fibo 416 #4176 Napisano 22 Czerwca 2019 Oj chłopaki, no sam naostrzę jak trzeba, tylko się muszę uczyć wielu rzeczy, co się przydadzą może jeszcze ze trzy razy w życiu... A najbardziej to mnie onieśmiela ten "kontr szlif" co ma podobno wykończyć zabawę. Ale dam radę pewnie, jednak wolałbym mieć jakiegoś mastera, co by usługowo zrobił to perfekcyjnie. Zobaczę, pokombinuję. Rzeczywiście patenciki i pomoce są tu mocno niezbędne, nic to, zostawię córci, się jej przydadzą.Dzięki za rady . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #4177 Napisano 23 Czerwca 2019 Obrazek pochodzi z książki : 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #4178 Napisano 23 Czerwca 2019 Wojtek, dzięki bardzo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #4179 Napisano 26 Czerwca 2019 A ha upały .... każdy chroni się chroni To zobaczymy , gdzie i jakie rekordy będą . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4180 Napisano 26 Czerwca 2019 Na moim "odcinku" taka ciepłota:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #4181 Napisano 26 Czerwca 2019 No tak, to ja mam komfortowo... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4182 Napisano 26 Czerwca 2019 No tak, to ja mam komfortowo... 20190626_13202.jpgZnaczy się "er kondyszyn" u Was działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #4183 Napisano 26 Czerwca 2019 tu 17 st. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4184 Napisano 26 Czerwca 2019 (edytowane) tu 17 st.PM - Ty chcesz być zlinczowany? O czym Ty w ogóle opowiadasz.. Takim to dobrze...Ja mam już koafiurę starganą od wiatraków i pełno kurzu w oczach a i tak piekarnik Edytowane 26 Czerwca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4185 Napisano 26 Czerwca 2019 U mnie jest tyle...Zegar w tym ustrojstwie nie działa, nie mogę ustawić, ale temperatury aktualne. 0 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #4186 Napisano 26 Czerwca 2019 Znaczy się "er kondyszyn" u Was działa Działa. Coraz wydajniej 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
longcase1 481 #4187 Napisano 26 Czerwca 2019 Ja się doskonale czuje w taką pogodę jedynie co jest bardzo słabe to to że mamy awarię sieci energetycznej. To pewnie przez te wasze klimy;-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #4188 Napisano 3 Lipca 2019 Halo! halo! Co tu jest tak cicho? Kilka dni mnie tu nie było i nikogo nie ma. Temperatury wszystkich wygnały? Faktycznie 30C w mieszkaniu to trochę dużo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2974 #4189 Napisano 3 Lipca 2019 Halo! halo! Co tu jest tak cicho? Kilka dni mnie tu nie było i nikogo nie ma. Temperatury wszystkich wygnały? Faktycznie 30C w mieszkaniu to trochę dużo. Wszyscy wybrali się do Wiednia. Niektórzy wrócili z tarczą, inni na tarczy 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4190 Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Halo! halo! Co tu jest tak cicho? Kilka dni mnie tu nie było i nikogo nie ma. Temperatury wszystkich wygnały? Faktycznie 30C w mieszkaniu to trochę dużo.Trwam na placówce choć w milczeniu. Nic mi się nie chce zepsuć, nic nie pomyliłam. Robię mało wymagające prace przy skrzynce. Brak materii do dywagacji, a inni też jakoś nie kwapią się do dyskusji Nie ma czego kupować i odkrywać to i interes stoi Edytowane 3 Lipca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3474 #4191 Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Wszyscy wybrali się do Wiednia. Niektórzy wrócili z tarczą, inni na tarczy Piotr , widzę że Ci humor wrócił Gosia , no przesadziłaś ... jak to możliwe że Tobie, cytuję : "interes stoi " Edytowane 3 Lipca 2019 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4192 Napisano 3 Lipca 2019 Piotr , widzę że Ci humor wrócił :DGosia , no przesadziłaś ... jak to możliwe że Tobie, cytuję : "interes stoi :P" Dla chcącego nic trudnego A chwalić się nie bardzo chcę bo zaczynam się już bać. Po szeregu wypowiedzi ostatnimi czasy okazuje się że odnowienie politury, odklejenie czegoś tam, wypolerowanie wahadła czy wag to zamach. Kupiłam "stare" i nie wolno ruszać Brud, maziaje i qpy kołatków som świnte 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_Win 77 #4193 Napisano 3 Lipca 2019 Czyli coś się dzieje Nawet jest przemyślenie o muzealnym brudzie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #4194 Napisano 3 Lipca 2019 Brak potrzeb ..... no chyba , że ....tak nad kupnem jednego myślę , ale cena odstrasza . Jeszcze tarcza z papieru .O cenach nie gadamy , więc i poradzić się co nie ma .W każdym razie cena musi spaść , bo z torbami pójdę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3474 #4195 Napisano 3 Lipca 2019 Dla chcącego nic trudnego A chwalić się nie bardzo chcę bo zaczynam się już bać.Po szeregu wypowiedzi ostatnimi czasy okazuje się że odnowienie politury, odklejenie czegoś tam, wypolerowanie wahadła czy wag to zamach.Kupiłam "stare" i nie wolno ruszać Brud, maziaje i qpy kołatków som świnte ... ale humor dopisuje 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #4196 Napisano 3 Lipca 2019 Dla chcącego nic trudnego A chwalić się nie bardzo chcę bo zaczynam się już bać. Po szeregu wypowiedzi ostatnimi czasy okazuje się że odnowienie politury, odklejenie czegoś tam, wypolerowanie wahadła czy wag to zamach. Kupiłam "stare" i nie wolno ruszać Brud, maziaje i qpy kołatków som świnte Twój zegar i robisz go tak jak Tobie się podoba,wisi u Ciebie w domu i w pierwszej kolejności Ty masz być szczęśliwa patrząc na niego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4197 Napisano 3 Lipca 2019 Czyli coś się dzieje Nawet jest przemyślenie o muzealnym brudzie .Jest, jest i dlatego mam bojaźń. Zrobię jak zrobię ale pokazać to raczej nie Brak potrzeb ..... no chyba , że ....tak nad kupnem jednego myślę , ale cena odstrasza . Jeszcze tarcza z papieru .O cenach nie gadamy , więc i poradzić się co nie ma .W każdym razie cena musi spaść , bo z torbami pójdęOj fajny Junghansiczek. Tarcza papierowa - ale Ty PM uważaj - nie narzekaj, bo tekturom zabytkowom zaraz oberwiesz, o! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4198 Napisano 3 Lipca 2019 Super tarcza, nie ruszać, bo ducha wyślę by straszył... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4199 Napisano 3 Lipca 2019 (edytowane) Twój zegar i robisz go tak jak Tobie się podoba,wisi u Ciebie w domu i w pierwszej kolejności Ty masz być szczęśliwa patrząc na niego.A patrząc na swoje zegary nie jestem do końca kontenta, więc zrobię bo mnie ich brud męczy okrutnie. Wolę zapastować politurę co by nie świeciła niż zostawić tak jak są. A są już poprawiane więc straciły swoją oryginalnośćSuper tarcza, nie ruszać, bo ducha wyślę by straszył... Mówiłam że klątwa poleci Potem zegar się psuje i czort wie dlaczego Edytowane 3 Lipca 2019 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1789 #4200 Napisano 3 Lipca 2019 Noooo A , dziś trafiłem , na sam mechanizm i tarcza papierowa ... zwinięta w rulon. Pożółkła , ale nawet nie jest spękana . Więc , już tak myślałem .... wziąć i rozprasować A politurę , to Leskos wie , jak ją odpołyskowić .... no chyba , że poczekać 100 lat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach