Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rk7000

Kryzys zbieracza

Rekomendowane odpowiedzi

temat przejeżany jednak piękne damki, ale niesetny nie trafiają w mój gust będę szukać w dziale męskim ;)

To proponuję popatrzeć na katalogi :)

https://get.google.com/albumarchive/113098239036073221216

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat przejeżany jednak  piękne damki, ale niesetny nie  trafiają w mój gust będę szukać w dziale męskim ;)

Kobieta  :D

To ja tylko po znajomości Ci napiszę, że nie widziałem nigdy żeby kobieta nosiła zegarek z dolna sekundą. Fakt - nie widziałem wszystkiego  :)

Popatrz na Poljota 2209 ale w małej wersji i na Ljuksa (pewnie bedzie za duży) ale warto zmierzyć.

CZajki w wersji takiej jak medyczna to ciekawy rozmiar - niby męski ale nie do końca. Tyle że to kwarce  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja tylko po znajomości Ci napiszę, że nie widziałem nigdy żeby kobieta nosiła zegarek z dolna sekundą. Fakt - nie widziałem wszystkiego  :)

Moja żona nosi czasami dokładnie takiego junghansa ;) Wielkością to taki model damsko/męski (coś koło 31 mm). Ale też nosi moje seiko 5, duże kwarce, a czasami małą doxe damską albo inną damską zaryjkę.

No ale przecież każda kobieta jest inna :D :D

post-88672-0-38406300-1512941856_thumb.jpg

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobieta  :D

Popatrz na Poljota 2209 ale w małej wersji i na Ljuksa (pewnie bedzie za duży) ale warto zmierzyć.

CZajki w wersji takiej jak medyczna to ciekawy rozmiar - niby męski ale nie do końca. Tyle że to kwarce  :P

Roman a te wszystkie współczesne wielkie pseudo chrono takk modne teraz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziękuję, zobaczę , a tak  ja  lubię zegarki z dolną sekundą - dla mnie dodają uroku  :) , a jakbym znalazła jeszcze fazy księżyca w automacie to już kosmos ;), oczywiście na moją rękę a podpowiedzi zobaczę i dam znać,a powoli wątek przeradza się jak pomóc koleżance ( lub zadowolić ;)) , a wiem sama z doświadczenia , że pomoc przy wyborze zegarka lub zegarków bardzo pomaga  przemóc kryzys i naładować się pozytywnie do działania. 

Roman a te wszystkie współczesne wielkie pseudo chrono takk modne teraz? :D

A nie właśnie co modne to omijam szerokim łukiem. Dla mnie zegarek musi mieć klasę samą w sobie czasami surową czasami z dodatkami-  ciekawe wskazówki, tarczę, data, dolna sekunda, fazy księżyca , ale nie  ma się świecić z kilometra ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie właśnie co modne to omijam szerokim łukiem. Dla mnie zegarek musi mieć klasę samą w sobie czasami surową czasami z dodatkami-  ciekawe wskazówki, tarczę, data, dolna sekunda, fazy księżyca , ale nie  ma się świecić z kilometra ;)

I tak trzymaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak u Was... ale ja zapadłem na wirusa... nie COVID ale kryzys zbieracza 2020 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się dziś dziwię, że założyłem kiedyś taki temat :D

Nie ma czegoś takiego jak "kryzys zbieracza"

I Tobie Piotrek się wydaje że masz coś takiego. To autosugestia tylko i wyłącznie :)

Coś Ci wyśle za chwilę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paanie, nie ma co kupić to szkoda czasu an szukanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz to dam Ci 10 zegarków które warto kupić - problemu tylko jak je sprowadzić do Polski jak granice zamknięte ;)

Zawsze jest co kupić tylko nie zawsze jest na to kasa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name="rk7000" post="2733849" ...Zawsze jest co kupić tylko nie zawsze jest na to kasa

Święte słowa :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name="rk7000" post="2733849" ...Zawsze jest co kupić tylko nie zawsze jest na to kasa

Czasem jest tak że nie ma rzeczywiście tego czego szukasz niezależnie od kasy????

Święte słowa :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.