Ceteth 6286 #25851 Napisano 21 Sierpnia 2019 Ogólnie już zaraz po premierze recenzenci narzekali, że tak kamera jak i cały system są dość wiekowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 408 #25852 Napisano 21 Sierpnia 2019 Widzieliscie nowe RS6. Audi zrobiło dobra robote. Szkoda, ze cena bedzie oscylowac między 600-800k zl. https://youtu.be/DoWU7FveYjs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #25853 Napisano 21 Sierpnia 2019 Jak to RS, każde fajne i każde zrozumiale drogie Tylko ten 3 wyświetlacz jakoś do mnie nie przemawia. "Na szczęście" zakup mi nie grozi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2455 #25854 Napisano 21 Sierpnia 2019 Mnie sie podoba, poza ta listwa na tylnym zderzaku troche za duzo tego.Ciekawe czy tym razem bedzie rs6 w sedanie 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81178 #25855 Napisano 21 Sierpnia 2019 Całe szczęście, że przypomniała mi się "legendarna" reklama Audi (PRZEWAGA DZIĘKI TECHNICE) - inaczej wtopiłbym moje ostatnie 600-800 koła. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #25856 Napisano 22 Sierpnia 2019 Mazda 6. Kamera tak podłej jakości, jakiej jeszcze nie widziałemprzy okazji zrobię zdjęcie ale na obraz w 6 z '17 nie narzekam może dlatego, że tam jest tylko widok do tyłu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #25857 Napisano 22 Sierpnia 2019 Gładki zderzak bardziej harmonijny, a listwy, przetłoczenia pewnie zwiazane z aerodynamiką. W nowym fokusie ST, mimo, ze to nie konkurent RS6, również są. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 408 #25858 Napisano 22 Sierpnia 2019 Tylna listwe celowo tak zaprojektowali aby wszyscy ja brali w carbonie za <strzelam> 4-5k zl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4868 #25859 Napisano 22 Sierpnia 2019 przy okazji zrobię zdjęcie ale na obraz w 6 z '17 nie narzekam może dlatego, że tam jest tylko widok do tyłu Tak właśnie jest. W najnowszej wersji z 360 stopni jest obraz dramatyczny. W opcji starszej z 1 kamerą ujdzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2455 #25860 Napisano 22 Sierpnia 2019 Jak czytalem to zderzak w nowym rs6 jest tak zaprojektowany zeby mozna bylo zamowic sobie... opcjonalny hak 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #25861 Napisano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja dzisiaj odstawiłem Avensisa do serwisu i dostałem nową Hybrydową Corollę z CVT na kilka dni. Ponownie utwierdziłem się w przekonaniu, że te skrzynie są tragiczne w użytkowaniu. Jak na razie zrobiłem 30km, prędkością ok 100 na godzinę. Przyspieszenie - prawie nie odnotowano hałas przy przyspieszaniu - dramat, uczucie przy małych prędkościach, dopóki nie odpali benzyniak - dziwne, ale chyba mógłbym się przyzwyczaić EditZrobiłem 30km po mieście w poznańskich godzinach szczytu, w mieście moglibyśmy sie polubic, mimo, ze bieda wersja, to jest wygodnie, w miare przestronnie, gra z głośników ładnie, a w trybie sport nawet się jakoś zbiera ciekawe jakie będę miał przemyślenia po tygodniu Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2131 #25862 Napisano 22 Sierpnia 2019 Ja tam na CVT w hondzie nie narzekam;)edit: ok wlasnie przeczytalem ze w tojocie jest 122km i 11s do 100..., teraz rozumiem ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43643 #25863 Napisano 22 Sierpnia 2019 Jakby ktoś chciał to mam taki na sprzedaż 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #25864 Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Elektrownia w cla. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez rafi87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #25865 Napisano 23 Sierpnia 2019 Tak właśnie jest. W najnowszej wersji z 360 stopni jest obraz dramatyczny. W opcji starszej z 1 kamerą ujdzie.tutaj zdjęcie z nocy ultra hd to nie jest ale nie ma tragedii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 81178 #25866 Napisano 23 Sierpnia 2019 Dzisiaj wreszcie przejechałem się dłużej i konkretnie Proceedem GT w wersji 204KM (automat) - w opcji full max, jedynie bez szyberdachu. Ojojoj... I mam teraz ciężki orzech do zgryzienia... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 350 #25867 Napisano 24 Sierpnia 2019 Ja bym się nie zastanawiał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #25868 Napisano 24 Sierpnia 2019 Jeżeli pasuja prowadzenie, spalanie, osiągi, wygląd to kupowac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43643 #25869 Napisano 24 Sierpnia 2019 Lincoln Six Echo ile taki Proceed GT, 204KM, full max kosztuje❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #25870 Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) moim zdaniem ten proceed nie do końca przemyślany stylistycznie. Przednie reflektory nijak nie pasują do lamp tylnych. Samo auto na zywo wyglada trochę jak garbata dżdżownica. Z przodu mamy duże klosze reflektorów a z tyłu malutkie wąskie stylizowane na porsche. No nie bardzo mi to pasuje. Przód typowo azjatycki a tył niemiecko/włoski Do konsekwencji w designie niemieckich producentów Azjatom jednak dużo brakuje, zawsze coś sknocą.Ja dzisiaj odstawiłem Avensisa do serwisu i dostałem nową Hybrydową Corollę z CVT na kilka dni. Ponownie utwierdziłem się w przekonaniu, że te skrzynie są tragiczne w użytkowaniu. Jak na razie zrobiłem 30km, prędkością ok 100 na godzinę. Przyspieszenie - prawie nie odnotowano hałas przy przyspieszaniu - dramat, uczucie przy małych prędkościach, dopóki nie odpali benzyniak - dziwne, ale chyba mógłbym się przyzwyczaić EditZrobiłem 30km po mieście w poznańskich godzinach szczytu, w mieście moglibyśmy sie polubic, mimo, ze bieda wersja, to jest wygodnie, w miare przestronnie, gra z głośników ładnie, a w trybie sport nawet się jakoś zbiera ciekawe jakie będę miał przemyślenia po tygodniu podstawowy naped hybrydowy toyot z slnikiem 1.8 nadaje sie tylko do miasta. to auta dla taksiarzy i flot ( takiw w obrebie aglomeracji ) bo jako auto rodzinne do wszystkiego to slabo sie sprawdzi. Trzeba celowac w 2.0 wtedy jakos to jezdzi, spalanie prawie takie samo w miescie ale na trasie sie nie męczy. Ale tak jak kiedys pisalem wersja 2.0 ma niby 180km ale odczuwalnie to jest 130-140km. To nie sa takie same konie jak w turbo benzynie niestety. Natomiast toyoty 122km hubrydowe mozna porownac do 90-100 konnego benzyniaka muł jak na dzisiejsze czasy.Nowe corolle mają jeszcze jedną poważną wadę są bardzo niskie i mają długie zwisy. o 5km/h szybciej przejedziesz hopkę i walisz przodem w asfalt podobnie z wysokimi krawężnikami i podjazdnami tromymi. Toyota chwali się nowa plytą tnga ktora pozwolila obnizyc srodek ciezkosci ale to nic innego jak obnizenie calosci karoseri w kierunku drogi. Auta mają faktycznie dobre wlasciwosci jezdne ale cos za coś. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4313 #25871 Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) proceed mimo że się wyyróżnia z tłumu to stylistyczna porażka - dla przypomnienia oto koncept tego auta na płycie tylnonapędowej - inna bajka. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez subarist 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 586 #25872 Napisano 24 Sierpnia 2019 Rzecz gustu, dla mnie proceed wygląda lepiej niż blizniaczy fastback i30. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43643 #25873 Napisano 24 Sierpnia 2019 Dużo lepiej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
subarist 4313 #25874 Napisano 24 Sierpnia 2019 racja, mimi wszystko uważam że po koncepcie to stracona szansa na piękne auto. niestety proporcje duzo zepsuły, choć generalnie auto się wyróżnia /na +/ kilkoma detalami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4289 #25875 Napisano 24 Sierpnia 2019 Nie każdy pysk pasuje do d*py . Moim zdaniem nawet niemieckie marki premium mają problem z dopasowaniem przodu do tyłu chodź rzadziej. Robi się teraz te wszystkie szoting brejki tak na siłę.Np. Nowa A-klasa od Mercedesa moim zdaniem najlepiej wygląda w Sedanie które jest nadwoziem najmniej popularnym ale to ono jest najbardziej eleganckie, zwarte i proporcjonalne. Mówimy tylko o stylistyce bo wiadomo że najmniej praktyczne. Z drugiej strony kupując auto premium nie chcemy iść na kompromisy i zwracamy uwagę na stylistykę a nie tylko praktyczność. Wolałbym się męczyć z autem które mi się podoba niż komfortowo podróżować w takim które mi się nie do końca podoba. Ale wiecie....to tylko subiektywna opinia kogoś kto zwraca na to uwagę i jest wrażliwy. Nie każdy jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach