oszolom 25659 #426 Napisano 14 Stycznia 2023 łączę się w bólu. mnie czeka bitwa o remont almery, która już dawno powinna iść na złom. tak finansowo to opłacalność zerowa, ale lubię to auto. 0 Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balansujący Na Osi 1100 #427 Napisano 14 Stycznia 2023 Czyli koniec tej historii.. Szkoda, dobrze się czytało i sercem jestem z tobą ale napisałeś jaki są realia więc po ptokach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1779 #428 Napisano 14 Stycznia 2023 Szkoda, chyba kupię sobie UAZa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8395 #429 Napisano 14 Stycznia 2023 A może jakaś zrzutka dla kolegi na nowy projekt? Ja się chętnie dorzucę żeby dalej czytać o przygodach z ruskim złomem🤣. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9065 #430 Napisano 14 Stycznia 2023 🤦♂️ że zostanę zawodowym klaunem to się nie spodziewałem 😂 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8395 #431 Napisano 14 Stycznia 2023 Ależ, że użyję młodzieżowego slangu, masz tu swój fandom😁. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1813 #432 Napisano 15 Stycznia 2023 5 godzin temu, pmwas napisał(-a): Z żalem muszę ostatecznie zakończyć moją przygodę że COOOOO ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #433 Napisano 15 Stycznia 2023 Za każdym mężczyzną sukcesu stoi kobieta... i mu brzęczy za uchem... 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #434 Napisano 15 Stycznia 2023 wiadomo jak jest, zabawki, zabawkami, ale rodzina najważniejsza Mam nadzieję, że jednak miałeś sporo funu z Uazem. Wydawało się, że tak Ja śledząc przeboje od czasu zamówień na Huntera miałem fun! Pozdrawiam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
souls_hunter 873 #435 Napisano 15 Stycznia 2023 Zawsze jest jakaś alternatywa. 3 Prawda. Ludzie ją cenią, łakną jej, są nawet gotowi oddać za nią własne życie. Pod warunkiem, że nie dotyczy ich samych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1779 #436 Napisano 15 Stycznia 2023 Teraz, szuwi napisał(-a): Za każdym mężczyzną sukcesu stoi kobieta... i mu brzęczy za uchem... 😉 Ujada! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6583 #437 Napisano 15 Stycznia 2023 4 minuty temu, goral_ napisał(-a): Ujada! A to już chyba zależy od kobiety... 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #438 Napisano 15 Stycznia 2023 Cały projekt UAZ odkupuję od Pawła... Będziemy z synem działać... 9 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trojin 446 #439 Napisano 15 Stycznia 2023 3 godziny temu, kiniol napisał(-a): Cały projekt UAZ odkupuję od Pawła... Będziemy z synem działać... czyli mozemy oczekiwac ze temat bedzie kontynuowany... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9065 #440 Napisano 5 Marca 2023 UAZy sprzedane… pojechały 😥 I tak mi teraz… łyso. Tak sobie myślę… przecież mnie stać na UAZa… to nie willa z basenem tylko auto z gatunku tych tańszych. Jak policzyłem ile przez rok wydałem na LOTTO (nie muszę chyba dodać, że wygrałem wielkie nic, bo matematyka jest nieubłagana), to przecież zamiast płacić kasę tym wyłudzaczom i liczyć na cud… może po prostu kupić sobie używanego Huntera? Tylko jak tu przekonać żonę, że to akceptowalny wydatek ??? Ech… cierpię 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #441 Napisano 5 Marca 2023 Trzymam kciuki, bo to fajne auto w dzisiejszych czasach . Jak bym miał garaż to bym kupił. Lata lecą...kiedy jak nie teraz ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirval 80 #442 Napisano 5 Marca 2023 UAZy sprzedane… pojechały I tak mi teraz… łyso. Tak sobie myślę… przecież mnie stać na UAZa… to nie willa z basenem tylko auto z gatunku tych tańszych. Jak policzyłem ile przez rok wydałem na LOTTO (nie muszę chyba dodać, że wygrałem wielkie nic, bo matematyka jest nieubłagana), to przecież zamiast płacić kasę tym wyłudzaczom i liczyć na cud… może po prostu kupić sobie używanego Huntera? Tylko jak tu przekonać żonę, że to akceptowalny wydatek ??? Ech… cierpię Obiecaj Jej, że co roku 8 marca będzie mogła nim pojeździć... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9065 #443 Napisano 6 Marca 2023 Jeździć to będzie mogła zawsze, tylko - nie wiem, czemu - wcale nie chce 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #444 Napisano 6 Marca 2023 UAZy sprzedane… pojechały I tak mi teraz… łyso. (...) Jak policzyłem ile przez rok wydałem na LOTTO (nie muszę chyba dodać, że wygrałem wielkie nic, bo matematyka jest nieubłagana), to przecież zamiast płacić kasę tym wyłudzaczom i liczyć na cud… może po prostu kupić sobie używanego Huntera? Tylko jak tu przekonać żonę, że to akceptowalny wydatek ??? Ech… cierpię hmm... to może powiedz, że zamiast w makulaturę teraz inwestujesz w złom, na którym jest niższa strata 🙃 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9065 #445 Napisano 6 Marca 2023 33 minuty temu, plszcto napisał(-a): hmm... to może powiedz, że zamiast w makulaturę teraz inwestujesz w złom, na którym jest niższa strata 🙃 Doskonałe 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #446 Napisano 6 Marca 2023 Paszły won...!!! 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9065 #447 Napisano 6 Marca 2023 Paszły i łyso… z drugiej strony Hunter z twardym dachem i zamykanymi drzwiami z pewnością bardziej nadaje się do zabawy niz taki staroć… Nie wiem.., od dawna chcę Huntera i mam wrażenie, że w końcu trzeba będzie spróbować. Sens żaden, czysta fanaberia i poszukiwanie wrażeń, ale przecież nie po to pracuję po całych dniach, żeby nie moc spełnić prostego marzenia… jak bezsensowne by ono nie było. Po doświadczeniach z 469, w stanie mocno przeciętnym - jeśli Hunter faktycznie jest wyraźnie poprawiony, to na pewno da się tym jeździć. Nawet jeśli jest ulepiony z gównolitu. Cholera, przecież mnie stać… 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8395 #448 Napisano 6 Marca 2023 11 minut temu, pmwas napisał(-a): Paszły i łyso… z drugiej strony Hunter z twardym dachem i zamykanymi drzwiami z pewnością bardziej nadaje się do zabawy niz taki staroć… Nie wiem.., od dawna chcę Huntera i mam wrażenie, że w końcu trzeba będzie spróbować. Sens żaden, czysta fanaberia i poszukiwanie wrażeń, ale przecież nie po to pracuję po całych dniach, żeby nie moc spełnić prostego marzenia… jak bezsensowne by ono nie było. Po doświadczeniach z 469, w stanie mocno przeciętnym - jeśli Hunter faktycznie jest wyraźnie poprawiony, to na pewno da się tym jeździć. Nawet jeśli jest ulepiony z gównolitu. Cholera, przecież mnie stać… A te Huntery można teraz normalnie w Polsce kupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmwas 9065 #449 Napisano 6 Marca 2023 12 minut temu, beniowski napisał(-a): A te Huntery można teraz normalnie w Polsce kupić? Uzywane… spokojnie da się kupić kilkulatka z małym przebiegiem, tylko nie za tanio… 0 Miłego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8395 #450 Napisano 6 Marca 2023 14 minut temu, pmwas napisał(-a): Uzywane… spokojnie da się kupić kilkulatka z małym przebiegiem, tylko nie za tanio… Kupuj, kupuj, będziemy mieli co czytać🤣. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach