MatysiakBorys 1 #11426 Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Może odgrzeję kotleta nt. Vegi. Cóż to za zegarek za 2mln? Wcześniej widywałem go w subach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Lipca 2019 przez MatysiakBorys 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #11427 Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Wygląda jak ten maszkaron. 80 000 USD na zatoce. Edytowane 23 Lipca 2019 przez brz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8337 #11428 Napisano 23 Lipca 2019 Zwykła wersja jest paskudna, a ten to już ohyda... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 13011 #11429 Napisano 23 Lipca 2019 Jak to mówią, "muj borze" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88820 #11430 Napisano 23 Lipca 2019 Jak to mówią, "muj borze" Nie podoba Ci się stylizacja...? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44394 #11431 Napisano 23 Lipca 2019 Zwykła wersja jest paskudna, a ten to już ohyda... Zwykły z niebieską tarczą jest super. A ten jak piszesz. Koszmarny koszmar. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88820 #11432 Napisano 23 Lipca 2019 Tom Hiddleston, brytyjski aktor. Tissot. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5789 #11433 Napisano 24 Lipca 2019 https://www.polsatnews.pl/wideo/mam-zegarek-ktory-jest-dwa-razy-wiecej-wart-niz-jego-pozew-vega-o-skardze-misiewicza_6751163/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #11434 Napisano 24 Lipca 2019 (edytowane) Czy on ma złotą Daytona z diamentami w tem reportażu? Edytowane 24 Lipca 2019 przez ptakug 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #11435 Napisano 24 Lipca 2019 Proponuję zajrzeć na poprzednią stronę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 409 #11436 Napisano 24 Lipca 2019 Zawsze zastanawialem sie kto kupuje tego typu zegarki. Teraz juz wiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8898 #11437 Napisano 24 Lipca 2019 0 KSIĄŻKA - CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2283 #11438 Napisano 25 Lipca 2019 Stylówka okrutna. Fashion victim. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8337 #11439 Napisano 25 Lipca 2019 Wydaje mi się, że wraz z utratą vegi, to znaczy wagi utracił także dobry smak. Chociaż ostatnio kupił nowiutkie Lamborghini...A tak na serio to trzymam po cichu kciuki za realizację filmu bo chętnie go obejrzę 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatysiakBorys 1 #11440 Napisano 25 Lipca 2019 Wydaje mi się, że wraz z utratą vegi, to znaczy wagi utracił także dobry smak. Chociaż ostatnio kupił nowiutkie Lamborghini...A tak na serio to trzymam po cichu kciuki za realizację filmu bo chętnie go obejrzę Myślę że to celowe przejaskrawienie i robienie wokół siebie sensacji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 193 #11441 Napisano 25 Lipca 2019 Jeszcze parę prezentacji fragmentów produkowanego filmu, wrzucanych do sieci przez samego reżysera, to nie zostanie nic do pokazania w kinie Sukcesu na miarę Kleru Smarzowskiego nie wróżę filmowi Vegi (który pewnie pozazdrościł koledze po fachu). 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #11442 Napisano 25 Lipca 2019 Jeszcze parę prezentacji fragmentów produkowanego filmu, wrzucanych do sieci przez samego reżysera, to nie zostanie nic do pokazania w kinie Sukcesu na miarę Kleru Smarzowskiego nie wróżę filmowi Vegi (który pewnie pozazdrościł koledze po fachu). Porównujesz jabłka do imadeł. Jedno to zaangażowany społecznie dokument traktujący o ludzkiej krzywdzie i patologiach, drugie to komercyjny szajs złożony z głupkowatych skeczy. Określenie sukces też chyba nie jest na miejscu w kontekście Kleru. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatysiakBorys 1 #11443 Napisano 25 Lipca 2019 Jeszcze parę prezentacji fragmentów produkowanego filmu, wrzucanych do sieci przez samego reżysera, to nie zostanie nic do pokazania w kinie Sukcesu na miarę Kleru Smarzowskiego nie wróżę filmowi Vegi (który pewnie pozazdrościł koledze po fachu).Jak to powiedział sam zainteresowany pokazał 3min, z ponad 2 godzinnego filmu. W dzisiejszych czasach, nie liczą się recenzje a zera które film zarobi. Są to produkcje krojone na wymiar tego co większość widzów chce zobaczyć, możemy jedynie ubolewać jak niski poziom prezentuje nasze społeczeństwo a nie kino. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #11444 Napisano 25 Lipca 2019 Proponuję zajrzeć na poprzednią stronę.Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leppard 193 #11445 Napisano 25 Lipca 2019 Porównujesz jabłka do imadeł. Jedno to zaangażowany społecznie dokument traktujący o ludzkiej krzywdzie i patologiach, drugie to komercyjny szajs złożony z głupkowatych skeczy. Określenie sukces też chyba nie jest na miejscu w kontekście Kleru. Który film jest "zaangażowanym społecznie dokumentem"? Kler Smarzowskiego? Chyba, że myślałeś o Tylko nie mów nikomu braci Siekielskich. Kler to film fabularny nie dokumentalny, chyba, że ja czegoś nie zauważyłem. 0 CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #11446 Napisano 25 Lipca 2019 O przepraszam, masz rację, przestrzeliłem. Myślałem o TNMN. Mój błąd. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tropik79 948 #11447 Napisano 25 Lipca 2019 Tomasz Oświeciński - BREITLING Super Avenger II 0 Polish Watch Spotter - ZEGARKI ZNANYCH POLAKÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry_1 168 #11448 Napisano 25 Lipca 2019 Tomasz Oświeciński - BREITLING Super Avenger IIkawał chłopa to i kawał zegara ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #11449 Napisano 26 Lipca 2019 Obecny Top Gear niestety nie jest fajny (łagodnie mówiąc) i porównanie do czasów Clarksona jawi się jako bardzo kontrowersyjne.It’s fair to say Top Gear has sputtered like a dodgy exhaust in the years following the departure of Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May. Presenters came and went faster than cars on a Formula 1 circuit – most recently, ex-Friends star Matt LeBlanc. But with two new faces in the shape of comedian Paddy McGuinness and former England cricketer Freddie Flintoff, joining regular Chris Harris, this summer's most recent series – the 27th of the long-running TV car fest – was a hit with audiences and critics alike. The light-hearted chemistry between the lads has drawn back fans who thought the show had lost its way. The Sunday night-broadcast episodes have seen a roaring return in the ratings too – with a peak of 2.8 million viewers, the biggest in three series and up 45 per cent on last series' average. After this year's successful shake-up, barring any calamities, current presenters Chris Harris, Paddy McGuinness and Freddie Flintoff will return. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88820 #11450 Napisano 26 Lipca 2019 Dżizas. Tyle słów po angielsku? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach