Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.10.2024 o 12:11, qlimaxzu napisał(-a):

Wrzucę i paragon :D

No i co, wrzucasz fotę łocza i paragonu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie bez problemu w kruku po jednym zakupie datejusta 41 z bezelem w bialego zlota chca zapisać na wszystkie modele - poza daytona w stali, gmt masterem pepsi na jubilee i subem bez daty. Pech chcial, ze tylko to mnie interesuje, a reszta kompletnie nie. Jak czytam ten temat to odnoszę wrażenie czasem, że się wzajemnie podpuszczacie i że to bajki z mchu i paproci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też myślałem że to bajki aż poszedlem.soe zapisać na dj, a co Pan ma za zegarki? a może wizytówkę swojej firmy chce Pan dołączyć do zamówienia "XD"

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to też brzmi jak kit. Jedyne co z tych takich wieśniackich zagrywek to raz slyszalem, ze moze bizuterie by Pan kupil lub inny zegarek najpierw. Nic więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Możesz być też stałym bywalcem, pewnie też inaczej jest to odbierane niż koleś z ulicy, który wejdzie do butiku pierwszy i ostatni raz i rzuci hasłem „czy jest stalowa daytona do kupienia?” emoji23.png

Kurczę, ile to różnych statusów można mieć nadanych - stały klient, stały bywalec, niestały bywalec, koleś z ulicy, natręt, ... - i to wszystko w zwykłym sklepie z zegarkami.:D

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stały klient - w porządku, zakupy pomoże zrobić, drzwi do samochodu otworzy, a i komplementem sypnie.

Nie zapominając o pęto krakowskiej ze sobą wziąć😎🥃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnogość opinii wynika z tygla informacji. Wszyscy pisza o swoim butiku jak by to byl jedyny przedstawiciel na świecie. I tak mamy mieszankę sytuacji z wszystkich miast w polsce zza granicy, zza wielkiej wody. To ciężko sie dziwić ze nie ma w tym logiki ( a brak tejże to chyba jedyna rzecz co do ktorej wszyscy sie zgadzają niezależnie od lokalizacji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Jogi napisał(-a):

Kurczę, ile to różnych statusów można mieć nadanych - stały klient, stały bywalec, niestały bywalec, koleś z ulicy, natręt, ... - i to wszystko w zwykłym sklepie z zegarkami.:D

Z zegarkami ? Nie , z Roleksami, a to coś innego. Wspaniała firma, marzenie , wzór. Wartość dodana dla ludzkości, ze podatków nawet nie płaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, tbn napisał(-a):

Wspaniała firma, marzenie , wzór. Wartość dodana dla ludzkości, ze podatków nawet nie płaci.

W sumie to fundacja, robią głównie w nieruchomości a zegarki to przypadek 😁 filantropia normalnie.

Gdyby tylko bylo wiadomo ze w takim patku, ap czy innym fp journe jest jeszcze gorzej 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, mario1971 napisał(-a):

A co konkretnie od konkurencji chcesz kupić? 

Ps.

Rozumiem, że chciałeś któryś konkretny model Rolexa, a że polityka Kruka Ci się nie podoba, to zrobisz sobie na złość i kupisz substytut od producenta X czy Y?   

Podoba mi się SeeDweler lub Sub z datą. Bez złota. Nawet nie polityka samego Kruka ale Rolexa ogólnie. Nie tylko w PL nie można kupić tego co się chce. 

Nie będę grał w tę grę i płaszczył się o możliwość kupna zegarka. Bez jaj. Moich pieniędzy nie zobaczą jeśli sytuacja i ich podejście się nie zmieni. 

Zamiast tego kupię Fifty Fathoms, PO albo Defy. 

To nie jest robienie sobie na złość ale zwyczajnie brak zgody na takie podejście. Może komuś to odpowiada, lubi lub czerpie z tego przyjemność. Jego sprawa. 

Edytowane przez dawm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, bibbi napisał(-a):

Co za łosie. W przypadku tej z Genewy, wystarczyłoby aby autem pojechała do Włoch, a stamtąd do Polski - nikt by jej nie kontrolował. A ta z Dubaju przylatująca: trzeba było fundnąć bilety 6 gościom,  każdemu po dwa zegarki na nadgarstku i nikt by się nie przyczepił. 

Gdzie się podział ów słynny polski spryt, ja się pytam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mnogość opinii wynika z tygla informacji. Wszyscy pisza o swoim butiku jak by to byl jedyny przedstawiciel na świecie. I tak mamy mieszankę sytuacji z wszystkich miast w polsce zza granicy, zza wielkiej wody. To ciężko sie dziwić ze nie ma w tym logiki ( a brak tejże to chyba jedyna rzecz co do ktorej wszyscy sie zgadzają niezależnie od lokalizacji).

Wprowadziliby standard jak w McDonaldzie i byłoby wszędzie tak samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, tbn napisał(-a):

Z zegarkami ? Nie , z Roleksami, a to coś innego. Wspaniała firma, marzenie , wzór. Wartość dodana dla ludzkości, ze podatków nawet nie płaci.

Ja tam nie wiem, proszę Pana, ale widziałem traktowanie klientów tak, jak intruzów również w nierolexowych sklepach tej sieciówki.

Edytowane przez Jogi

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.10.2024 o 10:44, qlimaxzu napisał(-a):

No to ja jestem w szoku.

Żona pojechała dziś do Gal-Moka po coś tam i poprosiłem żeby weszła i zapytała co mają.

Dostała od ręki 124060 Suba No-date.

Wieczorem fotki.

Bez zapisywania się w jakiekolwiek kolejki. :o

36 godzin i brak zegarka jak i paragonu...aż taki fajny, że nie ma czasu pstryknąć?

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, beniowski napisał(-a):

Co za łosie. W przypadku tej z Genewy, wystarczyłoby aby autem pojechała do Włoch, a stamtąd do Polski - nikt by jej nie kontrolował. A ta z Dubaju przylatująca: trzeba było fundnąć bilety 6 gościom,  każdemu po dwa zegarki na nadgarstku i nikt by się nie przyczepił. 

Gdzie się podział ów słynny polski spryt, ja się pytam?

Kiedyś to byli spryciarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Marak napisał(-a):

Kiedyś to byli spryciarze.

Czytałem obie jego książki. 
Przypomniało mi się jak jechałem z tatą pociągiem w 1989 roku w odwiedziny do wujka w Berlinie Zachodnim. Tata miał ze sobą szachy jako prezent dla wujka. I w pociągu pełnym handlarzu wszycy mówili że musimy by jakimiś postrzeleńcami i wariatami że jedziemy do Berlina w odwiedziny, a nie na handel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre drewniane szachy (nowe) można było sprzedać za przynajmniej 20 marek na flomarku. 😉

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Dobre drewniane szachy (nowe) można było sprzedać za przynajmniej 20 marek na flomarku. 😉

Najlepiej szły w Jugosławii, najlepszy towar. Jeszcze okulary przeciwsłoneczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Jogi napisał(-a):

Ja tam nie wiem, proszę Pana, ale widziałem traktowanie klientów tak, jak intruzów również w nierolexowych sklepach tej sieciówki.

To ja kupowałem inne marki w Kruku, wchodziłem, kupowałem i wychodziłem z zegarkiem. Ba, nawet online kupiłem Omegę i do domu dowieźli. Nie było zbędnych pytań. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 hours ago, bibbi said:

A tak całkiem serio, to co się dzieje z takimi zegarkami "z przemytu"? Do niszczarki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi