Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Rekomendowane odpowiedzi

W Posnani natomiast wielka lipa. Wczoraj na wystawie zaledwie 3 damskie DJ'e w rezerwacji i jeden  z diamencikami. Takiej pustki to jeszcze tam nie widziałem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ludzie odbierają natychmiast po pierwszym telefonie. :D

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Irlandii w moim sklepie jeszcze niedawno mieli w oknie 3 sztuki, teraz załadowani na maxa chyba każdy model oczywiście z karteczka obok egzemplarz wystawowy to są chyba atrapy.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie delikatnego poczucia, że Wasze cenne zegarki służą ze demo do czasu odbioru? Obmacane przez iluś oglądających, niekoniecznie faktycznie zainteresowanych zakupem. Nie patrzycie na to prawie jak na kupowanie samochodu demo z salonu w cenie nówki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie macie delikatnego poczucia, że Wasze cenne zegarki służą ze demo do czasu odbioru? Obmacane przez iluś oglądających, niekoniecznie faktycznie zainteresowanych zakupem. Nie patrzycie na to prawie jak na kupowanie samochodu demo z salonu w cenie nówki?

Luz, mnie np nie dali pomacać z wystawy, więc pewnie nie każdy menel może zmacać, a nawet jeśli, to i tak przez foliję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, XoneX napisał(-a):

Odbierany zegarek jest cały obklejony fabrycznymi folijkami, raczej ryzyka większego nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, XoneX napisał(-a):

"Demo" do oglądana, nie do dotykania. Tak to przynajmniej wygląda w obu poznańskich butikach Roleksa.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Krakowie tez można oglądać ,ale nie dotykać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też właśnie. Przedtem poprosiłem o wyczyszczenie… 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, XoneX napisał(-a):

No ja też właśnie. Przedtem poprosiłem o wyczyszczenie… 

Obklejony, czy bez folii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obklejone. Ale wyglądało tak, jakby te folie były zdjęte i przyklejone ponownie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja trochę w innym temacie, choć poniekąd szwajcarskim... Jeżeli to prawda co jest napisane tutaj:

https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/unser-nachbar-lehnt-sanktionen-ab-schweiz-das-paradies-fuer-putins-oligarchen-79288228.bild.html

to potwierdza to tylko to, że niektóre państwa mają ,,wyjątkowe" standardy"... Szwajcaria - oaza mlekiem i miodem płynąca można napisać. Tyle tylko, że ta ,,oaza" wbrew łacińskiej maksymie ,,pecunia non olet" zaczyna pachnieć szambem - przynajmniej mi. Czemu? Bo widać jednak, że państwo to nie uczy się na poprzednich błędach (systemowe wprost utrudnianie wyjaśnienia kwestii złota żydowskiego podczas II WŚ) i pomimo rosyjskiej napaści na Ukrainę, po raz kolejny znakomicie odnajduje się w roli ,,bezpiecznej przystani dla finansów bandytów i zbrodniarzy". Ja już raczej szwajcarskich produktów nie kupię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Około 10 lat temu było głośno o tym, gdzie bank/banki na żądanie USA, które prowadziło śledztwo ujawniło dane właścicieli kont po raz pierwszy w historii. Nie pamiętam szczegółów, ale było wtedy sporo artykułów, że konto w Szwajcarskim banku to nie jest już bezpieczna przystań i ta era dobiegła końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, furraan napisał(-a):

A ja trochę w innym temacie, choć poniekąd szwajcarskim... Jeżeli to prawda co jest napisane tutaj:

https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/unser-nachbar-lehnt-sanktionen-ab-schweiz-das-paradies-fuer-putins-oligarchen-79288228.bild.html

to potwierdza to tylko to, że niektóre państwa mają ,,wyjątkowe" standardy"... Szwajcaria - oaza mlekiem i miodem płynąca można napisać. Tyle tylko, że ta ,,oaza" wbrew łacińskiej maksymie ,,pecunia non olet" zaczyna pachnieć szambem - przynajmniej mi. Czemu? Bo widać jednak, że państwo to nie uczy się na poprzednich błędach (systemowe wprost utrudnianie wyjaśnienia kwestii złota żydowskiego podczas II WŚ) i pomimo rosyjskiej napaści na Ukrainę, po raz kolejny znakomicie odnajduje się w roli ,,bezpiecznej przystani dla finansów bandytów i zbrodniarzy". Ja już raczej szwajcarskich produktów nie kupię.

No i to jest rewolucyjne i pełne poświęcenia zobowiązanie…przynajmniej  na tym forum .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, desmo napisał(-a):

No i to jest rewolucyjne i pełne poświęcenia zobowiązanie…przynajmniej  na tym forum .

Pozostają produkty niemieckie i japońskie 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, furraan napisał(-a):

Pozostają produkty niemieckie i japońskie 😉

Ale to państwa starej osi zła…zostaje Ci amerykańska bulova 

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemcy i Japonia uczą (choć Niemcom ciężko to szło...) na błędach 😉

A Bulova to chyba chińska jest, nie? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, furraan napisał(-a):

Niemcy i Japonia uczą (choć Niemcom ciężko to szło...) na błędach 😉

A Bulova to chyba chińska jest, nie? 😉

Aż tak źle nie jest…ale historycznie lipa…Citizen 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, desmo napisał(-a):

Aż tak źle nie jest…ale historycznie lipa…Citizen 

Ja bym poszedl najbezpieczniej - zegar sloneczny 😎😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musieli się nieźle przestraszyć tej mojej groźby 🤪🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, furraan napisał(-a):

Musieli się nieźle przestraszyć tej mojej groźby 🤪🤣

Idź za ciosem i pisz do Genevy o zwiększenie produkcji Professionali! 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.02.2022 o 11:52, Mateo napisał(-a):

Do mnie dzwonili zawsze zaraz po tym, jak "na pocieszenie" kupowałem sobie inny zegarek :D

Obyś się mylił , dziś kurier przyniósł pocieszacza :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Fitvalf napisał(-a):

Obyś się mylił , dziś kurier przyniósł pocieszacza :D 

To w następnym tygodniu zadzwonią :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi