rafi87 585 #26076 Napisano 31 Sierpnia 2019 Nie ma sie co zastanawiac, spelnienie motoryzacyjnego marzenia na wyciągnięcie reki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #26077 Napisano 31 Sierpnia 2019 Bierz Alfę. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #26078 Napisano 31 Sierpnia 2019 Też jeździłem Gulią i miałem podobne odczucia, długo po jeździe miałem banan na twarzy. Czego nie doświadczyłem po przejechaniu się BMW 330(2.0) 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26079 Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Bierz Alfę. Ja wezmę Infiniti i się umówimy na stacji benzynowej. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Lincoln Six Echo 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #26080 Napisano 31 Sierpnia 2019 Fajnie wszystko ale jednak weź to na chłodno. Ja jak przejechałem się mazda mx5 to nie mogłem się przestać uśmiechać. Ale przyszła refleksja - czy to jednak o to chodzi. Więc opanuj emocje i na spokojnie zastanów się który samochód. Bo emocje są złym doradcą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #26081 Napisano 31 Sierpnia 2019 W Gulii będzie jeszcze lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26082 Napisano 31 Sierpnia 2019 Fajnie wszystko ale jednak weź to na chłodno. Ja jak przejechałem się mazda mx5 to nie mogłem się przestać uśmiechać. Ale przyszła refleksja - czy to jednak o to chodzi. Więc opanuj emocje i na spokojnie zastanów się który samochód. Bo emocje są złym doradcą. To do mnie? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2403 #26083 Napisano 31 Sierpnia 2019 Pewnie do mnie. Bo dwa razy już kupiłem Mazdę MX-5 pod wpływem emocji... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26084 Napisano 31 Sierpnia 2019 Miej serce i patrzaj w serce.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin_poznan 18 #26085 Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Właśnie wróciłem z salonu Alfy i pojeździłem sobie Giulią. No i teraz mętlik w głowie. Wybieram między Infiniti Q50, a właśnie Alfą. Q50 - zdecydowanie lepiej wyposażone, pełne skóry, grzanie foteli, bardziej rozbudowany system "rozrywki", bardzo rozbudowana autonomiczna jazda i systemy bezpieczeństwa/wspomagania kierowcy, trochę mocniejszy silnik. Ogólnie - wrażenia z jazdy ok, zbiera się nieźle, w zakręty wchodzi bardzo dobrze. Giulia - Materiałowa tapicerka, mniejsza wersja wyświetlacza (7 cali, zamiast dwóch dużych ekranów w Q50), tyłka nie grzeje. W swoim budżecie miałbym auto testowe, w konfiguracji z metki 179k i gwarancją, że przy odbiorze w Listopadzie, będzie miało max 2000km przejechane. Z przewagi, ma android auto, trochę bardziej podoba mi się wizualnie, wewnątrz po prostu się lepiej czuję, jest bardziej stonowana, nie ma tyle tej elektroniki i światełek. No ale najważniejsze, po ponad godzinie od jazdy próbnej dalej mi się gęba śmieje i nie mogę przestać myśleć o tym aucie. Mimo, że na papierze i po prostu logicznie, Infiniti jest lepszym wyborem, to na teraz, mocno skłaniam się w stronę Alfy.Witaj. Czytając Twoje rozterki co wybrać Alfe czy Infa, polecam lekturę Działu Giulia na forum Alfaholicy. Jak juz wszystko przeczytasz, to na chłodno podejmij decyzje...Poza kilkoma upierdliwymi usterkami, bolączkami jest jeszcze Polmozbyt, tzn. ASO, które.... zresztą poczytaj )) AA w Alfie działa tak sobie. Miłej lektury. Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez marcin_poznan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #26086 Napisano 31 Sierpnia 2019 Chciałem spróbować amerykańskiej motoryzacji ale jednak trochę mnie zraziły opinie kolegów z pracy na temat ich rodzimych marek (może jeszcze przyjdzie na to czas) więc postawiłem na kolaborację szwedzko chińską. Żona za to wybrała Koreę i auto którego w Polsce chyba nie oferują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #26087 Napisano 31 Sierpnia 2019 To do mnie?Do każdego w sumie ale docelowo do kolegi ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26088 Napisano 31 Sierpnia 2019 OK. Zapytałem, bo akurat ja się nie podpalam. Jeżdżę, czytam, sprawdzam, liczę. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #26089 Napisano 1 Września 2019 Żona za to wybrała Koreę i auto którego w Polsce chyba nie oferują. To elantra? U nas jest najnowszy model w ofercie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #26090 Napisano 1 Września 2019 cars and pizza Łódź - nowa inicjatywa, nie podpadła mi na tyle żeby jechać swoim klasykiem ale na chwilę wpadłem - mało aut, jakoś tak nijako ale potencjał jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #26091 Napisano 1 Września 2019 To elantra? U nas jest najnowszy model w ofercie.Accent Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26092 Napisano 1 Września 2019 Na placu boju pozostały po weekendzie: Stinger, Q50 Sport, Giulia lub JAKIŚ Merc. Chyba, że jednak ostatecznie wybiorę coś zupełnie i całkowicie innego. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #26093 Napisano 1 Września 2019 Inna nazwa, to samo auto. W Europie już kolejna generacja jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orlis 1688 #26094 Napisano 1 Września 2019 Inna nazwa, to samo auto. W Europie już kolejna generacja jest.Elantra w USA też jest. Accenta nie widzę na stronie Hyundai Polska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 694 #26095 Napisano 1 Września 2019 No to u nas nie ma, Accent to klasa b, bliźniak Kia Rio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 292 #26096 Napisano 1 Września 2019 Na placu boju pozostały po weekendzie: Stinger, Q50 Sport, Giulia lub JAKIŚ Merc. Chyba, że jednak ostatecznie wybiorę coś zupełnie i całkowicie innego. No... to nie ma lipy A i kolejność w jakiej wymieniłeś wcale nie głupia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #26097 Napisano 1 Września 2019 Rzeczywiście, to taki sedan jeszcze ciut mniejszy niż elantra. Kiedyś w Europie był. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26098 Napisano 1 Września 2019 No... to nie ma lipy A i kolejność w jakiej wymieniłeś wcale nie głupia Kolejność zupełnie przypadkowa. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 292 #26099 Napisano 1 Września 2019 Tak zakładałem... nie mniej, mocno po "mojemu" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71333 #26100 Napisano 1 Września 2019 Ale Stinger jedynie wchodzi w grę "zwyklak" 245KM. No, może gdybym trafił na naćpanego akurat dilera, to mi spuści za akceptowalną dla mnie cenę GT Line. Na GT zero szans. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach