jalboss 1 #526 Napisano 12 Października 2018 Czy w Citizen Satellite Wave można zamiennie stosować pasek lub bransoletę? Oryginalna bransoleta bardzo szybko łapie rysy i zadrapania przy codziennym użytkowaniu. Myślę o wymianie jej na jakiś dobrej klasy pasek.Może ktoś też to przechodził i poleci coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23020 #527 Napisano 27 Października 2018 (edytowane) Nowe majty na duty wróciły na stock Edytowane 27 Października 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #528 Napisano 27 Października 2018 Full lume nadal nie mają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23020 #529 Napisano 30 Października 2018 Dla ożywienia wątku takie wpadło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5588 #530 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Dla ożywienia wątku takie wpadło Bardzo ładny zegar - tyle tylko że ta bransoleta... na pasek nie założysz... ale nosiłbym. Masz PV Edytowane 30 Października 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23020 #531 Napisano 30 Października 2018 ... na pasek nie założysz... ale nosiłbym.I całe szczęście że tak jest, tylko bransy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5588 #532 Napisano 30 Października 2018 I całe szczęście że tak jest, tylko bransy Bransolety są O.K. - nie przeszkadzają mi ale czasem lubię na gumę wrzucić, zwłaszcza latem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23020 #533 Napisano 31 Października 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11487 #534 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Idealnie dobrany pod kolor sweterka Tomek a jak wypada wielkościowo i pod względem wygody, w stosunku do Nighthawka? Edytowane 31 Października 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #535 Napisano 31 Października 2018 Nie tylko pod kolor dobrany. Zobacz fakturę tarczy i ściągacza swetra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5588 #536 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Nie tylko pod kolor dobrany. Zobacz fakturę tarczy i ściągacza swetra No właśnie słabo bo są prostopadle zgrane a nie równolegle - Tomek musisz ściągacze w swetrze przerobić... druty albo szydełko i... teraz długie wieczory :D No chyba że Cie z kłopotu wybawię i za "pu ceny" wezmę zegar Edytowane 31 Października 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23020 #537 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Tomasz, nie wiem o którego konkretnie "najthołka" pytasz ale jeśli o tego klasycznego co też jest w wersji Havana to powiem że jest ciut większy ale koperta wygodna tak samo Generalnie jakościowo jest lepiej dopracowany, przede wszystkim sekundnik trafia idealnie w indeksy Do tego szafir i bezobsługowy.Na pewno półka wyżej od "jaszczembia" Blisko mu do Signature i nawet taką branse ma jak GT, GTS, znaczy brak regulacji na zapince No ale sama bransa, spasowanie i wygląd +200 Sweterek też mi się podoba Piotrek, kup se i nie dziaduj Edytowane 31 Października 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11487 #538 Napisano 31 Października 2018 Tomasz, nie wiem o którego konkretnie "najthołka" pytasz ale jeśli o tego klasycznego co też jest w wersji Havana to powiem że jest ciut większy ale koperta wygodna tak samo Generalnie jakościowo jest lepiej dopracowany, przede wszystkim sekundnik trafia idealnie w indeksy Do tego szafir i bezobsługowy.Na pewno półka wyżej od "jaszczembia" Blisko mu do Signature i nawet taką branse ma jak GT, GTS, znaczy brak regulacji na zapince No ale sama bransa, spasowanie i wygląd +200 Dokładnie o tego mi chodziło. No to niechaj cieszy długo i szczęśliwie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #539 Napisano 1 Listopada 2018 Pytanko bo nie wiem.Jak to jest z gwarancją w citizenach? Czy tak samo jak w casio, że trzeba kupic w pl żeby była gwarancja czy np działa z całej uni europejskiej? I drugie, znalazłem najtaniej citka w time on timehttps://timeontime.pl/zegarek-meski-citizen-bn0151-17l-p3555?gclid=EAIaIQobChMI4a6Jtdiz3gIVCNiyCh1i9gyDEAQYAiABEgJOy_D_BwE Kupował ktoś? Bez problemów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #540 Napisano 1 Listopada 2018 Kupowałem tam NY0040. Otrzymałem dość szybko przesyłkę, ale miał luzy na bezelu. Ponoć częsta przypadłość „majtków”. Kupiłem drugiego, a pierwszego odesłałem. Przyjęli bez żadnego „ale”. Drugi dotarł w idealnej kondycji, a zwrot kasy za pierwszego otrzymałem dość szybko. Jednym słowem MZ sklep godny zaufania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shuriken 524 #541 Napisano 2 Listopada 2018 Ok dzięki za szybką odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4337 #542 Napisano 3 Listopada 2018 Taki sobie ok 30 letni staruszek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaweknh 240 #543 Napisano 3 Listopada 2018 Bardzo ładny model esencja Citizena z tamtych lat, szkoda że już nie spotkamy takiego designu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomcis 1 #544 Napisano 4 Listopada 2018 Cześć, Przymierzam się do zakupu modelu: BN0191-80L, proszę Was o opinie. Szukam też jakieś alternatywy zamiast paska skórzanego dla modelu: AT8011-04E. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5588 #545 Napisano 4 Listopada 2018 Przymierzam się do zakupu modelu: BN0191-80L, proszę Was o opinie. Ale jakiej opinii potrzebujesz? Jak się podoba to bierz - to Citizen, wskazówki nie odpadają, koperta nie uczula, ogniwo słoneczne działa - jak wygląda to widać... jeśli Ci się podoba to zakładaj i tyle Szukam też jakieś alternatywy zamiast paska skórzanego dla modelu: AT8011-04E. Sprawdź ile ma między uszami i każdy pasek w dowolnie wybranej przez Ciebie kolorystyce i stylu mieszczący się w Twoim poczuciu estetyki w takim rozmiarze możesz założyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18568 #546 Napisano 24 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23020 #547 Napisano 4 Lutego 2019 (edytowane) Tomasz, do tego też chętnie powrócę Edytowane 4 Lutego 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #548 Napisano 5 Lutego 2019 Niebieskie są fajne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10197 #549 Napisano 5 Lutego 2019 Niebieskie są fajne To jest jakaś nowość? Nie kojarzę tego modelu, a nieźle się prezentuje. Ciekawe jak na żywo. Jaką to ma referencję? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekmp3 157 #550 Napisano 5 Lutego 2019 To jest model z końcówki 2018 roku.Attesa CC4000-59L 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach