PeteP 0 #30301 Napisano 26 Sierpnia 2020 Witajcie, ja miałem kiedyś Poloneza '92 z szyberdachem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MargaretDorotes 0 #30302 Napisano 26 Sierpnia 2020 18 godzin temu, trollu napisał: стоит позаботиться о проходимости дренажа. В предыдущих машинах у меня был люк - больше света и т. Д. - все хорошо. Не люблю ездить с открытыми окнами и открытым люком, внутри таких завихрений нет. С практической точки зрения - у меня есть держатель для велосипеда на крыше - через демпфер я видел, что происходит с велосипедом. Теперь у меня нет люка и скучаю по нему. и вот такое небольшое сравнение, стеклянная крыша обязательна Nawet ze zdjęcia widać, że ten samochód jest doskonałej jakości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #30303 Napisano 26 Sierpnia 2020 Podoba mi sie 👍https://www.dicklovett.co.uk/aston-martin/news/top-10-features-of-the-zagato-shooting-brake 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koblov 12 #30304 Napisano 27 Sierpnia 2020 Jedna z moich pełnoletnich wystawiona na sprzedaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8049 #30305 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Przy okazji odstawienia auta na przegląd pooglądałem sobie nowe CLA Shooting Break. Z zewnątrz bardzo mi się podoba, środek - wsiadasz i jest „LAŁ”, ekrany i design konsoli. Ustawilem sobie fotel, mogę wsiąść z tylu czyli dwie osoby po 185 cm się mieszczą jedna za drugą. Pozniej zaczynam się rozglądać i ... czar pryska. Dół drzwi - twardy i mało fajny plastik. Lampka na dachu to samo, podobnie przyciski na konsoli środkowej na dole - takie sobie. Ja rozumiem, że bazuje na A klasie ale jak pozycjonują to powyżej C klasy i tak wyceniają - to nie przystoi... Wyleczyłem się Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #30306 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 47 minut temu, Koblov napisał: Jedna z moich pełnoletnich wystawiona na sprzedaż Wersja przystosowana dla osób niepełnosprawnych ? Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #30307 Napisano 28 Sierpnia 2020 Ja wyłączam start-stop od razu, niestety w moim aucie nie ma możliwości wyłączenia na stałe, aktywuje się znowu po każdym uruchomieniu silnika, jest na szczeście pod ręką. Próbowałem też ostatnio na trasie jechać w trybie Eco Pro - wytrzymałem chyba pół godziny, auto jedzie jak na hamulcu, zupełnie nie ma zrywu, każda próba przyspieszenia jest mordęgą, normalnie czujesz jak rośnie Ci kapelusz. Jedyny plus to że przy puszczeniu gazu obroty spadają do jałowych, jakby dać na luz. Co prawda po jakimś czasie tej męki pokazuje ile kilometrów się zaoszczędziło, ale wystarczy jedno mocniejsze wciśnięcie gazu przy wyprzedzaniu czy pod górę i całe te oszczędności idą się j..... Moim zdaniem te ficzery to ściema dla ekoświrów, w specyficznych warunkach może minimalne oszczędności w spalaniu ale ciężko tak jeździć, za to tak naprawdę to jest na rękę producentom - auta mogą być coraz droższe, częściej się psuć i szybciej zużywać. Ja wlaczam eco pro jak jest zimny potem na sport 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koblov 12 #30308 Napisano 28 Sierpnia 2020 13 godzin temu, 70' napisał: Wersja przystosowana dla osób niepełnosprawnych ? Jeśli pytasz o automat to tak innych usprawnień nie ma... no chyba że brać pod uwagę 340 koni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #30309 Napisano 28 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Koblov napisał: Jeśli pytasz o automat to tak innych usprawnień nie ma... no chyba że brać pod uwagę 340 koni Raczej miałem na myśli parkowanie na 2 miejscach dla niepełnosprawnych. 1 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koblov 12 #30310 Napisano 28 Sierpnia 2020 1 minutę temu, 70' napisał: Raczej miałem na myśli parkowanie na 2 miejscach dla niepełnosprawnych. aaaa Nikt mnie nie gonił... może dlatego, że zdjęcie robiłem późną porą dawno po zamknięciu sklepów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #30311 Napisano 28 Sierpnia 2020 Jestem po dwutygodniowym urlopie w Polsce i niestety muszę powiedzieć, ze nie istnieje tam nic takiego takiego jak kultura parkowania. Dwa razy zablokowano mi prawidłowo zaparkowany samochód, a raz udaremnilem taka próbę , bo nie zdążyłem odejść od samochodu. W żadnym przypadku nie usłyszałem słowa przepraszam. Jest już lepiej w przypadku parkowania na miejscach dla niepełnosprawnych, ale nadal zdążają się inwalidzi umysłowi, tylko ze to ich akurat nie upoważnia do zajmowania tych miejsc 3 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koblov 12 #30312 Napisano 28 Sierpnia 2020 polecam audi skrzypią najmniej 1 minutę temu, 70' napisał: Jestem po dwutygodniowym urlopie w Polsce i niestety muszę powiedzieć, ze nie istnieje tam nic takiego takiego jak kultura parkowania. Dwa razy zablokowano mi prawidłowo zaparkowany samochód, a raz udaremnilem taka próbę , bo nie zdążyłem odejść od samochodu. W żadnym przypadku nie usłyszałem słowa przepraszam. Jest już lepiej w przypadku parkowania na miejscach dla niepełnosprawnych, ale nadal zdążają się inwalidzi umysłowi, tylko ze to ich akurat nie upoważnia do zajmowania tych miejsc czepiasz się zwrócę uwagę właścicielowi sklepu, żeby mnie pogonił jak znów zaparkuję na 2 minuty pod sklepem który przyjechałem zamknąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70045 #30313 Napisano 28 Sierpnia 2020 12 minut temu, Koblov napisał: czepiasz się zwrócę uwagę właścicielowi sklepu, żeby mnie pogonił jak znów zaparkuję na 2 minuty pod sklepem który przyjechałem zamknąć Komornik? Dobra fucha 1 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koblov 12 #30314 Napisano 28 Sierpnia 2020 1 minutę temu, mario1971 napisał: Komornik? Dobra fucha Hehe nie nie Swój sklep podjechałem pozamykać a że fajne światło było to pocykałem pare zdjęć na pustym parkingu, no ale już mnie zdążyli od inwalidów umysłowych tu zwyzywać... oczywiście wytłumacze się... nie mam w zwyczaju nikogo blokować ani zajmować miejsc 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #30315 Napisano 28 Sierpnia 2020 sławne "ja tylko na chwilkę" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #30316 Napisano 28 Sierpnia 2020 Ten wpis o inwalidach umyslowych nie dotyczyl bezposrednio Ciebie, a bardziej ogolnego zjawiska. Nie mam w zwyczaju nikogo na tym forum personalnie obrazac, tak bylo i tym razem. 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #30317 Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) podwójny post Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez pechagto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 70045 #30318 Napisano 28 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Koblov napisał: Hehe nie nie Swój sklep podjechałem pozamykać a że fajne światło było to pocykałem pare zdjęć na pustym parkingu, no ale już mnie zdążyli od inwalidów umysłowych tu zwyzywać... oczywiście wytłumacze się... nie mam w zwyczaju nikogo blokować ani zajmować miejsc 😁 Podobnie bywało, jak ktoś wrzucał fotki nadgarstkowe z ręką na kierownicy, a licznik pokazywał + ileś tam km/h. A My, użytkownicy tego Forum, staramy się być wzorowymi obywatelami i świecić przykładem... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30319 Napisano 28 Sierpnia 2020 Po 5 dniach i 2000 km mogę napisać, że to auto jest genialne. Inżynierzy, którzy potrafili spowodować, że auto z silnikiem umieszczonym za tylną osią tak się prowadzi są ewidentnie magami. Do tego perfekcyjny układ kierowniczy, hamulce, skrzynia czytająca w myślach, natychmiastowa reakcja na gaz i najwygodniejsze sportowe fotele w jakich siedziałem. Już wiem co pierwsze kupię jak kiedyś wygram w Lotto i nie będzie to Patek Philippe... 😁 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi87 585 #30320 Napisano 28 Sierpnia 2020 czyli urlop pełen wrażeń 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30321 Napisano 28 Sierpnia 2020 Tylko szkoda, że taki krótki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 8049 #30322 Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) lava orange? jeden z moich ulubionych kolorow. Widoki super, auto super, urlop udany widze. Osobiscie wole jednak tyl poprzedniego modelu, lzejszy sie wydaje. Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez cordi7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #30323 Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak, lava orange. Piękny kolor. Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Tommaso 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22115 #30324 Napisano 28 Sierpnia 2020 🤩 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43221 #30325 Napisano 28 Sierpnia 2020 911 jest to drugi najlepszy samochód z obecnie produkowanych. Godzinę temu, cordi7 napisał: ... Osobiscie wole jednak tyl poprzedniego modelu, lzejszy sie wydaje. Liczniki również są ładniejsze. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach