Admof 2268 #13526 Napisano 30 Sierpnia 2023 18 minut temu, Osmodeusz napisał(-a): Zapewne w życiu dokonałeś (zrobiłeś) więcej, stąd prawo do oceniania innych przez pryzmat dokonań własnych, ale najważniejsze @mario1971, że forum czy też internet, daje możliwość "bezkarnego" opluwania innych, tą krótką chwilę "automasturbacji" że się komuś doje...bało samemu tkwiąc w czarnej d... Wróżbita Maciej ? Pozdrawiam chyba wrzuciłeś dzisiaj rybkę w blender 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13416 #13527 Napisano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) 11 minut temu, Admof napisał(-a): chyba wrzuciłeś dzisiaj rybkę w blender Bez powodu stroszyła łuski 🤗 Choć przyznam, że mam ku temu skłonności, ale „walczę” z tą ciemną stroną osobowości 🤭 Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez Osmodeusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5669 #13528 Napisano 30 Sierpnia 2023 Dobra, pany, dajcie luz Na uspokojenie obłedna pani 😍 z bardzo ciekawym zegarkiem Piaget limelight stella 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12222 #13529 Napisano 30 Sierpnia 2023 8 minut temu, Valygaar napisał(-a): Dobra, pany, dajcie luz Na uspokojenie obłedna pani 😍 z bardzo ciekawym zegarkiem Piaget limelight stella A kto to ta pani? Nie wiem ja, ani żona, ani córka moja, więc podpytuję. 🙂 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 5669 #13530 Napisano 30 Sierpnia 2023 Faktycznie na zdjeciu letko wyszła inaczej Jessica Chastain...🥰 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agremi 12222 #13531 Napisano 30 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Valygaar napisał(-a): Faktycznie na zdjeciu letko wyszła inaczej Jessica Chastain...🥰 Dzięki. Nie poznałem kompletnie. 😳 0 "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" - Julian Tuwim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7340 #13532 Napisano 31 Sierpnia 2023 Boniek z dawniejszych czasów, zanim na dobre zagościł na jego nadgarstku Submariner. Tutaj to Turn-O-Graph? Na przełożonej bransolecie? W tle oczywiście Ryszard Kulesza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 13416 #13533 Napisano 1 Września 2023 W dniu 30.08.2023 o 21:33, mario1971 napisał(-a): a stara zdarta płyta ciągle gra. 😁 to miło, a na jakim instrumencie? uwaga trudne pojęcie - ultrakrepidarianizm, dość powszechne ostatnimi laty, głownie na forach i w "internetach" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70673 #13534 Napisano 1 Września 2023 1 minutę temu, Osmodeusz napisał(-a): to miło, a na jakim instrumencie? uwaga trudne pojęcie - ultrakrepidarianizm, dość powszechne ostatnimi laty, głownie na forach i w "internetach" Osmo, Ty ale czasami pierdolita co popadnie. 🤣 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 22652 #13535 Napisano 2 Września 2023 Dajcie spokój artystom. Oni wszyscy mniej lub bardziej są pop... i😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7340 #13536 Napisano 4 Września 2023 Rummenigge, Złota Piłka i - jak mi się zdaje - złoty Royal Oak: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #13537 Napisano 4 Września 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Rummenigge, Złota Piłka i - jak mi się zdaje - złoty Royal Oak: Zlote włosy i garnitur…złoty chłopiec .Karol lubi zegarki …a i zwykłym Pepsi nie pogardzi. Edytowane 4 Września 2023 przez desmo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6819 #13538 Napisano 4 Września 2023 Rummenigge miał wyrok skazujący za przemyt Rolexów z Kataru. Musiał zapłacić grzywnę prawie 250 tys. euro oraz oczywiście cło. Źródło: https://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/rummenigge-und-die-rolex-der-zoll-kennt-keine-gnade-a-933217.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7340 #13539 Napisano 5 Września 2023 Cóż, współgra to z przygodami innych bawarskich legend, które poza boiskiem nie tylko swoimi wypowiedziami sprawiają niezbyt dobre wrażenie. Nie ulega jednak wątpliwości, że K-HR, Hoeness, Beckenbauer czy Matthaeus piłkarzami byli znakomitymi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9127 #13540 Napisano 5 Września 2023 Godzinę temu, Edmund Exley napisał(-a): Cóż, współgra to z przygodami innych bawarskich legend, które poza boiskiem nie tylko swoimi wypowiedziami sprawiają niezbyt dobre wrażenie. Nie ulega jednak wątpliwości, że K-HR, Hoeness, Beckenbauer czy Matthaeus piłkarzami byli znakomitymi. Ja pamiętam jak Rudi Voeller w trakcie meczu opluł bodajże Francka Riijkarda, nazywając go ‚małpą’. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melvin 132 #13541 Napisano 5 Września 2023 26 minut temu, beniowski napisał(-a): Ja pamiętam jak Rudi Voeller w trakcie meczu opluł bodajże Francka Riijkarda, nazywając go ‚małpą’. A potem uciekał z boiska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroova 6819 #13542 Napisano 5 Września 2023 Godzinę temu, beniowski napisał(-a): Ja pamiętam jak Rudi Voeller w trakcie meczu opluł bodajże Francka Riijkarda Ciekawe: ja pamiętam, że chyba było odwrotnie, i to aż dwukrotnie 😉 : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 7340 #13543 Napisano 5 Września 2023 Voeller akurat nie był nigdy związany z Bayernem. Oglądałem jako pięciolatek ten mecz i dobrze go pamiętam, a później wiele razy oglądałem powtórki bramek (cudowny gol Brehmego). Wtedy Rijkaard rzeczywiście się nie popisał. Chyba w jego zachowaniu uwidoczniła się cała frustracja Holandii, która pomimo świetnego składu strasznie męczyła się na Mondiale i nie wygrała ani jednego meczu. Wracając jednak do Niemców - mają na koncie wiele niesławnych spraw, choćby mecz z Austrią i faul Schumachera w 1982 - ale w moim poprzednim wpisie skoncentrowałem się na środowisku Bayernu, które nawet w Niemczech nie jest lubiane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 9127 #13544 Napisano 5 Września 2023 5 godzin temu, mroova napisał(-a): Ciekawe: ja pamiętam, że chyba było odwrotnie, i to aż dwukrotnie 😉 : Kurczę, rzeczywiście. Nie ma co polegać na coraz bardziej zawodnej pamięci, lepiej podeprzeć się dostępnymi materiałami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek3545 1133 #13545 Napisano 6 Września 2023 Kamil Grabara podpisuje kontrakt z WfL Wolfsburg. Ktoś rozpozna co ma na ręku...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicon 3845 #13546 Napisano 6 Września 2023 Bagel sport? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17920 #13547 Napisano 6 Września 2023 Jak patrzę na zegarki piłkarzy (większości) to brak wyobraźni mnie powala. Czasem mam wrażenie ze piłkarski świat jest taki: jak w szatni nie masz Nautilusa, Aquanauta albo RO czy Daytony to się z ciebie śmieją więc wszyscy kupują to samo 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bohacz 3004 #13548 Napisano 6 Września 2023 Godzinę temu, radek3545 napisał(-a): Kamil Grabara podpisuje kontrakt z WfL Wolfsburg. Ktoś rozpozna co ma na ręku...? 5712 0 www.instagram.com/pawelbohacz/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 85636 #13549 Napisano 6 Września 2023 48 minut temu, Jan napisał(-a): Jak patrzę na zegarki piłkarzy (większości) to brak wyobraźni mnie powala. Czasem mam wrażenie ze piłkarski świat jest taki: jak w szatni nie masz Nautilusa, Aquanauta albo RO czy Daytony to się z ciebie śmieją więc wszyscy kupują to samo Już ktoś opiwiadał skąd sportowcy/artyści mają zegarki. Po prosto przy klubach kręcą się "opiekunii", którzy oferują różne trudno dostępne produkty, w tym zegarki, głównie określonych marek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 50045 #13550 Napisano 6 Września 2023 10 minutes ago, sanik said: Już ktoś opiwiadał skąd sportowcy/artyści mają zegarki. Po prosto przy klubach kręcą się "opiekunii", którzy oferują różne trudno dostępne produkty, w tym zegarki, głównie określonych marek. Znany aktor (ogólnie pewnie znane osoby) dostają też różne „dobra” za frikacza… co to by się pokazać tylko w tym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach