Lincoln Six Echo 90671 #951 Napisano 13 Czerwca (edytowane) Brawo Kamil i trzymamy kciuki w finale! Trzymamy? Trzymamy, prawda..? ssstwitter.com_1781391170633.mp4 https://www.rmf24.pl/raporty/raport-tenis-na-rmf24/najnowszefakty/news-kamil-majchrzak-odprawil-najlepszego-rosjanina-polak-powalcz,nId,8090224 Edytowane 13 Czerwca przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74184 #952 Napisano 14 Czerwca Kamil Majchrzak zrobił to i w końcu wygrał swój pierwszy tytuł w turnieju ATP 250 w Hertogenbosch. W finale pokonał Alexa de Minaur 6:3, 2:6, 7:6. Na ręce w trakcie odbierania trofeum miał Rolexa Datejust na Jubilee. 3 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90671 #953 Napisano 14 Czerwca ssstwitter.com_1781451411426.mp4 2 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90671 #954 Napisano 15 Czerwca No i proszę! 😁 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74184 #955 Napisano 15 Czerwca Warto dopisać, że na w/w obrazku prezentuje się Katarzyna Kawa, która w dniu wczorajszym wygrała turniej WTA 125 w Modenie. To już drugi turniej tej rangi wygrany przez Kasię w ciągu ostatnich tygodni. Ten pierwszy miał miejsce w Hozhou 3 maja 2026 i był jej największym sukcesem w dotychczasowej karierze. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12958 #956 Napisano 16 Czerwca 3 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90671 #957 Napisano 16 Czerwca 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12958 #958 Napisano 22 Czerwca (edytowane) Wimbledon poinformował, że Maja już przyleciała 🤩 Edytowane 22 Czerwca przez GostRado 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 6961 #959 Napisano 29 Czerwca Dramat Mai 🥺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 74184 #960 Napisano 29 Czerwca Szkoda, taki jest sport. 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16854 #961 Napisano 30 Czerwca Tu co prawda o sporcie, a nie o tym, co wokół niego, ale zastanawiam się, jaką strategię ma manager Mai. nie podpisuje kontraktów, kując żelazo póki gorące, tylko czeka… To, że Maja potrafi grać w tenisa pokazała. To, że ze względu na swoją łatwość komunikacji ma ogromny potencjał marketingowy, to też fakt. Ale po ogromnym sukcesie, jakim był finał RG, należało go zwyczajnie scashować. Oczywiście, krótkimi kontraktami, licząc na wzrosty. Ale jednak. Tymczasem pan beztrosko mówi, że nie ma się co spieszyć… Chłop wydaje się szczery i widać, że wierzy w zawodniczkę, ale profesjonalizmu chyba jednak zabrakło. Obym się mylił. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10107 #962 Napisano 30 Czerwca To jest właśnie największe nieszczęście sportów indywidualnych. Praktycznie wygrany mecz, kontuzja i koniec. 3 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12958 #963 Napisano 30 Czerwca Niestety, na trawie musisz być na 100% sprawny fizycznie, a Maja nie była. Jest pewien, że jeszcze dużo przyjemnych emocji nam dostarczy. Okładkę już zaliczyła 🙂 1 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39782 #964 Napisano 30 Czerwca W meczu Świątek - Townsend żadna z zawodniczek nie zasługuje na awans do 2 rundy. Straszna mizeria. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GostRado 12958 #965 Napisano 30 Czerwca (edytowane) Pierwsze koty za płoty. Edytowane 1 Lipca przez GostRado 0 => Joie de Vivre <= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90671 #966 Napisano 4 Lipca Krótko: szkoda Kamila, miał troszeczkę słabszy dzień, ale walczył do końca. BARDZO szkoda Mai (wielki pech). Duża metamorfoza Igi po pierwszym meczu. Bardzo fajny, chociaż nie pozbawiony słabszych momentów mecz Huberta z Paulem. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10107 #967 Napisano 4 Lipca 🙁 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39782 #968 Napisano 4 Lipca 11 minut temu, pmwas napisał(-a): 🙁 A czym się tak martwisz? Przecież nie zasłużyła na kolejną rundę. Jedna jaskółka (mecz z Pliszkową) wiosny nie czyni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 10107 #969 Napisano 4 Lipca 2 minuty temu, Mirosuaw napisał(-a): A czym się tak martwisz? Przecież nie zasłużyła na kolejną rundę. Jedna jaskółka (mecz z Pliszkową) wiosny nie czyni. Martwię się? Nieee tam. Tylko szkoda, że aktualnie ten polski tenis w siłę za bardzo nie rośnie 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39782 #970 Napisano 4 Lipca Świątek: 44 niewymuszone błędy, niektóre wręcz kuriozalne, popełnione chyba ze strachu przed popełnieniem błędu. 5 podwójnych błędów serwisowych i ogólnie mizerny serwis. Własne gemy serwisowe grała za karę. Psychika nie istnieje. Ale to wszystko już standard. O tu Kolega ma racje pisząc, że dla Igi: W dniu 31.05.2026 o 13:13, Keniutek napisał(-a): Czasy wygrywania poważnych zawodów, skończyły się. Możecie mnie zacytować nawet za 2-3 lata... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90671 #971 Napisano 4 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, Mirosuaw napisał(-a): Świątek: 44 niewymuszone błędy, niektóre wręcz kuriozalne, popełnione chyba ze strachu przed popełnieniem błędu. 5 podwójnych błędów serwisowych i ogólnie mizerny serwis. Własne gemy serwisowe grała za karę. Psychika nie istnieje. Ale to wszystko już standard. O tu Kolega ma racje pisząc, że dla Igi: Obejrzałem właściwie tylko początek pierwszego seta, do stanu 2:2, bo musiałem potem ruszyć w drogę. Ustawiłem sprzęt tak, żeby potem do meczu wrócić, ale (chyba na szczęście dla mnie, z tego, co tu piszesz - mniej wkurwu) coś "nie pykło" i średnio to wyszło. Ale miałem takie "strzyknięcie negatywne w boku", kiedy w pewnym momencie transmisji kamera pokazał boks z ekipą Igi, a w nim... no, wiadomo, kto - z miną, jak po zażyciu mefedronu, nadającą do nieszczęsnego człowieka obok z prędkością karabinu maszynowego... I się zmaterializowało, niestety... Edytowane 4 Lipca przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 90671 #972 Napisano 6 Lipca No to po "polskim Wimbledonie"... Chociaż... chwila... zaraz... ssstwitter.com_1783296996149.mp4 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 78475 #973 Napisano 6 Lipca 4 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): No to po "polskim Wimbledonie"... Chociaż... chwila... zaraz... ssstwitter.com_1783296996149.mp4 4.91 MB · 0 pobrań Jakoś Darii nie chciała 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 16854 #974 Napisano 6 Lipca To jest aż niemożliwe, że nie ma wokół ten dziewczyny nikogo, kto byłby w stanie coś z tym toksykiem zrobić. Przecież poza wszystkim to jest multimilionowy biznes, który upada… 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 39782 #975 Napisano 6 Lipca (edytowane) Świątek prędzej zakończy karierę, niż zwolni Abramowicz. A przecież nie jest żadną tajemnicą, że problemy Świątek na korcie wynikają w głównej mierze z psychiki. Piszą i mówią o tym dosłownie wszyscy, komentatorzy krajowi, zagraniczni, inni trenerzy, sama zawodniczka. Czyli metody pracy nad psychiką z tą psycholog zwyczajnie się wypaliły/nie działają. Poza tym, ponieważ już dawno przekroczyły granice relacji zawodowych i to też nie jest żadna tajemnica, to przy takim układzie współpraca psycholog - zawodniczka przestaje przynosić efekty na korcie. Tak twierdzą inni psychologowie, to nie mój wymysł. Daria Abramowicz prawdopodobnie jest całkiem dobrym psychologiem, współpracowała również z Aleksandrą Mirosław z dobrymi efektami, no ale tam były relacje czysto zawodowe. Jestem przerażony ślepotą tego teamu. Szkoda mi tylko trenera, ale chyba już sam się zorientował, w co wdepnął. Albo od początku wiedział jakie są relacje w sztabie Świątek, ale jeszcze liczył, że da się coś z tego zbudować. Obserwatorzy wychwycili nawet w ostatnim meczu jak Świątek wykrzykiwała do swojego boxu, jak ma grać, ale wykrzykiwała po polsku, więc raczej to nie trenera pytała o radę P.s. Szkoda Huberta. Osobiście uważam, że granie przez mężczyzn do 3 pełnych setów w turniejach wielkoszlemowych to za dużo. Hubert wprawdzie pękł fizycznie już czwartym secie. Nie zmienia to jednak faktu, że w wielu morderczych 5-setowych pojedynkach o zwycięstwie nie decyduje to kto gra lepiej w tenisa, ale to który zawodnik się wcześniej rozsypie fizycznie. Do tego natłok turniejów, z których nie zawsze można tak po prostu zrezygnować. Za dużo jest w tenisie kontuzji związanych z nadmiernym obciążeniem organizmu i za dużo zmarnowanych z tego powodu karier. Edytowane 6 Lipca przez Mirosuaw 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach