Funky_Koval 19833 #7076 Napisano 21 Października Citizen 1050 jdm. Ma ktoś? Jak wrazenia? Jak AR? Wystajacy endlink nie przeszkadza? Jak spasowanie bransy z kopertą, są szpary? 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #7077 Napisano 21 Października Ja miałem szarego niebieskiego i czarnego. Że wszystkich szary był najmniej czytelny. W sensie indeksy zlewały się trochę z tarczą. Poza tym to sztos zegarek za ten hajs. Wszystko centrowało i było bardzo ok. Pisałem recenzje tu na forum wersji niebieskiej. End linki i szpary? Jakie szpary ? To nie Seiko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Funky_Koval 19833 #7078 Napisano 21 Października 1 godzinę temu, MieszkoMieszko napisał(-a): Ja miałem szarego niebieskiego i czarnego. Że wszystkich szary był najmniej czytelny. W sensie indeksy zlewały się trochę z tarczą. Poza tym to sztos zegarek za ten hajs. Wszystko centrowało i było bardzo ok. Pisałem recenzje tu na forum wersji niebieskiej. End linki i szpary? Jakie szpary ? To nie Seiko... Tak, czytałem Twoją recenzję niebieskiego masz go jeszcze? Jak z antyrefleksem? Wlasnie sobie szarego oglądam i nie wiem czy on jest jasno szary czy ciemno szary co filmik/zdjecie to inaczej wygląda. 0 quartz bandit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2783 #7079 Napisano 25 Października W dniu 21.10.2025 o 22:19, Funky_Koval napisał(-a): Tak, czytałem Twoją recenzję niebieskiego masz go jeszcze? Jak z antyrefleksem? Wlasnie sobie szarego oglądam i nie wiem czy on jest jasno szary czy ciemno szary co filmik/zdjecie to inaczej wygląda. Nie, nie mam. U mnie za duża rotacja jest 😉 To jest taki grafitowy szary, ale w świetle słonecznym indeksy i tarcza się wręcz zlewają. Jeśli tarcza jest szara to indeksy muszą być mocno kontrastowe. Np. złote czy białe. Jeżeli są metalowe to grubo wypełnione lumą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 131557 #7080 Napisano 25 Października 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11688 #7081 Napisano 26 Października Moya Tsuyosa 🤩 13 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 72189 #7082 Napisano 30 Października 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoffhoffski 2078 #7083 Napisano 31 Października 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 18398 #7084 Napisano 10 Listopada 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67119 #7085 Napisano 11 Listopada 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 72189 #7086 Napisano 13 Listopada 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ku_Se 9 #7087 Napisano Czwartek o 08:53 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2237 #7088 Napisano Piątek o 13:33 Dawno nie cieszyłem się tak z renowacji zegarka ☺️ Spider Flyback Chrono, 8110A jeden z pierwszych takich na świecie obok El Primero i Dubois Depraz (1969-1972) Koło kolumnowe, tzw vertical clutch, 23 kamienie, day date w kopercie 38mm 🥰 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #7089 Napisano Piątek o 14:44 Godzinę temu, TomASH napisał(-a): Dawno nie cieszyłem się tak z renowacji zegarka ☺️ Spider Flyback Chrono, 8110A jeden z pierwszych takich na świecie obok El Primero i Dubois Depraz (1969-1972) Koło kolumnowe, tzw vertical clutch, 23 kamienie, day date w kopercie 38mm 🥰 A gdzie odnawiałes 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2237 #7090 Napisano Piątek o 15:09 23 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): A gdzie odnawiałes 🤔🤔🤔 Serwis u Pana Marka Czyżewskiego a kopertą zajęła się firma Watches Second Life. Polecam obydwu fachowców bo było z tym trochę zabawy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #7091 Napisano Piątek o 15:15 5 minut temu, TomASH napisał(-a): Serwis u Pana Marka Czyżewskiego a kopertą zajęła się firma Watches Second Life. Polecam obydwu fachowców bo było z tym trochę zabawy... Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #7092 Napisano Piątek o 16:48 🤗🤗🤗 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz9a 20837 #7093 Napisano Niedziela o 11:27 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach