p.r.p. 13123 #5551 Napisano 30 Sierpnia 2022 .. Mój ideał, to by był bn211 w tytanie i tarczą i lumą z 118 i...radiemZdecydowanie podpisuję się pod tym czym tylko się da!!! Chociaż już trochę żałuję.Pod tym też się niestety podpisuję... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27744 #5552 Napisano 31 Sierpnia 2022 W diverach znalazłem prawie ideał do szybkiego założenia. Gdyby do tego to był monobloc, miał lumę na na grocie wskazówki GMT i bezel z lumą. Byłby idealny.A jeszcze wskazówka minutowa w innym odcieniu lumy, to już byłaby wisienka na torcie 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3735 #5553 Napisano 31 Sierpnia 2022 Citka chyba jeszcze nie mialem, albo nie pamietam zebym mial, kupilem przystankowo w drodze po balla, ale to bardzo udany model, irytuje mnie tylko ta lupka i mysle nad zmiana szkielka na zwykle Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27744 #5554 Napisano 31 Sierpnia 2022 Citka chyba jeszcze nie mialem, albo nie pamietam zebym mial, kupilem przystankowo w drodze po balla, ale to bardzo udany model, irytuje mnie tylko ta lupka i mysle nad zmiana szkielka na zwykle Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu TapatalkaTo ją odklej na gorąco. Zobacz usuwanie cyklopa z Alpinista. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39363 #5555 Napisano 31 Sierpnia 2022 Pozdrawiam 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #5556 Napisano 31 Sierpnia 2022 2 godziny temu, bober5264 napisał(-a): Citka chyba jeszcze nie mialem, albo nie pamietam zebym mial, kupilem przystankowo w drodze po balla, ale to bardzo udany model, irytuje mnie tylko ta lupka i mysle nad zmiana szkielka na zwykle Wolę lupkę niż biały datownik na czarnej tarczy bez żadnego obramowania. Ja bym zostawił 2 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23134 #5557 Napisano 31 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Sol napisał(-a): Wolę lupkę niż biały datownik na czarnej tarczy bez żadnego obramowania. Ja bym zostawił Dokładnie, tak nie widać tego ohydnego dziurska 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober5264 3735 #5558 Napisano 31 Sierpnia 2022 To ją odklej na gorąco. Zobacz usuwanie cyklopa z Alpinista.Gdyby nie Ty to bym się o tej możliwości pewnie nie dowiedział, dziękiLupka usunięta, zegarek dostał +100 do zajebistosci, bo nie dosc ze ta lupka byla slabej jakosci, to zeby powiekszać nadruki to one też powinny być super, a niestety nie są - a na małych - nie widać Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18638 #5559 Napisano 31 Sierpnia 2022 Wygląda jak pitok bez jednego jaja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27744 #5560 Napisano 1 Września 2022 Wygląda jak pitok bez jednego jaja A co to jest "pitok"? Bo chyba nie chodziło Ci o pieniądze czy też mały tępy nożyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127932 #5561 Napisano 1 Września 2022 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18638 #5562 Napisano 1 Września 2022 1 godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): A co to jest "pitok"? Bo chyba nie chodziło Ci o pieniądze czy też mały tępy nożyk Ja spotkałem się z tym określeniem odnośnie czego innego. Nie chciałem być dosłowny, ale łatwo się domyślić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5563 Napisano 3 Września 2022 Hot or not?Swoją drogą... Może mi ktoś podpowie w jakich liniach szukać Citizenów które będa miały tytan, duratect, ecodrive i będą stylistycznie jak The Citizen? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #5564 Napisano 3 Września 2022 w jakich liniach szukać Citizenów które będa miały tytan, duratect, ecodrive i będą stylistycznie jak The Citizen?W myśl zasady "no replacement for displacement" - The CitizenA taniej może jakiś Exceed się znajdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #5565 Napisano 3 Września 2022 A ta linia attesa? To jak to się ma do reszty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #5566 Napisano 3 Września 2022 Moja ulubiona linia obok Signature. Znajdziesz tam wszystko co napisałeś, ale raczej na sportowo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaszK76 3 #5567 Napisano 4 Września 2022 11 godzin temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Hot or not? Swoją drogą... Może mi ktoś podpowie w jakich liniach szukać Citizenów które będa miały tytan, duratect, ecodrive i będą stylistycznie jak The Citizen? Ładny, chociaż ja osobiście wolę zwykłego durateca. Gdzieś kilkukrotnie czytałem że powłoka dlc jest minimalnie twardsza ale jak już dojdzie do zarysowania to przez czerń przebija się jasny kolor durateca i to bardziej rzuca się w oczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27744 #5568 Napisano 4 Września 2022 Moja ulubiona linia obok Signature. Znajdziesz tam wszystko co napisałeś, ale raczej na sportowoZ tego co pamiętam, to Attesa powstała jako linia Premium EDC dla Yuppies. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 39363 #5569 Napisano 8 Września 2022 Prawie o nim zapomniałem Pozdrawiam 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84570 #5570 Napisano 8 Września 2022 8 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 127932 #5571 Napisano 9 Września 2022 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17672 #5572 Napisano 9 Września 2022 (edytowane) Skusiłem się ... Mam nadzieję ,że ori 😎 Miał, być nowy, wygląda ,że nie do końca. W dwóch miejscach delikatnie trafiony. Rocznik 2020, czy coś źle wyliczyłem ? Przy okazji szukam alternatywy do oryginalnego paska, sugestie mile widziane 🙏 Edytowane 9 Września 2022 przez beriam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27744 #5573 Napisano 10 Września 2022 Naciśnij wykałaczką dolny przycisk i zobacz czy się synchronizował. Ten model ma synchro tylko w Europie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17672 #5574 Napisano 10 Września 2022 Godzinę temu, Miszkolc napisał(-a): Naciśnij wykałaczką dolny przycisk i zobacz czy się synchronizował. Ten model ma synchro tylko w Europie. Siła sygnału na Pomorzu iście szatańska 😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27744 #5575 Napisano 10 Września 2022 To masz odpowiedź czy ori. Citizeny bardzo dobrze łapią sygnał w okolicach Gdańska.Już miałem go brać, ale nie mam już miejsca w pudełku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach