lalus 0 #2176 Napisano 10 Listopada 2007 http://www.wyczes.net/podglad/1011 :shock: :shock: :shock: Bestia 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #2177 Napisano 10 Listopada 2007 Caly Clarkson. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2178 Napisano 11 Listopada 2007 to nie samochód ale po prostu... :roll: fearless 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #2179 Napisano 11 Listopada 2007 Po prostu nareszcie ładny przedmiot użytkowy. Wiedziałem, że kiedyś nąstąpi ta chwila, gdy inżynierowie będą w stanie zrealizować w 100% projekty designerów. Często porównując pierwotne rysunki projektanta do wersji produkcyjnej widać było "karcącą rękę sprawiedliwości", w wyniku czego powstawały różne "potworki". 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #2180 Napisano 11 Listopada 2007 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #2181 Napisano 12 Listopada 2007 To jest ta lajba z filmu Wyspa ? Dla mnie jeden z lepszych filmow (akcji) ostatnich kilku lat 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrT 0 #2182 Napisano 12 Listopada 2007 W temacie "power boat". Widzieliscie earthrace'a? Napedzany biodieslem a zbudowany do okrazenia ziemi. http://assets.earthrace.net/021.jpegNa zywo robi .... mniejsze wrazenie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #2183 Napisano 12 Listopada 2007 To jest ta lajba z filmu Wyspa ?tak 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2184 Napisano 14 Listopada 2007 kuuurczę, wypas autko ktoś je tutaj może ma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #2185 Napisano 14 Listopada 2007 Może i wypas ale o ostatnich dokonaniach Forda mam złe zdanie. 3 letni rdzewiejący samochód to nie jest dobry pomysł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2186 Napisano 14 Listopada 2007 No niestety też nie jestem przekonany co do jakości wykonania. Widziałem już na żywo trzy fordy z eksplodującymi silnikami... to chyba nie przypadek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #2187 Napisano 14 Listopada 2007 i ja potwierdzam informacje o korozji w Fordzie Mondeo 2 letnim 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #2188 Napisano 14 Listopada 2007 A mój MKIII 4-letni się jakoś trzyma, nawet jednej plamki. Co do starszych to rzeczywiście focus I generacji lubił sobie zardzewieć, na moim rdza upodobała sobie klapę bagażnika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #2189 Napisano 15 Listopada 2007 Ale i tak przeciętny Polak nadal uważa, że Ford jest lepszy od Fiata (niestety). Fordy ładnie wyglądają, ciekawie prezentują się na papierze, a w praktyce lipa (w dodatku wcale nie tania)... Proszę mnie nie atakować za powyższe. To tylko mój pogląd. ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2190 Napisano 15 Listopada 2007 Mondeo mojego znajomego też rdzewieje... dwuletni samochód, kupiony nowy, w salonie :| 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #2191 Napisano 15 Listopada 2007 13 letnie MKI z przebiegiem 319tys lekko mi lapnela rdza (na powierzchni 2cm2) na lewym tylknym blotniku, oraz pod prawymi tylnimi drzwiami (3cm2) i tyle doslownie rdzy 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6384 #2192 Napisano 15 Listopada 2007 Jak to mówią: nie należy kupować samochodów na "F":Fiatów, Fordów ani francuskich :twisted: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #2193 Napisano 15 Listopada 2007 Jak to mówią: nie należy kupować samochodów na "F":Fiatów, Fordów ani francuskich :twisted: O folkswagenach zapomniałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6384 #2194 Napisano 15 Listopada 2007 A to dobre, nie znałem 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2195 Napisano 15 Listopada 2007 Zgodnie z zapowiedziami na salonie w Los Angeles Hyundai zaprezentował prototyp nowego pojazdu o nazwie genesis coupe. Samochodem tym Koreańczycy chcą zagrozić pozycji m.in. infiniti G37 czy mitsubishi eclipse. Dlatego przekonują, że genesis coupe będzie oferował jakość infiniti w cenie mitsubishi. Prototyp ma dach wykonany z włókna węglowego, podobnie jak BMW M3. Nadwozie auta ma 4.67 m długości, 1.90 m szerokości i 1.39 m wysokości. Pod maską znalazł się 3.8-litrowy silnik V6 o mocy przekraczającej 300 KM. Wynoszący 340 Nm moment obrotowy przekazywany jest za pośrednictwem sześciobiegowej, manualnej skrzyni biegów na koła tylne.Według zapewnień Hyundaia samochód będzie przyspieszał do 100 km/h w mniej niż 6 sekund. Wersja produkcyjna nowego koreańskiego coupe ma pojawić się w przyszłym roku. Pierwsze samochody trafią do salonów rok później. Niestety, genesis coupe powstał z myślą o rynku amerykańskim, dlatego nie ma planów sprzedaży tego auta w Europie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #2196 Napisano 16 Listopada 2007 :roll: To koreańczycy robią to amerykanom jako reparacje wojenne? 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2197 Napisano 17 Listopada 2007 nowa a4 powala designem. :shock: http://www.autofilmy.info/samochody/new-au....html?Itemid=34 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mark191 0 #2198 Napisano 19 Listopada 2007 nowa a4 powala designem. :shock: http://www.autofilmy.info/samochody/new-au....html?Itemid=34 szczerze mówiąc : jak zawsze w audi niewielkie, wręcz kosmetyczne zmiany w stosunku do poprzedniego modelu. 0 mark191 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #2199 Napisano 19 Listopada 2007 Może i tak, ale po co drastycznie zmieniać coś niemal doskonałego? Poza tym to nie jest face-lifting. auto jest na nowej platformie. Tej samej co A5. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #2200 Napisano 19 Listopada 2007 nowa a4 powala designem. :shock: http://www.autofilmy.info/samochody/new-au....html?Itemid=34 szczerze mówiąc : jak zawsze w audi niewielkie, wręcz kosmetyczne zmiany w stosunku do poprzedniego modelu.I dobrze, ze trzyma styl. Jesli komus sie podoba audi to beda mu sie podobac wszystkie modele i nie bedzie zawiedziony jak wielu z nas np w przypadku subaru:( 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach