Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Valygaar napisał(-a):

Ja mam nieco inne zdanie w tej sprawie. Po pierwsze wpisy AL są skierowane do jej fanów/wyznawców. Nie do odbiorców Wybiórczej czy innych mediów rozpowszechniających. Gdybyś był jej "obserwatorem" to byś pewnie łaknął każdej informacji od niej. Jeśli nie jesteś, to zrozumiałe, że łapiesz się za głowę czy przewracasz oczami. Bo patrząc z boku, to może wydawać się niedorzeczne. Bo co oni mogą mieć za problemy mając górę hajsu. Na ile Cię znam, to nie wierzę że kupujesz takie proste skróty ;)
Wiszenie na czyimś majątku w wieloletnim małżeństwie, to też bardzo śliski temat. Liczenie wkładu w małżeństwo w postaci przychodu jednego z małżonków to prosta droga do katastrofy. Jest nie tylko nieadekwatne do realiów życia rodziny, ale po prostu niesprawiedliwe i nieuczciwe. Zamiast zakładać rodzinę, można założyć spółkę z o.o. i objąć równe udziały ;) 

Wprawdzie odpowiedź była nie do mnie, ale zwrócę uwagę, że właśnie osoby patrzące na coś z boku, z pewnym dystansem, są w stanie dokonać najbardziej trzeźwej oceny. Natomiast nie liczyłbym na to, że zagorzały fan/wyznawca AL zdobędzie się na jakąś obiektywną, a więc czasem również krytyczną, ocenę jej wpisów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mirosuaw napisał(-a):

Wprawdzie odpowiedź była nie do mnie, ale zwrócę uwagę, że właśnie osoby patrzące na coś z boku, z pewnym dystansem, są w stanie dokonać najbardziej trzeźwej oceny. Natomiast nie liczyłbym na to, że zagorzały fan/wyznawca AL zdobędzie się na jakąś obiektywną, a więc czasem również krytyczną, ocenę jej wpisów.

Pamiętaj, że jesteś na forum zegarkowym.

Wrzuć komuś spoza "branży" jakiś wątek, na przykład o nowych nabytkach.

To tak apropos niedorzeczności ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Valygaar napisał(-a):

Masz rację i nie masz racji😂. Masz bo ludzie powiedzą kto jest tak głupi żeby wydać kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy na coś co pokazuje czas tak samo jak kwarcowy zegarek za stówę. Nie masz, ponieważ nie kojarzę właściciela dość drogiego zegarka który by płakał że kupił sobie czasomierz i potem żalił się wszystkim jak to mu ciężko bo wydał kasę i teraz przyjdzie mu się zmierzyć z rzeczywistością.

A co do AL i bycia niezależną kobietą to żartowałem, bo na taką się kreuje, a lata za mężem po całym świecie i narzeka. A przecież nie musi. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Valygaar napisał(-a):

W porządku, ale ja się na forum zegarkowym nie wypłakuję, że np. nie stać mnie na Daytonę za 100 tys., bo wiem, że dużej części społeczeństwa nie stać na podstawowe potrzeby. Byłbym niepoważny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jej dylematy nie różnią się zbytnio od naszych kłopotów z dostępnością Submarinera.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, Państwo Lewandowscy aktualnie bawią na Openerze, Ania jest w świetnym nastroju, co zupełnym przypadkiem uwiecznił fotoreporter. Temat przeprowadzki to już przykra przeszłość, życie celebryckie toczy się dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff… Można wracać do pracy 😁

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a):

Poczekajmy jeszcze trochę, za jakiś czas napisze na Insta, jakim cudownym miejscem jest Chicago 😆

Dokładnie. 

Będzie cała w skowronkach. Że spotkała tyle pomocnych dusz i ogólnie to jej miejsce na świecie. 

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lewicowy premier Hiszpanii Pedro Sanchez - Longines Presence

Jak na polityka, którego żona jest głęboko uwikłana w aferę korupcyjną, dość skromnie ;) 

3bf9eebcec1755f24d2ab34d547da160.jpg

images.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.07.2026 o 19:10, mylof napisał(-a):

Ciekawe komu. Może głupcom.

Szkodzi prawdziwym Polakom z Polski. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.07.2026 o 15:15, tbn napisał(-a):

prawdziwym Polakom z Polski

A kto wybiera wybierających prawdziwych Polaków z Polski ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, mroova napisał(-a):

A kto wybiera wybierających prawdziwych Polaków z Polski ?

Tak mi się skojarzyło 😁

image.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bohater Norwegii, znany miłośnik zegarków i piżam 🤣 Erling Haaland i wycinek jego kolekcji. 

IMG_4286.jpeg

IMG_4285.jpeg

IMG_4287.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi