Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, PKS napisał(-a):

Dzwonią już z Ptaszyska w sprawie potwierdzenia zapisów?

O co chodzi z potwierdzeniami zapisów? Ja sie zapisałem w kwietniu na OP41, i zadzwonili po 2miesiacach że zapraszają po odbiór. Nikt po zapisie nic nie potwierdzał, ktoś rozsiewa jakieś lipne informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, mariusz1986 napisał(-a):

O co chodzi z potwierdzeniami zapisów? Ja sie zapisałem w kwietniu na OP41, i zadzwonili po 2miesiacach że zapraszają po odbiór. Nikt po zapisie nic nie potwierdzał, ktoś rozsiewa jakieś lipne informacje.

Sami mówili, że będą dzwonić z potwierdzeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwierz im , a będziesz w zimie w trampkach chodził .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.05.2025 o 09:59, McIntosh napisał(-a):

Dzięki za info, W salonie w Galerii Mokotów powiedzieli mi, że lista oczekujących jest długa, niektórzy czekają od dwóch lat na zegarek i że nie dostali jeszcze żadnej sztuki.

Ex 40?? Można go kupić z drugiej ręki praktycznie w cenie retail albo i poniżej. Nie ma sensu czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, PKS napisał(-a):

Szymon, będą dzwonić, jak przyjdzie czas odbioru. 😋

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwonili do kogoś z potwierdzeniem do tych co zamawiali w kwietniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odebrany w kwietniu, ale tak jak z Subem, ostatnio mam mało czasu na zdjęcia/ wrzucanie na forum.

20250412_154201.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Słuchajcie, rozumiem, że Suba z datą nie idzie kupić ? 

Pewnie idzie, tylko nie wiadomo kiedy. Sytuacja się ciągle zmienia. Ostatnio listy chyba były pozamykane, nie wiem, czy się coś rozluźniło ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
13 minut temu, Piotr Piątkowski napisał(-a):

Pewnie idzie, tylko nie wiadomo kiedy. Sytuacja się ciągle zmienia. Ostatnio listy chyba były pozamykane, nie wiem, czy się coś rozluźniło ? emoji6.png

No właśnie dostałem informacje, że są zamknięte. Dopisałbym się ale czekać w nieskończoność mi się nie widzi :(

A w samej Szwajcarii da się kupić łatwiej ? 

Edytowane przez LuckyLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@LuckyLuk w Szwajcarii u AD na pewno taniej ale nie łatwiej. Jak chcesz szybko zakupić to najlepiej złapać u nich nowego suba z 2 reki. Cena będzie jak w Kruku czyli ich retail plus kilka procent. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolałbym raczej nowy odebrać z salonu. Czyli w Genewie też jest lista oczekujących ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wolałbym raczej nowy odebrać z salonu. Czyli w Genewie też jest lista oczekujących ? 

Myślę, że tak jak wszędzie tam również są listy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale może nie taka jak tutaj, że trzeba czekać niewiadomo ile, bo lista zamknięta ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.05.2025 o 09:59, McIntosh napisał(-a):

Dzięki za info, W salonie w Galerii Mokotów powiedzieli mi, że lista oczekujących jest długa, niektórzy czekają od dwóch lat na zegarek i że nie dostali jeszcze żadnej sztuki.

Galeria Mokotów ma najgorszą obsługę. Panie, które tam pracują sztucznie się tylko uśmiechają i samymi oczami każą spier****ć. Na placu konstytucji jest o wiele milej. Nie oznacza to oczywiście, że się uda ale chociaż nie czujesz się jak debil chcąc kupić zegarek od osoby która zarabia 8 razy mniej miesięcznie niż kosztuje zegarek a i tak łaskę robi, że z Tobą porozmawia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.06.2025 o 20:45, GaltJ napisał(-a):

Odebrany w kwietniu, ale tak jak z Subem, ostatnio mam mało czasu na zdjęcia/ wrzucanie na forum.

20250412_154201.jpg

Cześć, to 36mm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cześć, to 36mm?
Przy indeksach masz dodatkowy ring minut - arabskie cyfry. Czyli 41 mm

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ArtiGarnek napisał(-a):

Galeria Mokotów ma najgorszą obsługę. Panie, które tam pracują sztucznie się tylko uśmiechają i samymi oczami każą spier****ć. Na placu konstytucji jest o wiele milej. Nie oznacza to oczywiście, że się uda ale chociaż nie czujesz się jak debil chcąc kupić zegarek od osoby która zarabia 8 razy mniej miesięcznie niż kosztuje zegarek a i tak łaskę robi, że z Tobą porozmawia. 

Zarobki nie mają nic do tego - raczej predyspozycje do wykonywania danego zawodu, ewentualnie negatywne nastawienie do nachalnego/sfrustrowanego klienta. Ja lubię robić zakupy na lokalnym ryneczku warzywnym, tam panie pewnie nie trzepią kokosów, a zawsze do pogadania z uśmiechem na twarzy. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem dwa Rolki w GM, bywałem tam kilka razy w ciagu ostatnich lat żeby coś przymierzyć , zwłaszcza jak doszedł Tudor. Zawsze miło mnie obsługiwali. Może wyczuwają pewien typ klienta co wchodzi z myślą, że kupuje zegarek kilkukrotnie droższy niż oni zarabiają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja o Galmoku też mam bardzo złe zdanie. Raz tam byłem z pytaniem o możliwość zapisania się, to paniusie mnie wyśmiały, i to dosłownie - były bardzo rozbawione, że nie wiem, że zapisy zamknięte.

Najlepsze wrażenia mam z Rafflesa, Plac Konstytucji też jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, lort napisał(-a):

Przy indeksach masz dodatkowy ring minut - arabskie cyfry. Czyli 41 mm

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Dokładnie

Zawsze miło spędzam czas w SCC w Kato. Obsługa bardzo przyjemna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam salon w Bałtyckiej w Gdańsku, ekipa rozmowna, chętnie dzieli się informacjami i ciekawostkami typu ile np mieli szt.  B.Wayne'a.

Sam odbiór to też miłe doświadczenie, nie wiem, czy to standard, ale zamknęli dla mnie w sobotę salon na czas odbioru 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie
Zawsze miło spędzam czas w SCC w Kato. Obsługa bardzo przyjemna.

Z racji miejsca zamieszkania, to u mnie podstawowy AD to Silesia, ale raz byłem w Galmoku, niestety dosłownie 10 minut i nawet nie rozmawiałem. Krótka wymiana zdań, że listy zamknięte i w sumie tyle, więc nie mam wyrobionej opinii jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Rolka kupować tam gdzie mydło i powidło czyli Galerii Handlowy? nigdy 😅

W Wafce najfajniejsze miejsce Pl.Konstytucji, jest tam super gość z którym można pożartować.

Jak dzwoniłem do GM to miałem wrażenie że kobita chciała dać mi znać - po co pan tu dzwonisz?

Edytowane przez dsz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi