Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

H24 to bardzo ciekawy zapach. Odpycha mnie na początku, ale zaraz potem pięknie się wygładza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę słońca to wyciągam. Szkoda tylko, że za max 60min. pozostanie po nim tylko wspomnienie :(

IMG_8299.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Memphis2 napisał(-a):

H24 to bardzo ciekawy zapach. Odpycha mnie na początku, ale zaraz potem pięknie się wygładza.

Mam tak samo, ale myślałem, że to z moim nosem coś nie tak 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Keniutek napisał(-a):

Trochę słońca to wyciągam. Szkoda tylko, że za max 60min. pozostanie po nim tylko wspomnienie :(

IMG_8299.jpeg

Nie jest tak zle. Moim zdaniem trzyma calkiem dlugo. No i do tego to swietny zapach. 

Chyba,ze to jakas nowsza wersja (reformulacja)...

@polly

Mam tak samo. Kilka razy sie przymierzalem, ale pierwsze wrazenie nie przyciagalo.

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

H24 ma to coś,  nie gryzie, jest świeże wilgotne i do tego idealnie zgrywa się ze skórą. Edp najlepszy z całej trójki a w połączeniu z BV Illussione wychodzi jeszcze coś innego w sam raz na taki dzień jak dzisiaj nad morzem. Żałuję tylko, że kupiłem 30ml. 

A tak w ogóle to polecam zakup perfum na stronie smyk bo mają naprawdę dobre ceny i kupony po 10zl wracają za punkty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w delegacji, wiele na prawdę ważnych spotkań - nie mogę brać na siebie czyjegoś podtrucia 🤪 

Do boju idzie zatem mega bezpieczny, męski, bardzo przyjemny, komplementogenny, nieofensywny fougère ( w tym wypadku aromatyczno - drzewno -skórzany mainstreamowiec).

[zdjęcie z netu]

MBL edp .JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Keniutek napisał(-a):

IMG_8299.jpeg

Miałem próbki z pewnego źródła.

Mimo tego że moja skóra podbija zapachy to ten i Erolfa prawie nie pachną.

Co innego np. Millesme Imperial czy Viking.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapach z QM więc legit 100%. Nie pamiętam z kiedy bo za dużo się tego przewija, mój nos i tak mało co dłużej czuje. 
Dziś zostałem "zmuszony" do odwiedzenia Jarmarku św. Dominika... postanowiłem więc skorzystać i przechytrzyć żonę (choć ten zapach to myślę, że jej top 5)

IMG_8345.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Quality Massala można dostać korby i jeszcze śliczna sprzedawczyni o kręconych włosach rozprasza. Trudno tam trzeźwo myśleć 🔥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi