Zary i powiem szczerze, ze kazdy przypominal mi juz jakis istniejacy - takie troche kopie klasycznych modeli Bossa, Armaniego itp.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Narcisio Rodriguez for him, wersja Noir też bardzo przyjemna- w klimacie. Ostatnio pogoda skłania mnie do częstszego sięgania po klasyk Chanel Antaeus- dla mistrz w swojej kategorii, nie mniej z innej beczki YSL Homme i Armani Noir również pasują na tę porę. Testuję też Balmain Homme i Carbone, pierwsze bardzo przystępne i trwałe ale bez ogona, carbone- świetne ale krótkotrwałe 4-5h i gasną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za Wasza rada przeszedlem sie do Zary i kupielm jedne.

Powiem tak - slodkie jak cholera :D choc przy testowaniu byly bardziej korzenne/przydymione. Trwalosc...? Ok - jak za 70 dych daja rade i to bardzo :P

A przy okazji - wachalem tez kilka innych zapachow Zary i powiem szczerze, ze kazdy przypominal mi juz jakis istniejacy - takie troche kopie klasycznych modeli Bossa, Armaniego itp. :)

Mi jeden z perfum Zary przypomina stary wynalazek - lata 90-te, Cristopher Columbus.

Ale nie wiem który.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś wąchałem Malizia... fajny, ale faktycznie trochę retro. Mi przypomina lata 90-te.

Trzeba jednak przyznać, że bardzo mocne i trwałe... próbowałem to zmyć z nadgarstka, ale dalej czuć jak zaraz po aplikacji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem ten Avon, który zachwalałeś. Jutro chyba będę go mieć. Rano dostałem SMS od konsultantki, której fota na stronie Avon eksponuje, rzekłbym w tonacji Bogusia Lindy z "Psów" 'jej siedemnastoletnie czujko-cycki'. :D;) Napisała m.in. "Perfum bendzie jutro." :D

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Może też coś u nich zamówię, tylko link do tej foty wstaw ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem ;-) wstawiaj ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GREEN IRISH TWEED BY CREED czy TOM FORD NOIR EXTREME, a może YSL LA NUIT DE L'HOMME LA PERFUM

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Gdybym ja stanął przed takim wyborem, to bezapelacyjnie GIT  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GIT jest uwielbiany przez otoczenie. Ale nie każdemu podchodzi. Wiele osób narzeka, że dla noszącego (szczególnie na początku) wyczuwalna jest dziwna nuta - kilka osób nazwała ją pieczarkową :). I osobiście, jako posiadasz 20 ml odlewki tego specyfiku, potwierdzam. Początek jest dziwny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszły próbki Montale :)

Na nadgarstki poszły Honey Aoud i Crystal Aoud.

Początek z honey sprawia wrażenie, że na głowę spadły mi te drewniane beczki z miodem razem z tym niedźwiedziem  :o No jest moc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Niektórym przeszkadza, że te zapachy takie są, a więc ciężkie, zwaliste i przysadziste  :) A ja właśnie za to bardzo je lubię  :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi